Σύριζα και Μπόμπολας χέρι – χέρι στην συκοφάντηση της Χρυσής Αυγής

αρχείο λήψης (26)Έχει γίνει σύνηθες φαινόμενο η λασπολόγηση κατά της Χρυσής Αυγής που δεν μας προξενεί εντύπωση πια. Μετά τα φωτομοντάζ, τα ψέμματα και την παραπληροφόρηση, έρχεται και η διαστρέβλωση της αλήθειας. Στην προπαγάνδα συκοφάντησης του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος δεν είναι τυχαίο ότι χέρι – χέρι πηγαίνουν τα αργυρώνητα ΜΜΕ της αριστεράς αλλά και της ψευτοδεξιάς. Από την μια η “Αυγή” του Τσίπρα και από την άλλη ο Ελεύθερος… Ρύπος που ελέγχεται από τον Μπόμπολα. Ως γνωστόν ο «Ελεύθερος Τύπος» εκδίδεται από τον Αλέξη Σκαναβή, ο οποίος υπήρξε εντεταλμένος σύμβουλος της ΠΗΓΑΣΟΣ Α.Ε. και δεξί χέρι της οικογένειας Μπόμπολα. Ο Μπόμπολας είναι ταυτόχρονα μεγαλομέτοχος στο Mega, το οποίο τους τελευταίους 6 μήνες και μετά το 7% των εκλογών δεν κάλεσε ούτε μία φορά εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής σε πολιτική του εκπομπή.

aygi-psema

Τελευταίο δείγμα… παραγραφής από τις συγκεκριμένες φυλλάδες ένα σχόλιο (και στις δυο το ίδιο ψέμα) που γράφηκε ότι δήθεν η Χρυσή Αυγή υπερψήφισε την τοποθέτηση του Στέλιου Σταυρίδη στο τιμόνι του ΤΑΙΠΕΔ, η οποία πέρασε με τις ψήφους της μνημονιακής συγκυβέρνησης (ΝΔ. ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ). Η Χρυσή Αυγή μάχεται σθεναρά στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας από το ΤΑΙΠΕΔ και ουδέποτε θα συνηγορούσε σε ένα τέτοιο εθνικό έγκλημα. Το περίεργο είναι πως την είδηση την αναπαρήγαγαν ορθώς ακόμα και ιστοσελίδες που έχουν πάρει εργολαβία την συκοφαντία της Χρυσής Αυγής (newsittanea), αλλά τέτοιο μεγαλοπρεπές ψέμα δεν ήταν δυνατό να αναπαράγουν. Για τελευταία φορά ενημερώνουμε προς πάσα κατεύθυνση πως η λάσπη κατά της Χρυσής Αυγής επιστρέφεται και ότι θα μας βρουν μπροστά τους σε οποιαδήποτε προσπάθεια ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας εις βάρος του ελληνικού λαού!
ELeytheros_typos-psema

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/suriza-kai-mpompolas-cheri-cheri-sthn-sukofanthsh-ths-chrushs-aughs#.UUtvzxyePRM#ixzz2OD2VZy00

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Η ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΖΑΡΟΥΛΙΑ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΟΤΙ Ο ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΕΙ:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=qh65UsskMgs&feature=player_embedded]

Τώρα πως θα μπορούσαμε να εγκρίνουμε κάποιον επικεφαλής για κάτι το οποίο το έχουμε ήδη καταψηφίσει και δεν το εγκρίνουμε σε καμμία των περιπτώσεων, αυτό μόνο κάτι καμμένα και διεστραμμένα μυαλά μπορούν να το εξηγήσουν… Το άλλο που θα μπορούσαμε να σκεφτούμε είναι ότι είτε κάποιοι δεν κάνουν καλά την δουλειά τους, είτε διοχετεύουν ψευδή στοιχεία για να βλάψουν το Κίνημά μας. Σε όλες τις περιπτώσεις όμως δεν τους βγαίνει! ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.

 

 

Comments Off on Σύριζα και Μπόμπολας χέρι – χέρι στην συκοφάντηση της Χρυσής Αυγής

Filed under ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Comments are closed.