Συγκυβέρνηση και τοκογλύφοι καταλήστευσαν τους Έλληνες ομολογιούχους – ΒINTEO

samaras-venizelos1__article

Το πρόσφατο «κούρεμα» των καταθέσεων στην Κύπρο, μας υπενθυμίζει μια ανάλογη περίπτωση «κουρέματος» σε πολλούς συμπατριώτες μας. 

Το ίδιο το κράτος παρότρυνε τους  Έλληνες αποταμιευτές να βοηθήσουν το Ελληνικό Δημόσιο αγοράζοντας Ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου παρέχοντας σταθερό επιτόκιο για 5 χρόνια. Τελικά σε μια νύχτα και μέσω του ληστρικού PSI+ καταλήστεψαν τους αποταμιευτές, μισθωτούς, συνταξιούχους, ελεύθερους επαγγελματίες κλπ.

Οι οικονομίες των μικρομολογιούχων με την ένταξη τους στο PSI+ κουρεύτηκαν κατά 53,5% σε ονομαστική αξία & κατά 80% σε τωρινή πραγματική. Ο Βενιζέλος ως υπουργός Οικονομικών διαβεβαίωνε, ότι θα υπάρξει λύση στο πρόβλημα των φυσικών προσώπων μετά τη λήξη του PSI+. Επίσης και η Νέα Δημοκρατία είχε δεσμευτεί με δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της ότι μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου θα προωθούσε άμεση λύση για το θέμα, όμως οι δεσμεύσεις αυτές φάνηκε ξεκάθαρα ότι ήταν λόγια του αέρα.

Οι μικροομολογιούχοι, που σε μία νύχτα έχασαν τις αποταμιεύσεις μιας ζωής, δημιούργησαν ένα συγκλονιστικό βίντεο-χαστούκι για όσους τους εξαπάτησαν και κυρίως για τον τότε υπουργό Οικονομικών και σήμερα πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο. Το βίντεο-ράπισμα στην αναξιοπιστία της ελληνικής Πολιτείας ήδη κάνει τον γύρο του διαδικτύου, συγκεντρώνοντας χιλιάδες χτυπήματα. Το βίντεο παρουσιάζει αρχικά μια νεαρή μητέρα που βγαίνει από το αυτοκίνητό της για να βοηθήσει έναν τραυματισμένο μοτοσικλετιστή. Τον βάζει στο αυτοκίνητό της και εκείνος της ζητά να φέρει τα προσωπικά του αντικείμενα, που βρίσκονται πεσμένα πλάι στη μηχανή του. Τότε εκείνος, αφού αφήνει έξω το μωρό της που καθόταν στο πίσω κάθισμα, της παίρνει το αυτοκίνητο και φεύγει.

Αμέσως μετά ακολουθεί το μήνυμα των μικροομολογιούχων, που λέει: «15.000 οικογένειες βοήθησαν το Ελληνικό Δημόσιο, αποταμιεύοντας σε ομόλογα όταν τους το ζήτησε, όμως αυτό τις εξαπάτησε και δεν επέστρεψε ποτέ τα χρήματα, αρπάζοντας τις οικονομίες μιας ζωής. Οι περισσότερες από αυτές τις οικογένειες βρίσκονται τώρα σε απόγνωση». Το σποτ καταλήγει αναφέροντας: «Υπέρτατο δημόσιο συμφέρον είναι να εμπιστεύεται ο πολίτης το κράτος. Σύλλογος Φυσικών Προσώπων Ομολόγων Ελληνικού Δημοσίου». Και την ώρα που όλοι περιμένουν ότι το βίντεο τελειώνει, έρχεται η χαριστική βολή. Το αυτοκίνητο που είχε κλέψει ο μοτοσικλετιστής γυρίζει με την όπισθεν, κατεβάζει το παράθυρο και ρωτά τη μητέρα: «Μήπως έχεις 20 ευρώ να βάλω βενζίνη και θα σ’ τα δώσω;». Καπάκι, «πέφτει»: «Νέα Έκδοση Ομολόγων Ελληνικού Δημοσίου».

Χαστούκι για το «έγκλημα» του Βενιζέλου!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=cjllkUXpXF4&feature=player_embedded]
Η Χρυσή Αυγή είναι στο πλευρό των ομολογιούχων εντός και εκτός βουλής και θα συνεχίσει τη μαχητική υπεράσπιση των εθνικών και λαϊκών συμφερόντων χωρίς να την πτοεί η πολεμική της εγχώριας κυβερνητικής τρόικας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sugkubernhsh-kai-tokoglufoi-katalhsteusan-tous-ellhnes-omologiouchous-binte#.UUY2dByePRM#ixzz2NprwJNtu

Comments Off on Συγκυβέρνηση και τοκογλύφοι καταλήστευσαν τους Έλληνες ομολογιούχους – ΒINTEO

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.