10 χρόνια ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ο αναρχικός με τα καλάσνικοφ και τις χειροβομβίδες

Πασίγνωστος στις Αρχές ο αναρχικός προμηθευτής όπλων των τρομοκρατών

Στο πορτμπαγκάζ αυτοκινήτου στα Εξάρχεια βρέθηκαν όπλα, χειροβομβίδες και πολλά φυσίγγια, τα οποία παραπέμπουν σε πιθανή εμπλοκή σε τρομοκρατικές ενέργειες, με την έρευνα να γίνεται στα πλαίσια της εξιχνίασης των υποθέσεων της ληστείας στο Βελβεντό Κοζάνης και  τη βομβιστική επίθεση στο Mall.

?????????

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες στην υπόθεση εμπλέκεται ένας 35χρονος πασίγνωστος στις αρχές αλλά και στο πανελλήνιο, μέλος του αναρχικού χώρου, ο οποίος παλαιότερα είχε συλληφθεί για επίθεση σε άνδρες των ΜΑΤ, από τους οποίους είχαν κλέψει τις ασπίδες.

Αναλυτικά τα ευρήματα της Αντιτρομοκρατικής:

 

*Δύο σακίδια πλάτης
*Δύο καλάσνικοφ με κομμένο κοντάκι
*Τέσσερις χειροβομβίδες F1 αμυντικού τύπου
*Τρεις γεμιστήρες γεμάτες, δύο με είκοσι φυσίγγια η μία και έξι η άλλη
*Τρεις γεμιστήρες κενές
*Δύο κουτιά σφραγισμένα με γεμιστήρες των 720 φυσιγγίων
*Ένα ζευγάρι γάντια

 

Ο 35χρονος, είχε νοικιάσει το αυτοκίνητο από μια  εταιρία στην πλατεία Αττικής στις 6 Μαρτίου, με το πραγματικό του όνομα, το οποίο φυσικά δεν επέστρεψε ποτέ. Πρόκειται για ένα πολύ γνωστό μέλος του αναρχικού χώρου. Το 2005 είχε συλληφθεί μαζί με άλλους τρεις για επίθεση με μολότοφ σε άνδρες των ΜΑΤ, από τους οποίους είχαν κλέψει τις ασπίδες, όμως αφέθηκαν ελεύθεροι λόγω έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων(!). Τότε είχε προκληθεί σάλος αφού η φωτογραφία ανέβηκε στο  indymedia, και έδειχνε τους αναρχικούς με τα λάφυρα στα χέρια τους.

aspida_anarxikoi

Ο 35χρονος, φαίνεται πως είναι ένα από τα «κομβικά» πρόσωπα στον χώρο της τρομοκρατίας, και εξετάζεται το ενδεχόμενο να είναι ο βασικός προμηθευτής όπλων και εκρηκτικών των τρομοκρατικών οργανώσεων Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς, Επαναστατικός Αγώνας, Σέχτα Επαναστατών κτλ. Έγιναν έρευνες σε δύο σπίτια στα Εξάρχεια, με το ένα διαμέρισμα να βρίσκεται στην οδό Σκυλίτση 4 στη συμβολή με τη λεωφόρο Αλεξάνδρας και συνέλεξαν αποτυπώματα και DNA, θεωρώντας το συγκεκριμένο διαμέρισμα πολύ σημαντικό. Το διαμέρισμα το είχε νοικιάσει ο 35χρονος αναρχικός εδώ και τουλάχιστον ένα χρόνο όμως όταν πήγαν να τον αναζητήσουν είχε εξαφανιστεί.

Σημειώνεται ότι ο 35χρονος είχε συλληφθεί για ληστεία, τον Ιούνιο του 2005, σε ταμείο φορέα που οργάνωνε φεστιβάλ στη Μαλακάσα. Ακόμη τον Απρίλιο του 2011, είχε προσαχθεί μαζί με άλλα άτομα, για αφισοκόλληση έξω από το σπίτι ειδικού εφέτη-ανακριτή, διαμαρτυρόμενος για τον χειρισμό της υπόθεσης του Επαναστατικού Αγώνα.

 

Ο τρομοκράτης με τα καλάσνικοφ και τις χειροβομβίδες ήταν και αυτός πασίγνωστος στις Αρχές εδώ και πολλά χρόνια. Συγκεκριμένα, είχε συλληφθεί και φυλακιστεί για πολύκροτες υποθέσεις ληστείας και επίθεσης σε αστυνομικούς ήδη από το 2005! Η Χρυσή Αυγή επιμένει ότι το απόστημα της τρομοκρατίας θα είχε σπάσει προ πολλού, αν τα εν λόγω ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΑ άτομα δεν απολάμβαναν υψηλής πολιτικής κάλυψης.
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/anarchikoi#.UUDk5xyePRM#ixzz2NSFpqB00

Comments Off on 10 χρόνια ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ο αναρχικός με τα καλάσνικοφ και τις χειροβομβίδες

Filed under ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Comments are closed.