Μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των ένστολων κατά του ευτελισμού των Ενόπλων Δυνάμεων

enstoloi-syntagma__articleΜε μία ογκώδη συγκέντρωση χιλιάδες απόστρατοι αλλά και εν ενεργεία στρατιωτικοί βρέθηκαν στην πλατεία Κοραή στο κέντρο της Αθήνας ως ένδειξη διαμαρτυρίας κατά των μέτρων λιτότητας και των περικοπών που έχουν υποστεί οι μισθοί και οι συντάξεις τους. Οι ασφυκτικές οικονομικές των μνημονίων έχουν πλήξει το αξιόμαχο του στρατεύματος και έχουν οδηγήσει τα στελέχη στην εξαθλίωση.

xiliades_enstoloi

veteranosΕίναι συγκλονιστική η παρουσία των αποστράτων που έχουν δώσει το αίμα τους για την Πατρίδα και τώρα βρίσκονται στο περιθώριο εξαιτίας των εθνοκτόνων μνημονίων.

Στην διαμαρτυρία των ένστολων ακούστηκαν στρατιωτικά εμβατήρια (Μακεδονία ξακουστή), ενώ υπάρχει πανό για την επαναφορά τους γένους ως προϋπόθεση εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολέςΟι χιλιάδες διαμαρτυρόμενοι συγκεντρώθηκαν μπροστά από το Κοινοβούλιο, όπου έψαλλαν τον Εθνικό Ύμνο.simaia-enstoloi

Πρόσφατα το συντονιστικό συμβούλιο των ενώσεων Αποστράτων Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικόλαο Γ. Μιχαλολιάκο στα γραφεία του κόμματος στην Βουλή. Η Χρυσή Αυγή στέκεται στο πλευρό των ενστόλων και στα δίκαια αιτήματά τους, καθώς οι Ένοπλες Δυνάμεις αποτελούν εχέγγυο ασφάλειας της Πατρίδας μας και το ηθικό αλλά και το επίπεδο ετοιμότητας πρέπει να είναι πάντα σε υψηλό επίπεδο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sumbainei-twra-megalh-sugkentrwsh-diamarturias-twn-enstolwn#.UTuSYByeN_U#ixzz2N4fKnUyE

Comments Off on Μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των ένστολων κατά του ευτελισμού των Ενόπλων Δυνάμεων

Filed under ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.