Εθνικό έγκλημα η υποχώρηση Σαμαρά στους τούρκους

samaras-toyrkia__article

Πιστός στην γραμμή του “κουμπάρου” Καραμανλή, ο Σαμαράς έδωσε “γη και ύδωρ” στους τούρκους στο βωμό των επενδύσεων και της “ελληνοτουρκικής” φιλίας

Ο Ερντογάν χαρακτήρισε “τούρκους” και “ομοεθνείς” του τους μουσουλμάνους της Δυτικής Θράκης κατά παράβαση της συνθήκης της Λωζάνης, δήλωσε ότι η περιοχή μεταξύ της Ρόδου και του Καστελόριζου ανήκει στην τουρκική υφαλοκρηπίδα και πάνω απ’όλα έστειλε τον τουρκικό στόλο σε ασκήσεις στο Αιγαίο κατά παράβαση κάθε διπλωματικού “σαβουάρ βιβρ“. Και τι του απάντησε ο Έλληνας πρωθυπουργός; «Η σημερινή μέρα, είναι μια καλή μέρα για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις“.

Κατ’ αυτό τον τρόπο o A. Σαμαράς ουσιαστικά αποδέχθηκε αυτό που είπε ο Ερντογάν ότι «Οι ομοεθνείς μας στη δυτική Θράκη και οι Ρωμιοί πολίτες μας στην Κωνσταντινούπολη θα είναι μια γέφυρα φιλίας. Οσο οι συνθήκες διαβίωσης τους θα είναι καλές αυτή η γέφυρα θα ισχυροποιείται». Αυτό αποτελεί έμμεση απειλή, παρέμβαση στα εσωτερικά της χώρας και καπέλωμα συλλήβδην των Ελλήνων μουσουλμάνων της Δυτικής Θράκης κατά παράβαση των συνθηκών της Λωζάνης, αυτό δηλαδή που χρόνια τώρα προωθεί η Άγκυρα στην Ελληνική Θράκη. Από την άλλη, ο Σαμαράς με την τοποθέτησή του περί “καλής ημέρας στις ελληνοτουρκικές σχέσεις” αποδέχθηκε de facto όλα τα ανθελληνικά που είπε από το πρωί ο Ερντογάν περί “υφαλοκρηπίδας”, “βόρειας και νότιας Κύπρου” κλπ.

Οποιαδήποτε συζήτηση για τα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα στο αρχιπέλαγος αποτελεί συνειδητή προδοσία. Ο Σαμαράς διέπραξε εθνικό έγκλημα σύροντας τη χώρα μας σε διάλογο με τους τούρκους. Η Χρυσή Αυγή κάνει γνωστό στους πάντες ότι: Το Αιγαίο είναι ελληνική θάλασσα και τα ενεργειακά κοιτάσματα της ελληνικής ΑΟΖ δεν τίθενται σε διαπραγμάτευση.

ΠΗΓΗ

Comments Off on Εθνικό έγκλημα η υποχώρηση Σαμαρά στους τούρκους

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.