ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ANTINEWS ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΣΕ ΑΠΤΑΙΣΤΗ ΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ

antinews

Θα σας παραθέσουμε ένα κείμενο που δημοσιεύτηκε αυτές τις ημέρες στο διαδίκτυο, με τίτλο «Μετά τους παιδικούς σταθμούς και τα σχολεία στο στόχαστρο της Χρυσής Αυγής»:

«Δεν πάει άλλο. Ο φασισμός δεν είναι προ των πυλών. Είναι μέσα στην πόλη κι εμείς κοιτάζουμε σα χάνοι πότε θα διαλύσει την κοινωνία. Τα πολιτικά κόμματα, και κυρίως η κυβέρνηση δε μπορεί πλέον να μένει απαθής στο φαινόμενο της Χρυσής Αυγής. Δεν είναι οι «σφαλιάρες» στην Κανέλλη, ούτε ο ψευτοτσαμπουκάς των μπράβων της νύχτας. Δεν είναι μόνο οι επιθέσεις σε βάρος μεταναστών ή ακόμη και Ελλήνων με αντίθετες απόψεις.

Πλέον είναι το κλίμα μίσους που σπέρνουν στην ελληνική κοινωνία η οποία «πνιγμένη» στην κρίση δε μπορεί να αντιδράσει όπως θα το έκανε σε άλλες περιόδους. Το νέο παραλήρημα της Χρυσής Αυγής μέσα στη Βουλή δε μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Ο βουλευτής του ναζιστικού μορφώματος που ονειρεύεται σαπούνια και κρεματόρια, Αρτ. Ματθαιόπουλος μιλώντας στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων, όπου συζητήθηκε το νομοσχέδιο για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών, επιτέθηκε κατά των παιδιών των μεταναστών που φοιτούν στα ελληνικά σχολεία.

Εκεί φτάσαμε, λοιπόν. Το μεταναστευτικό πρόβλημα και ό,τι αυτό δημιουργεί να βρίσκεται στα χέρια του κάθε φασίστα, τυχάρπαστου που έγινε βουλευτής. Να φτιάξουμε ξεχωριστές αίθουσες για τους μετανάστες. Να χτίσουμε διαφορετικά καφενεία, να μπαίνουν σε διαφορετικά λεωφορεία, να περπατάνε στους απέναντι δρόμους. Και να γυρίσουμε 100 χρόνια πίσω στο Νότο της Αμερικής όπου οι μαύροι ήταν τα μιάσματα που δεν είχαν θέση δίπλα στους λευκούς.

Έτσι, λοιπόν, τα… μιάσματα οι μετανάστες που φταίνε για όλα τα δεινά της χώρας, καλύτερα να εξαφανιστούν, να μην υπάρχουν, να τους κάνουμε σαπούνια. Αυτή είναι η Χρυσή Αυγή κι όσοι εδώ βιαστούν να γράψουν ότι δίκιο είχε ο μπράβος της νύχτας που μιλούσε για διαφορετικές αίθουσες τους απαντάμε: Μετά το μετανάστη θα μπουν και στο δικό σου σπίτι οι φασίστες».

Διαβάζοντας το παραπάνω κείμενο σίγουρα θα σκεφτήκατε πως πρόκειται για το παραλήρημα ενός ορφανού του Στάλιν ή του Τσαουσέσκου, το οποίο δημοσιεύτηκε σε κάποια σελίδα του ΚΚΕ ή του ΣΥΡΙΖΑ. Λάθος! Το δημοσίευσε το νεοδημοκρατικό antinews, το οποίο ανήκει στον κύκλο του κατοχικού πρωθυπουργού Αντωνάκη και απηχεί τις απόψεις του. Τι αποδεικνύεται σε κείμενα σαν το παραπάνω; Πως μπροστά στον κίνδυνο της Χρυσής Αυγής που τους απειλεί όλους εξίσου, οι κατεστημένες δυνάμεις της «δεξιάς» και της «αριστεράς» έχουν ακόμα και την ίδια γλώσσα!

ΠΗΓΗ

 

Comments Off on ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ANTINEWS ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΣΕ ΑΠΤΑΙΣΤΗ ΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.