Για αμοιβή ενός εκατομμυρίου δολαρίων ελέγχεται από το ΣΔΟΕ ο Μητρόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ

mhtrop-syriza__article

Τα… φτωχαδάκια της αριστεράς

Έχουμε πολλές φορές αποδείξει την ραγδαία «πασοκοποίηση» που έχει υποστεί το κόμμα – πλέον – της Κουμουνδούρου, στην προσπάθεια ανέλιξης στην εξουσία, ως γνήσια λιγούρια της καρέκλας που είναι. Έχουμε δει πολλές φορές τον Τσίπρα να αλλάζει συνεχώς τις, έτσι και αλλιώς «ελαστικές» – θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου αυτός να ανελιχθεί ψευδόμενος, ως γνήσιο κόμμα της μεταπολίτευσης. Έχουμε, επίσης, δει τον Τσίπρα πολλές φορές να κουνάει το δάκτυλο προς όλες τις κατευθύνσεις, λέγοντας να αντιμετωπιστούν πρώτα οι μεγαλοφοροφυγάδες.

Και επειδή, όπως λέει ο θυμόσοφος Λαός μας, «μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πεις», αναμένουμε την αντίδραση της Κουμουνδούρου στο δημοσίευμα της καθεστωτικής εφημερίδας «Τα Νέα», η οποία δημοσίευσε μία είδηση, αν και φρόντισε να την κρύψει επιμελώς μπας και ξεφύγει, η οποία έλεγε ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑΑλέξης Μητρόπουλος, έχει μπει στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ επειδή δεν έκοψε απόδειξη, όταν εισέπραξε αμοιβή 1 εκατ. δολάρια για μια υπόθεση που είχε διεκπεραιώσει.

Πέραν των όσων λέει η εφημερίδα, τα οποία προφανώς θα ελεγχθούν από την δικαιοσύνη, το σίγουρο είναι ότι ο σκληρός πυρήνας του ΠΑΣΟΚ, που οδήγησε – κατά μεγάλο ποσοστό – την χώρα στην σημερινή κατάντια, έχει φορέσει «αντιμνημονιακή» και «επαναστατική» προβιά και είναι έτοιμος για άλλη μία φορά να πέσει επάνω στον Ελληνικό Λαό, με ορμητήριο τον ΣΥΡΙΖΑ πλέον.

Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «αλώθηκε» από τα λαμόγια, αλλά ότι απλώς τα λαμόγια της αριστεράς, ενώθηκαν με τα λαμόγια της κεντροαριστεράς για να εγκληματίσουν εναντίον της Πατρίδος και του Λαού, για άλλη μία φορά.  

Υ.Γ: Αλήθεια, τι θα πράξει για αυτή την υπόθεση ο τέως “κομμαντάτε” και νυν leader of Syriza;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sdoe-enantion-bouleuth-tou-suriza#.UT4gLhyeN_U#ixzz2NFyfxGDj

Comments Off on Για αμοιβή ενός εκατομμυρίου δολαρίων ελέγχεται από το ΣΔΟΕ ο Μητρόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.