Ποιοί κρύβονται πίσω από τους εμπρησμούς σε γραφεία βουλευτών της ΝΔ

εμπρησμοί-γραφεία-ΝΔ

Την ευθύνη της τριπλής εμπρηστικής επίθεσης, που σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Τρίτης στα πολιτικά γραφεία των βουλευτών της ΝΔ, Σταύρου Καλαφάτη, Κώστα Γκιουλέκα και Γιώργου Ορφανού στη Θεσσαλονίκη, ανέλαβε η αυτοαποκαλούμενη οργάνωση «Ολικοί αρνητές συστράτευσης με το υπάρχον», με προκήρυξη που ανήρτησε σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Οι συντάκτες της προκήρυξης υποστηρίζουν πως στόχος της οργάνωσης δεν ήταν η πρόκληση κάποιου τραυματισμού, αλλά να στείλει ένα «μήνυμα» και να διαχύσει «το χάος και την αναρχία». «Έτσι όπως μπαίνουν στις ζωές μας, να μπούμε και εμείς στις δικές τους» αναφέρουν και εξαπολύουν απειλές για «διαρκείς εχθροπραξίες μέχρι την ολική καταστροφή κράτους και εξουσίας».

Στηλιτεύουν την «κρατική καταστολή» που, όπως αναφέρεται στην προκήρυξη, εφαρμόζεται σε «κατειλημμένους χώρους» και όπου εκδηλώνονται «εστίες αντίστασης», κάνοντας, στο σημείο αυτό, ιδιαίτερη αναφορά στο «δόγμα της μηδενικής ανοχής» που εφαρμόζεται στην περίπτωση των κατοίκων και πολιτών που εναντιώνονται στην εγκατάσταση μεταλλείων εξόρυξης χρυσού στις Σκουριές Χαλκιδικής.

Ακόμη, οι συντάκτες εκφράζουν την αλληλεγγύη τους σε «αιχμάλωτους συντρόφους τους», μεταξύ αυτών σε κατηγορούμενα ως μέλη των τρομοκρατικών οργανώσεων «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς» και «Επαναστατικός Αγώνας» αλλά και στους τέσσερις συλληφθέντες για τη διπλή ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης.

Πηγή: www.paraskhnio.gr

Όπως βλέπουμε άλλη μία “αντιεξουσιαστική” (sic) οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη για εγκληματικές πράξεις κατά πολιτικών γραφείων της Ν.Δ., “συντρόφια” των αναρχοκαθεστωτικών τρομοκρατών των “Πυρήνων της Φωτιάς”, του “Επαναστατικού Αγώνα” κ.α. αριστερά μπουμπούκια, τα οποία έχουν προβεί σε εγκληματικές ενέργειες και κατά των γραφείων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ενός νομίμου πολιτικού κόμματος, που έχουν ψηφίσει πάνω από μισό εκατομμύριο συμπατριώτες μας!

Κατά τα άλλα το καθεστώς επιμένει να θέλει να θέσει εκτός νόμου τη Χρυσή Αυγή προφασιζόμενο φανταστικά σενάρια ρατσισμού(!), αφήνοντας στο απυρόβλητο τους αριστερούς να κάνουν όργια εγκληματικών επιθέσεων.

Comments Off on Ποιοί κρύβονται πίσω από τους εμπρησμούς σε γραφεία βουλευτών της ΝΔ

Filed under ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Comments are closed.