Μια ζωή ψεύτες, ρουφιάνοι και συκοφάντες – Ημερίδα κατά Χρυσής Αυγής στην ΕΣΗΕΑ

dimosiografoi__article

Ένας οχετός λάσπης, ψεύδους και μίσους κατά της Χρυσής Αυγής εξαπολύθηκε την Τετάρτη από δημοσιογράφους όλων των πολιτικών χώρων. Τα μεγαλύτερα ονόματα που τρέφονται από το διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας εδώ και δεκαετίες ξεσπάθωσαν κατά του Εθνικιστικού Κινήματος. Από Τέλογλου και Κούλογλου μέχρι την Κανέλλη, ένα σωρό συκοφάντες που σιτίζονται από τα ΜΜΕ της διαφθοράς και της διαπλοκής. Ανθολογούμε κάποιες από τις δηλώσεις τους που προκαλούν εμετό στην κυριολεξία:

Κούλογλου: «Είναι λάθος να θέτουμε το δίλημμα αν η Χρυσή Αυγή πρέπει να τεθεί εκτός νόμου, διότι την αντιμετωπίζουμε ως κοινοβουλευτικό κόμμα και όχι ως συμμορία, που είναι στην πραγματικότητα».

Ξυδάκης: «Ο νεοναζισμός παγκοσμίως διαθέτει έναν ισχυρό αισθητικό κώδικα με εκφάνσεις σατανισμού, μέταλ και πανκ. Επιπλέον, η Χρυσή Αυγή διαπλέκεται στενά με φονιάδες, κυκλώματα της νύχτας. Δυστυχώς, το ρεπορτάζ στα ελληνικά ΜΜΕ είναι ισχνό ή ανύπαρκτο»

Κανέλλη: «Όταν αιματοκυλήσουν τον κόσμο, θα λένε ότι είναι κάτι νέο; Είναι πανάρχαιο φαινόμενο. Ο ναζισμός, όπως εμφανίστηκε στα μίντια, δεν εξέπληξε κανέναν. Η κοινωνία μας συμβιβάστηκε με τη γέννηση του εκτρώματος. Η Χρυσή Αυγή αποτελεί εργαλείο του συστήματος. Και η κυβέρνηση παίζει το δοξάρι στο βιολί που λέγεται Χρυσή Αυγή. Η Χρυσή Αυγή ήταν κρυμμένη σ’ όλους τους πολιτικούς και επαγγελματικούς χώρους. Και τώρα βγήκε στην επιφάνεια. Για να διασπάσει την κοινωνία στα δύο. Να οδηγήσει στον εμφύλιο. Μπορώ να φτιάξω βιβλίο με τα 4.000 σχόλια “καλά της έκανε ο Κασιδιάρης”. Ολα προέρχονται από δύο ηλεκτρονικές διευθύνσεις».

Γιατί δε μας λες ποιες είναι οι διευθύνσεις Λιάνα; Αν λες την αλήθεια, γιατί δε δίνεις τα στοιχεία στη δημοσιότητα για να ξεμπροστιάσεις τους φασίστες, που γράφουν μόνοι τους χιλιάδες ηλεκτρονικά μηνύματα; Μήπως τους λυπάσαι; Ή μήπως λες ψέματα και σε πείραξε που σε κράζει όλος ο κόσμος;

Τριάντης: «Ο σαρωτικός πρωτογονισμός αντικαθιστά το κράτος και συνεργάζεται με κρατικούς μηχανισμούς. Ο φασισμός είναι το όπιο των απεγνωσμένων. Λίγοι από τους ψηφοφόρους ταυτίζονται με τις αξίες τους. Η Χρυσή Αυγή λειτουργεί ως αναλγητικό. Αλλά δεν είναι ΛΑΟΣ για ν’ απορροφηθεί από το σύστημα, το οποίο θ’ αντιδράσει όταν το αποφασίσει. Η πρόταση να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή θα επιφέρει τα αντίθετα αποτελέσματα. Οι χιτλερίσκοι θα εκτοξευτούν».

