Έκτακτο γεγονός: Βομβιστική επίθεση στα γραφεία της Τ.Ο. Μεσολογγίου

ektakto__article

Λίγες μέρες πριν τα εγκαίνια που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 24 Μαρτίου, άγνωστοι τοποθέτησαν στην είσοδο των γραφείων της Τ.Ο. Μεσολογγίου εκρηκτικό – εμπρηστικό μηχανισμό, αποτελούμενο από πολλά γκαζάκια. Ο μηχανισμός εξερράγη περί τις 3:00 π.μ. προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές και σε παρακείμενα καταστήματα, αποδεικνύοντας το πόσο ενοχλείται το σύστημα από την ύπαρξη και την δράση της Χρυσής Αυγής. 

Οι βόμβες, όμως, – και να το γνωρίζουν αυτό οι ταγοί του καθεστώτος και τα τσιράκια τους – δεν λυγίζουν τους Εθνικιστές. Έτσι τα εγκαίνια των γραφείων της Τ.Ο. Μεσολογγίου θα πραγματοποιηθούν κανονικά την Κυριακή 24 Μαρτίου στις 18:00, παρουσία της κοινοβουλευτικής ομάδας της Χρυσής Αυγής.

Την Κυριακή 24 Μαρτίου στις 18:00 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια των γραφείων του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή – Τ.Ο. Αιτωλοακαρνανίας στην Ιερά Πόλη ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Κοντoγιάννη 4, δικαστήρια) παρουσία βουλευτών του Κινήματος.
Πληροφορίες: 6948550798 – 2631027020

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ektakto-gegonos-bombistikhs-epithesh-sta-grafeia-ths-t.o.-mesologgiou#.UUrLBRyePRM#ixzz2OA9tBOfw

Comments Off on Έκτακτο γεγονός: Βομβιστική επίθεση στα γραφεία της Τ.Ο. Μεσολογγίου

Filed under ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Comments are closed.