Οι γκάφες (;) του ΣΥΡΙΖΑ στηρίζουν την συγκυβέρνηση

avgh-gold__article

Την στιγμή που η λαϊκή οργή σε βάρος της μνημονιακής συγκυβέρνησης ξεχειλίζει, την στιγμή που το σαθρό αυτό κατασκεύασμα δείχνει να καταρρέει σαν χάρτινος πύργος, κάτω από το δυσβάσταχτο φορτίο των εγκλημάτων εναντίον της πατρίδας και του λαού, κάποιοι φροντίζουν να της δίνουν ανάσες οξυγόνου, προκειμένου να κρατηθεί στην ζωή έστω και στην εντατική. Και όταν λέμε κάποιοι εννοούμε, φυσικά, τον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό το αναξιοπρεπές, αναξιόπιστο, ανακόλουθο, και ανερμάτιστο, πολυτασικό και πολυφυλετικό μόρφωμα, το οποίο καταξευτιλίζεται καθημερινά με τις πολλαπλές κωλοτούμπες του. Το πιο πρόσφατο κατόρθωμα του εν λόγω συνονθυλεύματος είναι ότι αποκαλύφθηκε η υποκριτική του στάση στο θέμα της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός» στην Χαλκιδική. Για την ακρίβεια, στις 2 Μαΐου 2010 η εφημερίδα «Αυγή», αναμφίβολα κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, είχε προβάλλει με ολοσέλιδη καταχώρηση την εταιρία «Ελληνικός Χρυσός», την οποία μάλιστα είχε εντάξει σ’ ένα ειδικό ένθετο με τίτλο: «απασχόληση στα χρόνια της κρίσης», η γελοία αυτή διπροσωπία του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε, δυστυχώς, το έναυσμα στην ΝΔ να στριμώξει τον ΣΥΡΙΖΑ στην γωνία, στην προσπάθειά της να κερδίσει πόντους στο πολιτικό προσκήνιο.

Τελικά αυτοί οι τύποι του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούν να είναι οι καλύτεροι υπερασπιστές της κυβερνητικής πολιτικής. Για κάθε κραυγαλέα περίπτωση, όπου η Εθνική ανεξαρτησία απεμπολείται, η δημόσια περιουσία ξεπουλιέται και ο Ελληνικός λαός εξαθλιώνεται, σπεύδει ο ΣΥΡΙΖΑ, με συνεχόμενες γκάφες (;), να δώσει χείρα βοηθείας στην κατάπτυστη αυτή κυβέρνηση- υπηρέτη των ξένων τοκογλύφων. Αναρωτιέται κανείς αν είναι θέμα θράσους, ή χαμηλού πνευματικού επιπέδου, δηλώσεις όπως αυτές που έκανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αποστόλου, ο οποίος είπε τα εξής: « Δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση μπορεί να έχει μια διαφημιστική καταχώρηση μιας ανεξάρτητης εφημερίδας της Αριστεράς με τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ»! Είναι φανερό ότι το αλλοπρόσαλλο αυτό πολιτικό κατασκεύασμα δρά ξεκάθαρα ως «αποσμητικό» του συστήματος. Με συνεχείς λεκτικούς και επικοινωνιακούς θεατρινισμούς προσπαθεί να κάνει πιο εύκολη την ζωή μιας ανίκανης, ανεύθυνης, αντεθνικής και αντιλαϊκής κυβέρνησης, η οποία θέλει να ξεπουλήσει τα πάντα. Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν αυτό οφείλεται στην πιθανότητα οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ να είναι πολιτικά καθυστερημένοι και να ζουν στο φαιδρό και απατηλό κόσμο τους ή να συμβαίνουν πολύ πιο προχωρημένες καταστάσεις, οι οποίες παραπέμπουν αλλού… Ας το αντιληφθούν, όμως, τόσο οι υπηρέτες του μνημονίου όσο και οι, δήθεν, αντιπολιτευόμενοι του ΣΥΡΙΖΑ, ότι οι Εθνική Λαϊκή, Κοινωνική και Πολιτιστική Αντίσταση στην Ελλάδα έχει ένα και μοναδικό όνομα: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/oi-gkafes-tou-suriza-sthrizoun-thn-sugkubernhsh#.UTpWOhyeN_U#ixzz2MzFVqxOl

Comments Off on Οι γκάφες (;) του ΣΥΡΙΖΑ στηρίζουν την συγκυβέρνηση

Filed under ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.