Όσο μας πολεμούν, τόσο πιο δυνατοί γινόμαστε!

xrysi_aygi-mathimata__article

Οι εχθροί της Χρυσής Αυγής, είτε πρόκειται για τα «αφεντικά είτε για το «υπηρετικό προσωπικό» έχουν χάσει την ψυχραιμία τους και φροντίζουν να το δείχνουν με κάθε ευκαιρία. Τόσο η εκδήλωση του Α.Ι.Γ.Ι.Σ. για τα πρώτα Μαθήματα Ελληνικής Ιστορίας όσο και η  κατασκευή χαρταετού από μικρά Ελληνόπουλα σε εκδήλωση της Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας, έδωσε το έναυσμα για μία ακόμη φορά, για ένα κρεσέντο παραπληροφόρησης και μονολόγου σε βάρος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Η κρατική τηλεόραση, και πάλι, παρουσίασε ένα μονόπλευρο ρεπορτάζ, το οποίο ήταν κατάφωρα εναντίον μας με τη φθηνή λογική ότι δεν μπορούμε να διοργανώνουμε ιστορικές ημερίδες από τη στιγμή που δεν διαθέτουμε «καταξιωμένους» ιστορικούς.

 

Για να μας αποδείξει, μάλιστα, το πώς εννοεί την ιδιότητα του Ιστορικού, και αφού προηγουμένως η αρνητική διάθεση απέναντι στην εκδήλωση μας είχε πιάσει κόκκινο, μας έβαλε στην τηλεοπτική οθόνη τον γνωστό εθνομηδενιστή «ιστορικό» Αντώνη Λιάκο, για να κάνει έναν εκ του ασφαλούς μονόλογο. «Συγχαρητήρια», ξανά, στην Ελληνική (;) Κρατική Τηλεόρασηγια τη συνέπεια της στην κατασυκοφάντηση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και την προώθηση των ανθελληνικών απόψεων. Όσο για τα μαθήματα  κατασκευής χαρταετού σε μικρά παιδιά από μέλη της Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας, ακόμη και αυτά ενόχλησαν την οσμή και το ακριβό γούστο των απανταχού ψευτοδημοκρατών. Γι’ αυτό, άλλωστε, φρόντισαν μέσα από τις διάφορες πατσαβουροφυλλάδες να ειρωνευτούν το γεγονός αυτό, δείχνοντας ότι το μίσος και τα συμπλέγματα κατωτερότητας κάποιων μένουν αναλλοίωτα στη ροή του χρόνου. Δεν πρόκειται, φυσικά, να ζητήσουμε την άδεια τους για οποιαδήποτε δραστηριότητα μας και ξέρουμε πολύ καλά ότι όσο περισσότερο ενοχλούνται από τα πεπραγμένα μας, τόσο πιο επιτυχημένη είναι η δράση μας.

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/oso-mas-polemoun-toso-pio-dunatoi-ginomaste#.UUjNqRyePRM#ixzz2O1KqYlsh

Comments Off on Όσο μας πολεμούν, τόσο πιο δυνατοί γινόμαστε!

Filed under ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.