ΕΚΤΑΚΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ: Αλβανοί εγκληματίες γάζωσαν 2 Έλληνες σωφρονιστικούς υπαλλήλους – ΒΙΝΤΕΟ

albaniaflag

Απόπειρα ομαδικής απόδρασης αλβανών εγκληματιών από τις φυλακές Τρικάλων βάφτηκε με το αίμα δύο συμπατριωτών μας. Πολυμελής και εξοπλισμένη με πολεμικά τυφέκια ΑΚ-47 ομάδα αλβανών επιτέθηκε στις φυλακές Τρικάλων με στόχο την ομαδική διαφυγή κρατουμένων ομοεθνών τους. Δύο Έλληνες σωφρονιστικοί υπάλληλοι αντέδρασαν και δέχτηκαν καταιγιστικά πυρά από τους εγκληματίες. Ο ένας βρίσκεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση. Η μάχη ήταν άνιση, καθώς το προσωπικό των φυλακών κρατά μόνο πιστόλια και τα αλεξίσφαιρα είναι αδύνατο να συγκρατήσουν φυσίγγια των 7,62 χιλιοστών. Στείλαμε δηλαδή δύο ανθρώπους μας στον θάνατο εντελώς άοπλους.

Οι εγκληματίες διέφυγαν ανενόχλητοι μαζί με 5 κρατουμένους. Με καθυστέρηση δύο ολόκληρων ωρών κινητοποιήθηκαν τα ΕΚΑΜ από Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Μέχρι να φτάσουν στα Τρίκαλα οι ειδικές μονάδες, οι κακοποιοί θα βρίσκονται στην αλβανία. Η Χρυσή Αυγή είχε φωνάξει πριν από λίγες ημέρες και μέσα στη βουλή ότι αλβανοί εγκληματίες έχουν εισάγει στη χώρα χιλιάδες καλάσνικοφ και αποτελούν δημόσιο κίνδυνο. Το αποτυχημένο υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ απάντησε πως αγνοεί λεπτομέρειες για το ζήτημα. Σήμερα δύο συμπατριώτες μας κινδύνευσαν να χάσουν τη ζωή τους από αυτά τα σκουπίδια που έχουμε αφήσει ασύδοτα να σκοτώνουν μέσα στη χώρα μας.

Η λύση είναι μία: Σκληρή καταστολή όλων των εγκληματιών που έχουν μετατρέψει την Ελλάδα σε ζούγκλα.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=ROj0xVKuksE&feature=player_embedded]

ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ:

– Επανίδρυση της Χωροφυλακής και δημιουργία νέας Ειδικής Μονάδος της Ελληνικής Αστυνομίας με βαρύ επιθετικό οπλισμό για την αντιμετώπιση των νέων φαινομένων εγκληματικότητας (αλλοδαποί ληστές με καλάσνικοφ κλπ). Είναι απαράδεκτο ο Έλληνας αστυνομικός να παραμένει άοπλος απέναντι σε βαριά οπλισμένους κακοποιούς.

– Οριστική αλλαγή του νομικού πλαισίου για τους κανόνες εμπλοκής. Το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ. θα είναι νομικά κατοχυρωμένο σε κάθε περίπτωση που αντιμετωπίζει ένοπλο εγκληματία. Καλλιέργεια επιθετικού πνεύματος και απαλλαγή από το σύνδρομο ενοχής για τη χρήση του ατομικού οπλισμού.

– Απόσυρση αστυνομικών υπαλλήλων από υπηρεσίες γραφείου και κάλυψη των θέσεων αυτών με μετατάξεις των πλεοναζόντων από τον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Όλοι οι αστυνομικοί μάχιμοι και στον δρόμο. Κατάργηση της άνευ λόγου φύλαξης προσώπων, όποιος επιθυμεί αστυνομική προστασία να προσλαμβάνει ιδιώτες.

– Επανίδρυση του Υπουργείου Δημοσιάς Τάξεως με Υπουργό που θα προέρχεται υποχρεωτικά από τις τάξεις των μάχιμων Αξιωματικών. Απόσυρση των γραφιάδων και των κομματαρχών από την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.

– Θέσπιση ιδιωνύμου αδικήματος για τα βαριά αδικήματα που διαλύουν την κοινωνική συνοχή και καταστρέφουν τον εθνικό κορμό. Ιδιώνυμο όποιο έγκλημα τελεί λαθρομετανάστης, αλλά και θέσπιση αυστηρότερων ποινών για επίορκους δημοσίους λειτουργούς και πολιτικά πρόσωπα. Μόνο με σκληρά μέτρα καταστολής και σωφρονισμού θα απαλλαγεί η χώρα από τις δύο μεγαλύτερες πληγές της: τη βαριά εγκληματικότητα και τη διαφθορά του δημοσίου βίου.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ektakto-gegonos-albanoi-egklhmaties-gazwsan-2-ellhnes-swfronistikous-upallh#.UUzxFRyePRM#ixzz2OJgii52U

Comments Off on ΕΚΤΑΚΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ: Αλβανοί εγκληματίες γάζωσαν 2 Έλληνες σωφρονιστικούς υπαλλήλους – ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Comments are closed.