Τέλλογλου: – ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ – ΜΟΝΟ ΨΕΜΜΑΤΑ: «Η Χρυσή Αυγή στις εκλογές στηρίχθηκε οικονομικά από ορισμένα πολιτικά κόμματα του λεγόμενου “συνταγματικού τόξου”. Τους τύπωναν ψηφοδέλτια, τους βοηθούσαν με προεκλογικό υλικό. Στις εκλογές του περασμένου Μαΐου πλήρωσαν 60.000 ευρώ για προεκλογικά φυλλάδια. Σήμερα έχουν οικονομική στήριξη εφοπλιστών, μεγαλοδικηγόρων, φαρμακοβιομηχάνων, κατασκευαστών, και χρηματοδότηση από μία συγκεκριμένη τράπεζα»

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΕΙ:
Α) τα κόμματα του συνταγματικού τόξου που μας στήριξαν οικονομικά
Β) σε ποιον πληρώσαμε 60.000 ευρώ και για ποια φυλλάδια;
Γ) ποιοι εφοπλιστές, μεγαλοδικηγόροι, φαρμακοβιομήχανοι και κατασκευαστές μας στηρίζουν και
Δ) ποια τράπεζα μας χρηματοδοτεί
ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΡΧΙΨΕΥΤΑΡΑ ΤΕΛΟΓΛΟΥ Ή ΖΗΤΑ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΣΟΥ!

Ο εν λόγω συκοφάντης βέβαια δεν έμεινα μόνο στα ψέματα, αλλά φανέρωσε και τις πραγματικές του «δημοκρατικές» προθέσεις: «Η Χρυσή Αυγή παραβιάζει τις μισές διατάξεις του Ποινικού Κώδικα. Θα συζητήσουμε αν θα υπάρξει απαγόρευση; Χρειαζόμαστε ένα νόμο για τη λειτουργία των πολιτικών κομμάτων. Ο οποίος θα προβλέπει ποια εντάσσονται και ποια είναι εκτός συνταγματικού πλαισίου».

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ! ΕΣΕΙΣ ΠΕΘΑΙΝΕΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ (ΑΝ ΣΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΑΛΛΗ ΙΔΕΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ) ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΟΥ!

Το σχόλιο του Γιώργου Μάστορα για την εν λόγω εκδήλωσηΟΛΟΙ οι… αντικειμενικοί δημοσιογράφοι λασπολογούν κατά της Χρυσής Αυγής

communist--press

Το πώς αντιλαμβάνονται τον διάλογο, την ανταλλαγή απόψεων και την ισότιμη αντιπαράθεση ιδεών οι πάσης φύσεως εχθροί του Κινήματος, το γνωρίζουμε πολύ καλά, εδώ και πολλά χρόνια. Φροντίζουν, μάλιστα, όποτε τους δίνεται η ευκαιρία να το αποδεικνύουν με τον χειρότερο τρόπο, καταργώντας κάθε έννοια πλουραλισμού και αντιπαράθεσης θέσεων. Πριν από λίγες ημέρες διοργανώθηκε ημερίδα από το Μορφωτικό ίδρυμα της ΕΣΗΕΑ, με τίτλο ’’Τα ΜΜΕ και το φαινόμενο του νεοναζισμού’’. Είχαμε αναφερθεί προ ημερών για την πραγματοποίηση της εν λόγω εκδήλωσης. Τώρα, όμως, έχουμε και το αποτέλεσμα αυτού του μονολόγου, όπως πληροφορούμαστε από την διοχέτευση (ή μήπως… αποχέτευση;) των ομιλιών στα ΜΜΕ. Όπως ήταν προφανές, για μια ακόμη φορά, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήταν στον ρόλο του κατηγορούμενου, χωρίς καν να έχει το δικαίωμα της ’’απολογίας’’ και της υπεράσπισης. Χειρότεροι και από τις, αλήστου μνήμης, σταλινικές δίκες της δεκαετίας του ’30, μόνοι τους τα συζήτησαν και μόνοι τους έβγαλαν τις αποφάσεις… Απ’ όλα είχε ο μπαξές της ’’αντιναζιστικής’’ (διαβάζεται καλύτερα ως ανθελληνικής) ημερίδας. Από τον ’’δυστυχισμένο’’ Τρίμη και τις γνωστές ασυναρτησίες της Λιάνας Κανέλλη, μέχρι τις μεγαλόστομες αηδίες κάποιου Ξυδάκη.

