Σκότωσαν, καταδικάστηκαν, φυλακίστηκαν και πληρώνονται ακόμα από το δημόσιο!

misthodosia-570__article

Απόλυτη πρόκληση – Οι ταμίες σκότωσαν το δήμαρχο Παγγαίου και τους στέλνουν το μισθό στη φυλακή

Η διαφθορά και η διασπάθιση του δημοσίου χρήματος δεν έχει τέλος, με την Τοπική Αυτοδιοίκηση να κρατάει τα σκήπτρα της κακοδιαχείρισης. Το πάρτυ της διαφθοράς καλά κρατεί και όπως φαίνεται δεν μπορεί να θεραπευτεί αφού οι προκλήσεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας προκαλούν το δημόσιο αίσθημα. Τελευταία αποκάλυψη φέρει δύο φυλακισμένους ταμίες -δημοτικοί υπάλληλοι- που βρίσκονται στη φυλακή καταδικασμένοι σε ισόβια και 17 χρόνια κάθειρξης αντίστοιχα για τη δολοφονία του δημάρχου Παγγαίου, να συνεχίζουν να πληρώνονται.

Το δευτεροβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο δεν έχει ακόμα συνεδριάσει προκειμένου οι δύο υπάλληλοι να απολυθούν. Υπενθυμίζεται πως έχουν περάσει τρία χρόνια από την εν ψυχρώ εκτέλεση του δημάρχου Παγγαίου Καβάλας, οι δράστες κρίθηκαν ένοχοι και καταδικάστηκαν, αλλά το 50% του μισθού τους πάει κάθε μήνα στη φυλακή. Πρόκειται για δύο ταμίες, 50 και 51 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι δολοφόνησαν τον δήμαρχο τα Χριστούγεννα του 2009 για να καλύψουν  τη μαύρη τρύπα 710.000 ευρώ στα ταμεία του δήμου. Οι δύο δημοτικοί υπάλληλοι τον σκότωσαν πυροβολώντας τον 8 φορές στο κεφάλι και στη συνέχεια έκρυψαν το πτώμα του στο χώρο αποσκευών των αυτοκινήτων του. Οι δράστες έφτασαν ακόμη και στο σημείο να μηνύσουν τον αντικαταστάτη του δολοφονημένου δημάρχου, ο οποίος με την προφυλάκισή τους έδωσε εντολή για τη διακοπή της μισθοδοσίας τους, ωστόσο έξι μήνες μετά υποχρεώθηκε να την αποδεσμεύσει, αλλιώς κινδύνευε να συρθεί εκείνος στα δικαστήρια για παράβαση καθήκοντος!

Το ξεχαρβάλωμα του δημοσίου τομέα είναι γεγονός, με αποκλειστική ευθύνη των κοινοβουλευτικών κομμάτων που τόσα χρόνια διόριζαν αργόμισθους και κατέκλυσαν τον κρατικό μηχανισμό με παρατρεχάμενους. Τις συνέπειες αυτής της πελατειακής πολιτικής τις βιώνει και φυσικά τις πληρώνει σήμερα ο Ελληνικός Λαός.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/skotwsan-katadikasthkan-fulakisthkan-kai-plhrwnontai-akoma-apo-to-dhmosio#.UT-sXByeN_U#ixzz2NMq8xmVt

Comments Off on Σκότωσαν, καταδικάστηκαν, φυλακίστηκαν και πληρώνονται ακόμα από το δημόσιο!

Filed under ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.