Θερμή υποδοχή στην Κρήτη: Η Χρυσή Αυγή ενισχύεται ραγδαία και στη Μεγαλόνησο – ΒΙΝΤΕΟ

xry4__mainone

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας της Περιφερειακής Διοίκησης Κρήτης της Χρυσής Αυγής στο Ξενοδοχείο BELVEDERE στο Ηράκλειο. Εκατοντάδες φίλοι του κινήματος γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα όπου πραγματοποιήθηκαν ομιλίες των Συναγωνιστών Λαγού Γιάννη, Παναγιώταρου Ηλία, Καρεφυλλάκη Σταύρου, Κτιστάκη Παύλου και Πατεράκη Οδυσσέα. Η Χρυσή Αυγή γιγαντώνεται και στην Κρήτη δείχνοντας ότι η ώρα των Εθνικιστών πλησιάζει.

xry1__main

Οι γνωστοί ανθελληνικοί κύκλοι προσπάθησαν να ματαιώσουν την εκδήλωση της Χρυσής Αυγής. Ο περιφερόμενος θίασος των αναρχοαριστεριστών πραγματοποίησε παράνομη αντισυγκέντρωση υπό την κάλυψη της αστυνομίας όμως λόγω του ψιλόβροχου διαλύθηκε διότι ως γνωστόν όταν βρέχει δεν έχει… επανάσταση, ενώ υπήρξε και τηλεφώνημα για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στο ξενοδοχείο! 

Στις τοποθετήσεις τους, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής ανέφεραν ότι θα συνεχίσουν τη “διάπλαση παίδων”, τη διαδικασία που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στους πολιτικούς μας αντιπάλους. Όπως σημείωσε ο Συναγωνιστής Η.Παναγιώταρος οι βρεφονηπιακοί σταθμοί που θα ανοίξουν με ευθύνη της Χρυσής Αυγής θα δώσουν τη δυνατότητα σε ελληνικές οικογένειες που δεν εξυπηρετούνται από τους δημόσιους παιδικούς σταθμούς (και φυσικά δεν έχουν τη δυνατότητα να καλύψουν τις ανάγκες τους μέσα από τους ιδιωτικούς) να έχουν εκεί τα παιδιά τους, ενώ παράλληλα ανέφερε ότι οι βρεφονηπιακοί σταθμοί που λειτουργούν σήμερα στην Ελλάδα εξυπηρετούν τις ανάγκες των λαθρομεταναστών.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_ugBBXV4c6I]

Χαρακτηριστικό απόσπασμα από τις ομιλίες  «Τόσα χρόνια το ΚΚΕ και οι αριστεροί άλωσαν τα σχολεία και προπαγάνδιζαν εναντίον της χώρας μας. Τα παιδιά πρέπει να μάθουν την πραγματική ιστορία, και όχι την ιστορία “τύπου” Ρεπούση και Δραγώνα”».

Δηλώσεις Συναγωνιστών 

[youtube=http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=TKnmAStQ7pk]

Τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής στην Κρήτη ανεβαίνουν, και σύμφωνα με εκτιμήσεις θα εκλεγούν ένας ή και δύο βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου στη Μεγαλόνησο.

ΠΗΓΗ

Comments Off on Θερμή υποδοχή στην Κρήτη: Η Χρυσή Αυγή ενισχύεται ραγδαία και στη Μεγαλόνησο – ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.