Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ ΩΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ!

dendias (1)

Κανείς έλεγχος ασφάλειας στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης! Η υποτέλεια και ευτέλεια προσκυνούν τα … αφεντικά!

Στις 2.οο το μεσημέρι ο Αμερικανός πρέσβης Ντάνιελ Μπένετ Σμιθ, μπήκε στο Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως ως άλλος Πρωθυπουργός! Οι πόρτες άνοιξαν διάπλατα χωρίς να υποστεί τον παραμικρό έλεγχο. Η μαύρη Λίνκολν λιμουζίνα με τα συνοδευτικά «Σεβρολέτ», έγιναν δεκτά… μετά φανών και λαμπάδων, με τον πρέσβη να κατευθύνεται στο γραφείο του κ. Δένδια!
Η Ελλάδα της φτώχειας και της μιζέριας, είναι παράλληλα η Ελλάς των υπόδουλων και δωσίλογων πολιτικών. Αυτών που ξεφτιλίζοντας την εθνική υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια …κατεβάζουν τα βρακιά τους μπροστά στους …ισχυρούς του κόσμου. Η χώρα μας έχει μετατραπεί σε αμερικανικό και γερμανικό προτεκτοράτο.
Η εικόνα με την πολυτελή λιμουζίνα του Αμερικανού πρέσβη να περνά ελεύθερα και χωρίς τον παραμικρό έλεγχο στο Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως, δεν διαφέρει σε τίποτα από την μεταπολεμική Ελλάδα όταν ο τότε Έλληνας Πρωθυπουργός, διανοούμενος Παναγιώτης Κανελλόπουλος, υποδεχόμενος τον Αμερικανό στρατηγό και δείχνοντας του τον παρατεταγμένο ελληνικό στρατό, του έλεγε: «Ιδού ο στρατός σας!». Είναι απαράλλαχτα η ίδια εικόνα με εκείνη του 1950 όταν ο πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών, ο περίφημος Πιουριφόι έμπαινε στο γραφείο του Πρωθυπουργού και ανέβαζε τα πόδια του πάνω στο γραφείο εντέλοντάς τον τι να κάνει και τι όχι! Δεν γνωρίζουμε εάν ο σημερινός Αμερικανός πρέσβης είχε την ίδια συμπεριφορά με τον Πιουριφόϊ, την νοοτροπία δηλαδή ατόμου που θεωρεί ότι οι Έλληνες πρέπει να υποκλιθούν στις εντολές των Αμερικανών, πάντως η συμπεριφορά του κ. Δένδια δείχνει ότι πρόθυμα υποκλίθηκε στον Αμερικανό πρέσβη!
Ρε, ξέρετε ότι ο λαός αυτός έχει μπατζάκια; Πώς νομίζετε ότι μπορείτε να ποδοπατάτε αυτή την περηφάνια και αξιοπρέπεια του κόσμου;
Τι νομίζεις κύριε Δένδια πως είναι το υπουργείο; Προτεκτοράτο αμερικανικό; Τι ζητούν οι Αμερικανοί κύριε Δένδια; Ή τι ζητάς εσύ από τους Αμερικανούς; Να τους παραχωρήσετε την …ασφάλεια της χώρας;
Νομίζεις κύριε Υπουργέ ότι ο ελληνικός λαός μπορεί να υπομένει την κλοπή του ψωμιού των παιδιών του από το κράτος ή το ξύλο και τα χημικά από τους αστυνομικούς με εντολές δικές σου κι εσύ να υποκλίνεσαι ως δουλοπάροικος στον αμερικανό πρέσβη και (πιθανώς) σε ό,τι απαιτεί;
Οφείλεις κύριε Υπουργέ να απαντήσεις. Ο ελληνικός λαός είναι εξαγριωμένος με το πολιτικό σύστημα και με όλους εσάς που τον έχετε οδηγήσει στην καταστροφή με παράνομες αποφάσεις σας. Ο λαός είναι ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί.
Εάν στις φλέβες σας δεν κυλά αίμα υπερήφανο ελληνικό και συνεχίσετε να δράτε και να πράττετε τα ίδια η λάβα του ηφαιστείου θα ξεχυθεί και θα κάψει τα πάντα!

Comments Off on Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ ΩΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ!

Filed under ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.