Αίσχη και ανιστόρητες ύβρεις στην ΕΡΤ3: “Κουραμπιές ο Παύλος Μελάς, εγκληματίες οι Μακεδονομάχοι!”

_1_~1_(1)__article

Σε άντρο Ανθελληνικής Προπαγάνδας έχει μετατρέψει την ΕΤ-3 ο 81χρονος ακροαριστερός συγγραφέας Βασίλης Βασιλικός. Το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου, φιλοξένησε τον Δόκτορα της Ιστορίας Γιώργο Μπουλακάκη, προκειμένου να μιλήσουν για τον Μακεδονικό Αγώνα. Ο εν λόγω Δόκτορας (εγγονός του κορυφαίου Κρητικού Μακεδονομάχου Μπούλακα) έχει γράψει το μυθιστόρημα «Φλόγες στην Μακεδονία», όπου εξιστορεί την δράση του αιμοσταγούς (!) παππού του. Μεταξύ των όσων φρικτών ακούσαμε από τον εγγονό του θρυλικού Μακεδονομάχου Μπούλακα, καταγράφω τα εξής:

1. Ο Μακεδονικός Αγώνας ήταν στην πραγματικότητα ένας θρησκευτικός πόλεμος μεταξύ Πατριαρχικών και Εξαρχικών. Δεν είχε να κάνει με πατριωτισμό, δεν ήταν αντιδικία Ελλήνων και Βουλγάρων. Οι μεν δικοί μας Μακεδονομάχοι «τα έπαιρναν» από το Οικουμενικό Πατριαρχείο, οι δε Κομιτατζήδες από την Βουλγαρική Εξαρχία.

2. Ο Παύλος Μελάς ήταν στην πραγματικότητα κουραμπιές. Δεν μπορούσε να σφάξει ούτε αρνί, και λίγο πριν σκοτωθεί, έγραφε στην γυναίκα του την Ναταλία Δραγούμη ότι θα τα παρατούσε…

3. Όλοι οι Έλληνες Μακεδονομάχοι ήσαν αιμοσταγείς σαν τον Μπούλακα. Ακόμη κι όταν δεν υπήρχαν Βούλγαροι τριγύρω για να σκοτώσουν, πήγαιναν χιλιόμετρα μακρυά στα Εξαρχικά χωριά για να χύσουν το αίμα του εχθρού και να αισθανθούν όμορφα.

4. Ποτέ κανείς Μακεδονομάχος δεν είπε ότι πολεμάει για την Ελλάδα. Ήσαν μισθοφόροι και σκότωναν τον εχθρό γιατί αυτό ήταν το επάγγελμά τους.

5. Στα «Μυστικά του Βάλτου», η Πηνελόπη Δέλτα ωραιοποίησε τον Μακεδονικό Αγώνα με κούφια λόγια περί αγάπης για την Πατρίδα, ενώ στην πραγματικότητα ο πόλεμος είναι φρικτός και δεν πρέπει να γίνεται, διότι σκοτώνονται άνθρωποι!..

Ενώ έλεγε όλα αυτά τα φρικτά ο εγγονός του θρυλικού Μπούλακα, ο εσχατόγερος Βασιλικός χαμογελούσε τρισευτυχισμένος…

“Κοινός Νούς” – Εφημερίδα “Στόχος”

Φωτογραφία: Από αριστερά ο Σάρρος Δημήτριος, ο ηρωικός Ανθυπολοχαγός Τέλλος Άγρας και ο καπετάν Νικηφόρος (Ιωάννης Δεμέστιχας) στη λίμνη των Γιαννιτσών κατά τον Μακεδονικό Αγώνα

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/aischh-kai-anistorhtes-ubreis-sthn-ert3-kourampies-o-paulos-melas-egklhmati#.UTnk7xyeN_U#ixzz2MxD0CUMH

Comments Off on Αίσχη και ανιστόρητες ύβρεις στην ΕΡΤ3: “Κουραμπιές ο Παύλος Μελάς, εγκληματίες οι Μακεδονομάχοι!”

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.