Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των κατοίκων του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού N. Πιερίας

??????????

Kατόπιν προσκλήσεως του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού, η Τ.Ο. Πιερίας παραβρέθηκε σε άλλη μια εκδήλωση διαμαρτυρίας των κατοίκων της περιοχής, που αντιστέκονται στην λειτουργία των νέων διοδίων Αιγινίου, σε απόσταση μόλις 12 χιλιομέτρων από τον σταθμό διοδίων στα Μάλγαρα, που δημιουργούν πολλαπλά προβλήματα, οικονομικής και κοινωνικής φύσεως στην ευρύτερη περιοχή.

Πολυάριθμο κλιμάκιο Συναγωνιστών της Τ.Ο. Κατερίνης μετέβη στον σταθμό διοδίων, παρουσία και του βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης, Συναγωνιστή Αντώνη Γρέγου και του υπεύθυνου της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Συναγωνιστή Μιχάλη Τσακίρη, όπου πλήθος κατοίκων τους υποδέχθηκε με θέρμη. Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο Συναγωνιστής Βασίλειος Τσιούλης εκ μέρους της Τ.Ο. Πέλλας – Ημαθίας. Στην θέα και μόνον των Ελληνικών σημαιών που κρατούσαν οι Συναγωνιστές, ο ενθουσιασμός των διερχόμενων οδηγών ήταν εμφανέστατος.

Ο Συναγωνιστής Γρέγος, απευθυνόμενος σε τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο, τόνισε πως είναι απαράδεκτη η εκμετάλλευση του εθνικού οδικού δικτύου από ιδιώτες και ότι ο Λαϊκός Σύνδεσμος συμπαραστέκεται στο δίκαιο αίτημα των κατοίκων να κλείσει άμεσα ο σταθμός διοδίων.

SAM_0723

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, στα κατάμεστα γραφεία της Τ.Ο. Κατερίνης ο γραμματέας της Ν.Ε. Πιερίας, Συναγωνιστής Γεώργιος Παπαδημητρίου, επισήμανε στην ανάγκη συστράτευσης όλων των Ελλήνων στον Αγώνα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για Εθνική κυριαρχία και αξιοπρέπεια.

 

Στη συνέχεια, ο Συναγωνιστής Τσακίρης αναφέρθηκε στις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και στον λυσσαλέο πόλεμο που δέχεται ο Λαϊκός Σύνδεσμος από τις μνημονιακές δυνάμεις και τα καθεστωτικά ΜΜΕ, και προέτρεψε τους παρευρισκόμενους να αντισταθούν, με πίστη στην Ιδεολογία μας και πειθαρχημένη πολιτική δράση. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην σημασία που δίνει ο Λαϊκός Σύνδεσμος στο άνθος της Φυλής μας, τη Νεολαία, και ανακοινώθηκε η έναρξη λειτουργίας του Μετώπου Νεολαίας Νομού Κατερίνης. Ακολούθησε διάλογος με τους παρευρισκόμενους. Η εκδήλωση έκλεισε με τον Ύμνο του Κινήματος και τον Εθνικό Ύμνο.

 

ΚΑΤΕΡΙΝΗ:
Δραγούμη 1 και Ειρήνης
Κυριακή 19:00 – 22:00
Τηλ. 6970-881184

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-athhnwn-pellas-hmathias-katerinhs#.UUx3sByePRM#ixzz2OHax83AW

Comments Off on Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των κατοίκων του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού N. Πιερίας

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.