ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΞΕΥΤΙΛΑ: Τσικνοπέμπτη με τις Καρυάτιδες στο Μουσείο της Ακρόπολης

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Όποιος δεν έχει πού αλλού να πάει την Τσικνοπέμπτη, το Υπουργείο Πολιτισμού του γνωστού Τζαβάρα, που θεωρεί πλέον σημαντική την χρηματοδότηση ενός ισλαμικού τεμένους από έναν ναό του Απόλλωνα, το Υπουργείο, λοιπόν, αυτού που ονομάζουν πολιτισμό αυτοί που μας εξουσιάζουν, αποφάσισε να οργανώσει μια βραδιά στο Μουσείο της Ακρόπολης για την Τσικνοπέμπτη.

Έτσι, δίπλα από τα κορυφαία δείγματα της Ελληνικής τέχνης θα μπορεί μόνο με 28 ευρώ, παρακαλώ, ο οποιοσδήποτε σε αυτή τη πόλη να δειπνήσει στο Μουσείο της Ακρόπολης σε απόσταση αναπνοής από τις Καρυάτιδες!  Και για να μην έχουμε αμφιβολίες για το όλο σκηνικό βλαχομπαρόκ, εκτός από ποικιλία μανιταριών και τζατζίκι, που θα προσφέρεται μαζί με τα ορεκτικά, θα υπάρχει και κεμπάπ. Ο Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής αυτοπροσώπως δηλαδή, και για γλυκό, κουρκουμπίνια!

Paidakia

Όλα όσα αναφέρω παραπάνω δεν είναι αστείο. Δυστυχώς αποτελούν γεγονός. Επάνω ακριβώς από τον χώρο όπου ευρίσκετο η κατοικία του Πρώκλου, του τελευταίου νεοπλατωνικού φιλοσόφου, όπου έφτιαξαν αυτό το κακόγουστο κτήριο για να τοποθετήσουν μέσα ό,τι πιο όμορφο κατασκεύασε ο άνθρωπος, εκεί, ναι σε αυτόν τον χώρο, ο Τζαβάρας θα οργανώσει ένα τσιμπούσι την Τσικνοπέμπτη!

qvckyspnah503cbf3b9a11a

Όλα αυτά μέσα στα πλαίσια της «πολιτιστικής» πολιτικής της κυβέρνησης του μνημονίου με σκοπό βέβαια τα πολυπόθητα ευρουλάκια… Όλα αυτά χωρίς καμία διαμαρτυρία από κανέναν άνθρωπο του πνεύματος… Ποιους ανθρώπους του πνεύματος δηλαδή, από όλους αυτούς τους γλείφτες που συνωστίζονται στα κομματικά γραφεία για μία πολυπόθητη θεσούλα αμοιβόμενη με ουκ ολίγες χιλιάδες ευρώ.

3 Comments

Filed under ΕΛΛΑΔΑ

3 responses to “ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΞΕΥΤΙΛΑ: Τσικνοπέμπτη με τις Καρυάτιδες στο Μουσείο της Ακρόπολης

  1. Μετά θα φταίμε εμείς οι “φασίστες – νεοναζί” όταν θα κάνουμε την Χρυσή Αυγή Κυβέρνηση με πάνω από 50% και απόλυτη πλειοψηφία στν Βουλή, και θα βάλουμε όλους εσάς στην φυλακή για όλα τα εγκλήματα που έχετε διαπράξει κατά της Ελλάδος και των Ελλήνων. Ειδικά όμως εσύ γελοίε Τζαβάρα, μαζί με φυλακή θα κάνεις και καταναγκαστικά έργα: Θα σε βάλουμε με μια …οδοντόβουρτσα να καθαρίσεις όλα τα ιερά μάρμαρα που βρόμισαν με την λιγδερή παρουσία τους όλοι αυτοί οι σιχαμένοι προσκεκλημένοι σου. Κάνουμε πολλά χρόνια υπομονή αλλά αυτή η ώρα ΔΕΝ θ’ αργήσει, επιτέλους φτάνει!. Ντροπή σου κοπρόσκυλο, ούτε να σε φτύσω δεν αξίζεις.

  2. Πες το οβελία, σουβλάκι, που είναι και γνώριμο του Ομήρου και της Αρχαίας Ελλάδας, όχι Κεμπάπ μουρτζόβλαχε γυαλάκια, ένοια σου και η υπομονή του Έλληνα τελειώνει.