Χρυσή Αυγή Τρικάλων – Ενημερωτική δράση στη λαϊκή αγορά των Τρικάλων‏

laikh_trikala

Πολυμελές κλιμάκιο συναγωνιστών από την Τοπική Οργάνωση Τρικάλων της Χρυσής Αυγής πραγματοποίησε, το Σάββατο 16 Μαρτίου, ενημερωτική δράση στην λαϊκή αγορά και στους κεντρικούς δρόμους της πόλης. Οι συναγωνιστές μοίρασαν στους πολίτες της πόλης χιλιάδες ενημερωτικά φυλλάδια με τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για την στήριξη Ελληνικών προϊόντων και επιχειρήσεων, καθώς και την εφημερίδα του Κινήματος. Οι συναγωνιστές είχαν επίσης την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους κατοίκους της περιοχής, αλλά και με τους παραγωγούς των λαϊκών αγορών για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν λόγω της κρίσης και του αθέμιτου ανταγωνισμού των πολυεθνικών, αλλά και την εξοντωτική φορολογία από τις κυβερνήσεις του μνημονίου.

Η υποδοχή στους συναγωνιστές μας από τους κατοίκους και τους διερχόμενους οδηγούς, που σταματούσαν για να προμηθευτούν τα φυλλάδια με τις πολιτικές και ιδεολογικές θέσεις μας, ήταν κάτι παραπάνω από θετική, ζητώντας μας να εντείνουμε τις προσπάθειες μας για την απελευθέρωση της Πατρίδας από τους διεθνείς τοκογλύφους και τους ντόπιους υποτακτικούς τους.

Τ.Ο. Τρικάλων
Καποδιστρίου 10 και Ασκληπιού
Τρίτη και Σάββατο 19:00 – 22:00

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-anatolikhs-attikhs-perifereias-peiraia-trikalwn#.UUeW_RyePRM#ixzz2Nw050fLx

Comments Off on Χρυσή Αυγή Τρικάλων – Ενημερωτική δράση στη λαϊκή αγορά των Τρικάλων‏

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.