Τρομοκρατική επίθεση στα γραφεία της Τ.Ο. Καβάλας

1_(3)__article

Εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε από αγνώστους, τα χαράματα της Τρίτης 12.03.2013 (γύρω στις 04.00 π.μ.), στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου στεγάζονται τα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Καβάλας, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές. Η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ήταν άμεση με αποτέλεσμα η πυρκαγιά που προκλήθηκε από την έκρηξη του εμπρηστικού μηχανισμού να μην επεκταθεί -ευτυχώς- περισσότερο και να μην κινδυνεύσουν περισσότερο ανθρώπινες ζωές.

Το σημερινό χτύπημα εναντίον κτιριακών εγκαταστάσεων που στεγάζεται ο Λαϊκός Σύνδεσμος, έρχεται να προστεθεί πλάι σε σωρεία προηγούμενων τρομοκρατικών ενεργειών εναντίον του Κινήματός μας. Εμείς από την πλευρά μας δηλώνουμε -για πολλοστή φορά και προς πάσα κατεύθυνση!- πως τέτοιου είδους θρασύδειλες ενέργειες δεν μας τρομάζουν, κι’  ότι επιπλέον μάς ενδυναμώνουν ακόμη περισσότερο, ώστε να συνεχίσουμε με αμείωτη θέρμη και ζήλο τον Τίμιο και Ιερό μας Αγώνα υπέρ Λαού και Πατρίδος!

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ
ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ !

ΑΙΜΑ – ΤΙΜΗ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !

ef8db1fcd44e56f3441b6b9ad1101901

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/emprhstikh-epithesh-sta-grafeia-ths-t.o.-kabalas#.UT8GTtbwmCg#ixzz2NJxk3sIy

Comments Off on Τρομοκρατική επίθεση στα γραφεία της Τ.Ο. Καβάλας

Filed under ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Comments are closed.