Συνιστώσα του Τσίπρα κατά της ελληνικής ΑΟΖ

DEA_8-2-01

Η κομμουνιστική κλίκα υπό την ονομασία Διεθνιστική Εργατική Αριστερά, συνιστώσα του πολυμορφικού εκτρώματος μαρξιστών, λενινιστών, σταλινικών και τροτσκιστών του Σύριζα, που γυρεύει την ψήφο του Ελληνικού Λαού προκειμένου να κυβερνήσει, ετάχθη κατά τρόπο ξεκάθαρο και σαφή κατά της ανακήρυξης ελληνικής ΑΟΖ στο Αιγαίο! Κι αν η θέση αυτή προκαλεί εκνευρισμό και αποστροφή, η τεκμηρίωσή της δημιουργεί οργή και αγανάκτηση.

 

Η ΔΕΑ λοιπόν, μία εκ των συνιστωσών του ανθελληνικού Σύριζα, αδυνατεί να ανταποκριθεί στις οδηγίες του Αλέξη Τσίπρα, για αποφυγή δημόσιας έκφρασης των πραγματικών επιδιώξεων του Σύριζα και λαμβάνει θέση πάνω στο ιδιαιτέρως κρίσιμο για τα ελληνικά εθνικά συμφέροντα ζήτημα της ανακήρυξης της ελληνικής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης. Δε θα μπορούσε η θέση αυτή, να μην ταυτίζεται με τον πηγαίο μισελληνισμό της διεθνιστικής αριστεράς, όπως αυτή εκφράστηκε διαχρονικά, από εμφανίσεως των μαρξιστών στην ελληνική πολιτική σκηνή. Η ΔΕΑ, οργάνωση ακραίων ανθελλήνων και συμπλεγματικών μαρξιστών, βασικού εταίρου του κομματικού οργανισμού του κόμματος του κυρίου Τσίπρα, χαρακτηρίζει ως «επικίνδυνη, επεκτατική πολιτική», την ανακήρυξη από ελληνικής πλευράς, των ορίων της ΑΟΖ! Με απλά λόγια, η συνιστώσα του Σύριζα δεν αναγνωρίζει το αναφαίρετο ελληνικό δικαίωμα το οποίο βασίζεται στο διεθνές δίκαιο, για την άσκηση των εθνικών, κυριαρχικών της δικαιωμάτων.

 

Μεταξύ άλλων, το κατάπτυστο κείμενο που δημοσιεύτηκε από την συγκεκριμένη συνιστώσα κατηγορεί τον αείμνηστο τέως Πρόεδρο της Κύπρου, Τάσσο Παπαδόπουλο. Αιτία; Η απόφασή του το 2004 να ανακηρύξει μονομερώς την κυπριακή ΑΟΖ. Αυτός μάλιστα είναι ο λόγος -καθώς ισχυρίζονται οι γραφικοί μπολσεβίκοι και εκτοξεύουν τις κατηγορίες τους- για τον οποίο ο Τάσσος Παπαδόπουλος χαίρει του σεβασμού των Ελλήνων Εθνικιστών. Ακόμη πιο εντυπωσιακή είναι η θέση των συνεταίρων του κυρίου Τσίπρα, σχετικά και μ’ αυτήν ακόμα την ύπαρξη κοιτασμάτων! Καθώς η βλακεία είναι ανίκητη και προσηλωμένοι οι μαρξιστές στην επιδίωξη να προσαρμόζουν την πραγματικότητα στην ιδεοληψία αντί του αντιθέτου, αμφισβητούν ευθέως την ύπαρξη κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου στα βάθη του Αιγαίου. Ακόμη όμως κι αν αυτά τα κοιτάσματα υπάρχουν, η εξόρυξή τους δεν αποτελεί παρά εξυπηρέτηση των συμφερόντων του ελληνικού κεφαλαίου, ισχυρίζονται τα ερυθρά παράσιτα του Έθνους. Αυτοί είναι οι άνθρωποι με τους οποίους επιδιώκει να κυβερνήσει ο Αλέξης Τσίπρας!

