Αφρικανός μεταμφιεζόταν σε λευκό και έκανε ληστείες στο Λονδίνο

Οι ρατσιστικές επιθέσεις αποδείχθηκαν εγκληματικότητα αφρικανών..578433_520206018021593_431365064_n

Ο Henley Stephenson 41 ετών, ξέφευγε από την αστυνομία για περισσότερο από 10 χρόνια χάρη σε μια εξαιρετικά αληθοφανή μάσκα από λάτεξ, που τον έκανε να μοιάζει με λευκό skinhead. Οι Αξιωματικοί της αστυνομίας ανακάλυψαν ότι ο άνθρωπος που καταζητούσαν ήταν στην πραγματικότητα μαύρος, όταν επιτέλους έπιασαν τον Stephenson μετά από μια σειρά από ένοπλες επιθέσεις που χρονολογούνται από το 1999.

Η αστυνομία πιστεύει ότι η μάσκα μπορεί να έχει χρησιμοποιηθεί σε πολλές διαφορετικές περιπτώσεις και ζήτησαν από τους συναδέλφους τους να εξετάσουν ανεξιχνίαστες υποθέσεις που αφορούν έναν λευκό εθνικιστή skinhead!! Η μάσκα αγοράστηκε από το ίδιο κατάστημα στο Covent Garden από το οποίο αγοράστηκαν και οι μάσκες των ληστών που πραγματοποίησαν ληστεία με κλοπιμαία 40 εκατομμυρίων δολαρίων σε κοσμηματοπωλείο της Graff Diamonds στο Λονδίνο.

Η συμμορία του Stephenson συνελήφθη σε μια ενέδρα της αστυνομίας. Ο δράστης καταδικάστηκε σε 14 χρόνια φυλάκιση από το δικαστήριο Wood Green ενώ ομολόγησε την ενοχή του για 20 κατηγορίες για ληστείες. Μαζί του καταδικάστηκαν ακόμη δύο Αφρικανοί.

Το παραπάνω πάθημα πρέπει να γίνει ένα καλό μάθημα στα «λαγωνικά» της «αντιμετώπισης ρατσιστικής βίας» του Δένδια, στα ΜΜΕ της διαπλοκής και στους ‘’συντρόφους’’ της αριστεράς..

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/afrikanos-sto-londino-metamfiezontan-se-leuko-kai-ekane-lhsteies#.UTtLmByeN_U#ixzz2N3T3BPoj

Comments Off on Αφρικανός μεταμφιεζόταν σε λευκό και έκανε ληστείες στο Λονδίνο

Filed under Διεθνή

Comments are closed.