 

Ας σταθούμε, όμως, στις αναφορές δυο ’’διακεκριμένων’’ δημοσιογράφων, οι οποίες ξεχωρίζουν για το μέγεθος της απύθμενης αθλιότητας και αναλήθειας που αναβλύζει από τον λεκτικό τους βόθρο. Ο πρώτος είναι ο Τάσος Τέλλογλου, ο οποίος τόνισε τα εξής: «Η Χρυσή Αυγή στις εκλογές στηρίχθηκε οικονομικά από ορισμένα πολιτικά κόμματα του λεγόμενου ’’συνταγματικού τόξου’’. Τους τύπωσαν ψηφοδέλτια, τους βοηθούσαν με προεκλογικό υλικό. Στις εκλογές του περασμένου Μαΐου πλήρωσαν 60.000 ευρώ για προεκλογικά φυλλάδια. Σήμερα έχουν οικονομική στήριξη εφοπλιστών, μεγαλοδικηγόρων, φαρμακοβιομηχάνων, κατασκευαστών, και χρηματοδότηση από μια συγκεκριμένη τράπεζα.» Στην συνέχεια, ο Τέλλογλου αναρωτήθηκε «τι οφέλη έχουν οι χρηματοδότες;», προσθέτοντας ότι «η Χρυσή Αυγή παραβιάζει τις μισές διατάξεις του Ποινικού Κώδικα. Θα συζητήσουμε αν θα υπάρξει απαγόρευση; Χρειαζόμαστε έναν νόμο για την λειτουργία των πολιτικών κομμάτων, ο οποίος θα προβλέπει ποια εντάσσονται και ποια είναι εκτός συνταγματικού πλαισίου». Ό,τι και να πούμε γι’ αυτόν τον οχετό λάσπης και παραπληροφόρησης θα είναι πολύ λίγο για να περιγράψουμε την αχαλίνωτη ψευδολογία του Τέλλογλου. Μα καλά, αφού έχει τόσα στοιχεία, γιατί δεν τα βγάζει ’’στην φόρα’’ για να εκτεθούμε πλήρως;

 

Αλήθεια, ο υπαλληλάκος του Αλαφούζου (χθες του mega, αύριο ποιος ξέρει…) δεν γνωρίζει ότι αυτά που αναφέρει είναι ποινικώς κολάσιμα; Αν κληθεί να τα τεκμηριώσει, τι θα κάνει; Μήπως θα ακολουθήσει την γνωστή τακτική που θυμίζει το παλιό ανέκδοτο με το λιοντάρι και τον λαγό; Δεν γνωρίζει ο τυπάκος αυτός ότι τα οικονομικά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έχουν ελεγχθεί, και συνεχίζουν να ελέγχονται από ορκωτούς λογιστές χωρίς να έχει βρεθεί το παραμικρό ψεγάδι; Ο Τέλλογλου έχει μάθει στην ζωή του να υπηρετεί διάφορα αφεντικά, ανάλογα με το πόσο θα πληρωθεί. Εμείς ζούμε για τις Ιδέες μας και κυνηγηθήκαμε γι’ αυτές. Ακόμη και τώρα εξακολουθεί να συμβαίνει αυτό, ακριβώς γιατί δεν ξεπουληθήκαμε, δεν φιλήσαμε ’’κατουρημένες ποδιές’’, δεν προσκυνήσαμε τους ισχυρούς μεγιστάνες της διαπλοκής και του πλούτου, όπως έκαναν κάποια άλλα ανθρωπάκια… Από το υστέρημα μας συμμετείχαμε σε όλες τις μέχρι τώρα εκλογικές διαδικασίες, αλλά προφανώς αυτό δεν μπορούν να το καταλάβουν όσοι δεν αγωνίστηκαν ποτέ για μια Ιδέα, πάρα μόνον για χρήματα…

 

