Το ΟΧΙ των Ελλήνων της Κύπρου δείχνει τον δρόμο

kypros-simaia__article

Το ΟΧΙ των Ελλήνων της Κύπρου δείχνει τον δρόμο στην ξεπουλημένη ελλαδική ηγεσία. Το συμφέρον του ελληνικού λαού υπεράνω των τοκογλύφων. Η Κύπρος απέδειξε πως ένα μικρό και διχοτομημένο κράτος μπορεί να πολεμήσει την άθλια, αντιλαϊκή και καταστροφική πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι κινδυνολογίες και τα ψέμματα της συγκυβέρνησης περί… ολοκληρωτικής καταστροφής πέφτουν στο κενό. Ήρθε η ώρα της καταγγελίας του μνημονίου και της απόρριψης των εξοντωτικών μέτρων που καταστρέφουν την οικονομία μας και οδηγούν τους Έλληνες στην εξαθλίωση.

Ένα μεγαλοπρεπέστατο «όχι» στο σχέδιο του Eurogroup για «κούρεμα» βροντοφώναξε ο κυπριακός Ελληνισμός. Η βουλή της Κύπρου αναγκάστηκε να ακολουθήσει το συνολικό και παλλαϊκό αίτημα για άρνηση της πρότασης του eurogroup. Συγκεκριμένα, 36 βουλευτές ψήφισαν κατά, ενώ υπήρξαν και 19 αποχές. Η πολιτική ενδοτισμού του Αναστασιάδη πνίγηκε υπό το βάρος της λαϊκής οργής. Αναμένουμε τις εξελίξεις μετά τη δεινή ήττα της γερμανικής πολιτικής ισοπέδωσης των μικρών ευρωπαϊκών κρατών. Καθοριστικό ρόλο θα παίξει και η γραμμή που θα τηρήσουν οι Ρώσοι. Η Ελλάς είναι ώρα να σταθεί στο πλευρό των Κυπρίων αδελφών μας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/to-ochi-twn-ellhnwn-ths-kuprou-deichnei-ton-dromo#.UUjMcxyePRM#ixzz2O1JRqNBs

Comments Off on Το ΟΧΙ των Ελλήνων της Κύπρου δείχνει τον δρόμο

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.