Η “Κοινοβολευτική Δημοκρατία” συνεχίζει να καλύπτει τα παιδιά της

GRIGORAKOS-1Το διεφθαρμένο πολιτικό καθεστώς συνεχίζει με “δημοκρατικές διαδικασίες” να καλύπτει τα παιδιά του (βολευτές) για σοβαρές κατηγορίες ποινικών αδικημάτων που εκκρεμούν και αραχνιάζουν στα συρτάρια της βουλής για χρόνια. Την ίδια ώρα οι δικογραφίες για τους Συναγωνιστές της Χρυσής Αυγής φτάνουν με την διαδικασία του κατεπείγοντως στην Ολομέλεια. Ήδη έχουν γίνει 5 άρσεις ασυλίας για 4 βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Η τελευταία υπόθεση εις βάρος του Συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη τελεσιδίκησε με την πανηγυρική αθώωσή του. Το ίδιο θα συμβεί και με τις υπόλοιπες υποθέσεις που εκκρεμούν, καθώς οι κατηγορίες εις βάρος των Συναγωνιστών είναι γελοίες και στημένες. Εξάλλου, η Χρυσή Αυγή επιθυμεί οι υποθέσεις να φτάσουν άμεσα στο ακροατήριο και να εκδικαστούν, ώστε να φανεί η γελοιότητα και το πόσο ανυπόστατες είναι οι εν λόγω κατηγορίες. Πάγια θέση του Κινήματος είναι οι βουλευτές να μην κρύβονται πίσω από την ιδιότητά τους και να γίνεται άρση ασυλίας για ποινικά αδικήματα που κατηγορούνται.

Αυτό βέβαια δεν συμβαίνει με τους βο(υ)λευτές των αποκομμάτων του… δημοκρατικού τόξου, καθώς συνεχίζουν να καλύπτονται από την ασυλία, αλλά κι από το γεγονός ότι οι δικογραφίες σε βάρος τους αραχνιάζουν στα συρτάρια της βουλής. Πέρα από τις υποθέσεις Κανέλλη και Δούρου που ακόμα δεν έχουν φτάσει στην Ολομέλεια, ενώ για την ίδια υπόθεση ήδη έχει αρθεί η ασυλία του Συναγωνιστή Κασιδιάρη, πρόσφατα ήρθε στο φως και η υπόθεση των βουλευτών Γρηγοράκου και Βουδούρη, η ποινική δίωξη των οποίων εκκρεμεί για αδικήματα που διεπράχθησαν πριν 3 χρόνια! Η Χρυσή Αυγή κατήγγειλε το γεγονός και έφερε το θέμα στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής με έγγραφο αίτημα του Συναγωνιστή Ζησιμόπουλου.

deontologias

deontologias-1

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-koinoboleutikh-dhmokratia-sunechizei-na-kaluptei-ta-paidia-ths#.UUTXIhyePRM#ixzz2Njn8BVQ4

Comments Off on Η “Κοινοβολευτική Δημοκρατία” συνεχίζει να καλύπτει τα παιδιά της

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.