 

Η εξυπηρέτηση των εθνικών και λαϊκών συμφερόντων μέσω της αξιοποίησης του ελληνικού ορυκτού πλούτου αποτελεί για την διεθνιστική αριστερά, ελληνική διεκδικητική πολιτική εις βάρος της Τουρκίας! Επί της ουσίας, σε περίπτωση εκλογής του Σύριζα στη κυβέρνηση, οι γείτονές μας θα βρουν εξαιρετικούς συμμάχους εντός της ελληνικής πλευράς, με ότι συνεπάγεται αυτό για τα εθνικά μας συμφέροντα. Επιπροσθέτως, το κείμενο αναφέρει κατά λέξη: «Οι Έλληνες αστοί γνωρίζουν καλύτερα απ’ όλους το συμφέρον τους και έχουν αποδείξει ότι δεν χάνουν τις ευκαιρίες. Το αποδεικνύει το γεγονός ότι η Ελλάδα κατέχει την πρώτη θέση μεταξύ των ξένων επενδυτών στην Αλβανία, τη Δημοκρατία της Μακεδονίας και τη Σερβία, την τρίτη θέση στη Ρουμανία και στην Τουρκία (!) και την τέταρτη στη Βουλγαρία». Δίχως ίχνος αιδούς και αξιοπρέπειας, οι διεθνιστές της Αριστεράς βαφτίζουν «Μακεδονία» το κρατίδιο-μόρφωμα των Σκοπίων, παίζοντας το παιχνίδι των σλάβων και του βασικού τους χρηματοδότη Τζορτζ Σόρος. Χαρακτηριστική η άνεση με την οποία η συνιστώσα του Σύριζα και οργάνωση-συνέταιρος του Τσίπρα προδίδει τους αγώνες του Ελληνικού Έθνους και αποδέχεται τις αξιώσεις των εχθρών του!

 

Εν τέλει και αφού δικαιολογεί τη σφαγή του μικρασιατικού Ελληνισμού, καθώς και την τουρκική παράνομη κατοχή της Κύπρου, κάνοντας λόγο για «βάρβαρη καταπίεση των τουρκικών πληθυσμών», θεωρεί την ανακήρυξη ΑΟΖ από ελληνικής πλευράς, ενέργεια επικίνδυνη για τα συμφέροντα των εργατικών τάξεων Ελλάδος και Τουρκίας, οι οποίες… «θα κληθούν να πληρώσουν με χρήμα και αίμα μια πιθανή σύρραξη»! Συμπερασματικά, φαίνεται να είναι άσκοπες οι προσπάθειες του προέδρου του Σύριζα να κρατήσει σφιχτά τα λουριά των συνιστωσών. Τυφλωμένες εκείνες από τις ανθελληνικές τους ιδεοληψίες και την ακόρεστη δίψα για εξουσία, με σκοπό να διαλύσουν το Ελληνικό Έθνος, στέκονται ανίκανες να αποκρύψουν τις αληθινές, μύχιες σκέψεις τους, για το πώς ονειρεύονται την Ελλάδα με κυβέρνηση Σύριζα. Κάποιοι αφελείς θα ζητήσουν από τον κύριο Τσίπρα να τιμωρήσει τη συνιστώσα του. Εμείς ρωτούμε: μπορεί να στραφεί εναντίον όσων ανέκαθεν πρέσβευε και ακόμη πρεσβεύει; Οι μάσκες έχουν πέσει, ο Ελληνικός Λαός ας ανοίξει τα μάτια του!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sunistwsa-tou-tsipra-kata-ths-ellhnikhs-aoz#.UTeKHByeN_U#ixzz2MmlPfgsF

 

Comments Off on Συνιστώσα του Τσίπρα κατά της ελληνικής ΑΟΖ

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.