Ο δεύτερος, που ξεχώρισε για τα λεγόμενά του, ήταν ο Στέλλιος Κούλογλου. Ο ’’επαναστάτης’’ με την γνωστή θητεία στην κρατική τηλεόραση (προφανώς για να πλήξει εκ των έσω το σύστημα…) υποστήριξε ότι «είναι λάθος να θέτουμε το δίλημμα αν η Χρυσή Αυγή πρέπει να τεθεί εκτός νόμου, διότι την αντιμετωπίζουμε ως κοινοβουλευτικό κόμμα και όχι ως συμμορία, που είναι στην πραγματικότητα. Χρειάζεται συνεργασία βουλευτών και δημοσιογράφων για ποινική δίωξη όσων αμφισβητούν το Ολοκαύτωμα. Η Ένωση Συντακτών να θεσπίσει Κώδικα Δεοντολογίας για να υπάρξει ενιαία αντιμετώπιση από τα μέσα ενημέρωσης. Και ας προχωρήσουμε σε δική μας κατήχηση. Γιατί τα παιδιά δεν ξέρουν την Ιστορία μας».Ο Κούλογλου κάνει τόσο αξιόπιστη και σοβαρή δημοσιογραφία, ώστε να έχει αποφανθεί ότι στην τρομοκρατική επίθεση στα κεντρικά γραφεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ τον Μάρτιο του 2010 δεν υπήρξε ανάληψη ευθύνης, ενώ η πραγματικότητα είναι ότι οι τρεις τρομοκρατικές οργανώσεις (ανάμεσά τους και η ’’Συνομωσία των πυρήνων της φωτιάς’’) ανέλαβαν από κοινού την ευθύνη, ενώ για την πρόσφατη τρομοκρατική ενέργεια εις βάρος μας στον Ασπρόπυργο άφησε θλιβερά υπονοούμενα, αρχικά, ότι την βόμβα μπορεί να την τοποθετήσαμε εμείς οι ίδιοι, για να εξευτελιστεί στην συνέχεια από την ανάληψη ευθύνης, η οποία έγινε. Ο πρώην (;) μαοϊκός και σταλινικός Κούλογλου δεν θυμήθηκε τα νιάτα του, ώστε να προτείνει θανατική ποινή σε στυλ NKVD, με μια σφαίρα στο πίσω μέρος του κεφαλιού, για τα μέλη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Πρότεινε, όμως, ως… γνήσιος δημοκράτης την ποινική δίωξη όσων αμφισβητούν το ολοκαύτωμα, ταυτιζόμενος, με αυτόν τον τρόπο, με τις απαιτήσεις των πιο σκληρών σιωνιστών. Όσο για την κατήχηση, την οποία επιζητεί, μέσα στην θολούρα του δεν αντιλαμβάνεται ότι αυτή η κατήχηση γίνεται εδώ και πολλά χρόνια προκειμένου να μετατραπούν τα Ελληνόπουλα σε σύγχρονους ’’γενίτσαρους’’.

 

Εν κατακλείδι, αυτό το όποιο πρέπει να αντιληφτούν όλα αυτά τα συστημικά φερέφωνα είναι ότι πρόκειται για μικρά και ασήμαντα όντα σε κοινωνικό επίπεδο, ώστε να μπορούν να επηρεάσουν έστω και ελάχιστα, την κατάσταση σε βάρος μας. Ας λασπολογούν όσο θέλουν, ας κάνουν και μπάνιο -αν το κάνουν κέφι- μέσα στα βοθρολύματα των ύβρεων και των συκοφαντιών τους. Ο Ελληνικός Λαός τους έχει γυρίσει αμετάκλητα την πλάτη και καθημερινά σχηματίζει την δική του άποψη για πρόσωπα και καταστάσεις. Ποιοι είναι οι Έντιμοι και ποιοι οι ανέντιμοι, ποιοι Έλληνες και ποιοι ανθέλληνες, ποιοι Υπερήφανοι και ποιοι προσκυνημένοι, ποιοι Αληθινοί και ποιοι ψεύτες…

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/aischrh-kai-anentimh-laspologia-apo-dhmosiografous-enantion-ths-chrushs-aug#.UTw-iRyeN_U#ixzz2N7dHWjUy

Comments Off on Μια ζωή ψεύτες, ρουφιάνοι και συκοφάντες – Ημερίδα κατά Χρυσής Αυγής στην ΕΣΗΕΑ

Filed under ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.