ΟΙ ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ ΤΗΣ ΚΝΕ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ

paparhga-stalin

Μέσα στο… πνεύμα της εποχής («μοντέρνοι» που λέμε), είναι οι σύντροφοι της ΚΝΕ. Οι οποίοι διοργανώνουν και… αποκριάτικους χορούς. Ιδού και το σχετικό κάλεσμα από την επίσημη ιστοσελίδα των… μασκαράδων του Περισσού, με κάποιες δικές μας… παρεμβάσεις -διόλου αποκριάτικες- μέσα (αυτά που είναι γραμμένα με την έντονη γραφή):

Αποκριάτικο πάρτι διοργανώνει η ΚΝΕ, αύριο Κυριακή 17 Μάρτη, στις 11 πμ, στα γραφεία του Συλλόγου Γυναικών που βρίσκονται στην Άνω Τούμπα στην οδό Φίλωνος με Τυρολόης.

Όπως αναφέρει στο κάλεσμά της η ΚΝΕ: «Όλοι μαζί θα περάσουμε μια τρελή – τρελή Αποκριά. Θα χορέψουμε (μπαλαλάϊκα), θα τραγουδήσουμε («πάγωσε η τζιμινιέρα», την «Κατιούσα», τον σοβιετικό εθνικό ύμνο κ.α.), θα ζωγραφίσουμε (σφυροδρέπανα) και θα κάνουμε πράγματα ξεχωριστά και φανταστικά (θα παίξουν… μακριά γαϊδούρα). Σας περιμένουν πολύχρωμες (εννοεί σε κόκκινο-κίτρινο), αποκριάτικες εκπλήξεις. Μασκαρευτείτε (πάντα… μασκαρεμένοι είναι) λοιπόν με ό,τι βρείτε, μην το σκεφτείτε πολύ (οι κνίτες δε σκέφτονται ποτέ, αντ’ αυτών σκέπτεται το κόμμα…). Απλά αυτοσχεδιάστε (είναι ποτέ δυνατόν να είναι αυτή η γραμμή του κόμματος; Προβλέπονται διαγραφές…)!!!!Ελάτε να ξεφαντώσουμε παρέα».

(ΥΓ): Εσείς που μας διαβάζετε μην πάτε! Δε θα υπάρχει καμία πρωτοτυπία, θα είναι ο θρίαμβος της… ομοιομορφίας. Χωρίς απαραίτητα να έχουνε συνεννοηθεί μεταξύ τους, όλοι θα έχουνε ντυθεί… Στάλιν!

ΠΗΓΗ

Comments Off on ΟΙ ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ ΤΗΣ ΚΝΕ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.