ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΑΡΟΥ

483746-xa

«Μετά από ζυμώσεις και αλλεπάλληλες συναντήσεις μελών και φίλων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην Πάρο, αποφασίστηκε να γίνει η πρώτη οργανωτική συνδιάσκεψη για το άνοιγμα γραφείων στο νησί και δημιουργία οργανωμένου τοπικού Πυρήνα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Έγιναν οι απαραίτητες συνεννοήσεις και κλείστηκε αίθουσα για την καθιερωμένη κοπή της πίτας, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Πάρου…
Μετά από συνεχείς οχλήσεις και απειλές όμως προς την δ/νση του ξενοδοχείου, από κατευθυνόμενα blogs
 αλλά και στελέχη φορέων του νησιού που ανήκουν σε συγκεκριμένο αριστερο-αναρχο-αυτόνομο πολιτικό χώρο, ο ξενοδόχος αναγκάστηκε να υποκύψει στις πιέσεις και να ακυρώσει την συμφωνία παραχώρησης της αίθουσας.
Στην συνέχεια έγινε επίσημο αίτημα από την Γενική Δ/νση του Κινήματος προς τον Πολιτιστικό σύλλογο “Αρχίλοχος” ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΡΟΥ και ο οποίος πάντοτε δίνει τον χώρο σε όλους τους φορείς και κόμματα…ΕΚΤΟΣ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Στην συνέχεια, κλείστηκε άλλη αίθουσα σε κεντρικό ξενοδοχείο στην Παροικιά της Πάρου, όπου και προπληρώθηκε το ποσόν της συμφωνίας.

 

Ακολουθήθηκε, από τα ίδια κέντρα, η ίδια τακτική, των απειλών, των εκβιασμών, του εκφοβισμού.

 

Ο ξενοδόχος, κάτω από αυτές τις συνθήκες, αναγκάστηκε να ακυρώσει και αυτός την παραχώρηση της προπληρωμένης αίθουσας.
Τελικά και αφού αναζητήσαμε άλλους χώρους, κλείστηκε την ίδια ημέρα της προγραμματισμένης εκδήλωσης, την Πέμπτη 28/3, μια αίθουσα εστιατορίου, χωρίς να μας δινόταν ο πολύτιμος χρόνος προετοιμασίας και ενημέρωσης των ελεύθερα σκεπτόμενων Ελλήνων της Πάρου που θα ήθελαν να βρεθούν κοντά μας.
Μαζί με τα ανωτέρω, απειλές, εκβιασμούς κλπ ο γνωστός “δημοκρατικός” αριστερο-αναρχικό-θολοκουλτουριάρικος χώρος του ΣΥΡΙΖΑ και των συν αυτώ συνιστωσών του είχε οργανώσει, παράνομη αντισυγκέντρωση για την ίδια ημέρα και ώρα στο ίδιο σημείο και ενώ είχαν σταλεί στην Πάρο ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις από την Αθήνα (3 διμοιρίες ΜΑΤ), όχι μόνο δεν ελέγχθηκε η παράνομη αντισυγκέντρωση οπλισμένων αριστεριστών, αλλά η αστυνομία έφερε τη συμμορία αυτή των εγκληματιών στο σημείο που γινόταν η εκδήλωση της Χρυσής Αυγής για να τη διαλύσουν! 
(Γνωστή τακτική που εφαρμόζουν εδώ και χρόνια απέναντι στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που όμως δεν τους βγαίνει, παρόλαυτα την συνεχίζουν!).
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, είναι ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα, που εκπροσωπεί στο Ελληνικό κοινοβούλιο, 500.000 Έλληνες, ενώ σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, εκπροσωπεί πάνω από 1.000.000 Έλληνες πολίτες, που σέβονται τις θέσεις μας και τις απόψεις μας για τα καθημερινά προβλήματα των Ελλήνων και αυτό το ποτάμι μεγαλώνει και θεριεύει και δεν γυρνάει ξανά πίσω.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σέβεται τις συγκεντρώσεις των άλλων κομμάτων και ΟΥΔΕΠΟΤΕ έχει προκαλέσει αντισυγκέντρωση και ζητά, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, να πάψουν ΤΩΡΑ οι παράνομες αντισυγκεντρώσεις κατά της Χρυσής Αυγής, αλλά και οι εκβιασμοί και οι προσπάθειες εκβιασμού και ψυχολογικής βίας προς τρίτους, όλα σχέδια που υποκινεί, φανερά πλέον, ο Σύριζα.
Δεν δεχόμαστε την συμμετοχή στο άτεχνο σχέδιο της κυβέρνησης που ανέχεται την παρανομία, με στόχο να τρομοκρατήσει τον ελληνικό λαό με μία δήθεν διαμάχη των άκρων, η οποία δεν υφίσταται.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι δύναμη πολιτικής ευθύνης, η μόνη ικανή να επαναφέρει την κοινωνική ειρήνη και την ασφάλεια στη χώρα.
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον ιδιοκτήτη του εστιατορίου και σε όλους εκείνους που όρθωσαν ανάστημα στον φόβο και την τρομοκρατία, ύψωσαν ανάστημα απέναντι σε όσους ήθελαν να ακυρώσουν την εκδήλωσή μας – η οποία έγινε κανονικότατα και με μεγάλη επιτυχία παρά τις αντισυγκεντρώσεις και την έλλειψη προετοιμασίας – και όσα ήθελαν να επιβάλλουν οι μεταφερόμενοι “τσαρλατάνοι” του γνωστού τσίρκου “ΣΥΡΙΖΑ” και συνιστωσών…. 

Οι Έλληνες πολίτες της Πάρου, που οργίστηκαν και αγανάκτησαν στο άκουσμα των θλιβερών γεγονότων που προκάλεσαν όσοι δεν σεβάστηκαν την άλλη άποψη και αμαύρωσαν με την στάση τους ξανά την φήμη του πανέμορφου νησιού, έστρεψαν το βλέμμα τους προς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, δίνοντας σαφέστατο δίκαιο στην νόμιμη δραστηριότητα ενός νόμιμα εκλεγμένου κοινοβουλευτικού κόμματος, καταδικάζοντας τα έκτροπα και τους επικίνδυνους ακροβατισμούς των γελοίων παρανόμων κουκουλοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ και των συνιστωσών του που φτάνουν ως την αναρχία.
Ευτυχώς, η ψυχραιμία των στελεχών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, οδήγησε στην εξομάλυνση της κατάστασης.

Οι Παριανοί χθες, σήμερα και πάντα, θα κρατούν ψηλά τα λάβαρα της πίστης προς στην πατρίδα.
Το έχουν αποδείξει στο παρελθόν και είμαστε σίγουροι πως θα εξακολουθήσουν να κρατάνε ψηλά την σημαία του Αγώνα για μια Ελλάδα ελεύθερη, πραγματικά ανεξάρτητη και ισχυρή. 
Μια Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες… 

 

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!

 

Χ.Α. Πάρου».

 

 

 

ΠΗΓΗ

1 Comment

Filed under ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

One response to “ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΑΡΟΥ