Καταγγέλλουν παρέμβαση της Χρυσής Αυγής σε σχολείο της Αττικής!

αρχείο λήψης (31)Ο Συναγωνιστής Αρτέμης Ματθαιόπουλος έχει καταθέσει σχετική ερώτηση μέσα στα πλαίσια του “κοινοβουλευτικού ελέγχου” από τον περασμένο μήνα, η οποία μέχρι σήμερα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ!

Εν τω μεταξύ, τα εθνομηδενιστικά συντρόφια της συγκυβέρνησης κλαίγονται για τον ελέγχο, που κάνει ως κοινοβουλευτικό κόμμα, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ προκειμένου να μη γίνεται πλύση εγκεφάλου στα παιδιά μας. Να σημειωθεί οτι το αρμόδιο υπουργείο απαξιεί να απαντήσει μέχρι αυτή τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές. ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!

Διαβάστε σχετικά:

Αντίδραση του Επιμελητηρίου Τεχνών Ελλάδος

Παρέμβαση της Χρυσής Αυγής σε σχολείο της Αττικής καταγγέλλει το Επιμελητήριο Τεχνών Ελλάδος.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Επιμελητήριο:
«Κατατέθηκε ερώτηση στη Βουλή από τη Χρυσή Αυγή σχετικά με ένα εικαστικό – πολιτιστικό πρόγραμμα για τις τάξεις Ε’ & ΣΤ’ του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Φιλαδέλφειας “Σπαθάρη” που είχε προτείνει εγγράφως στο 1ο Δημοτικό Ν Φιλαδέλφειας στις 30-11-2012, με τίτλο: “Ως πρόσφυγες μπροστά στην μετανάστευση και τον ρατσισμό” ο καλλιτέχνης καθηγητής Β.Φ. Το πρόγραμμα ήταν προτεινόμενο ως εθελοντικό και εγκρίθηκε στις 28-1-2013 με αρ. πρ.:25 από τη σχολική σύμβουλο, η οποία έγραφε εκτός των άλλων ότι το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί, «έπειτα από έγγραφη ενημέρωση και συναίνεση των γονέων των μαθητών».

Στις 13-2-2013 ο Δ/ντης γνωστοποίησε στον καλλιτέχνη-καθηγητή, ότι υπάρχει γονέας που είναι αρνητικός στο πρόγραμμα και πρόκειται να συναντηθεί στις 15-2-2013 με την Σύμβουλο.

Σύμφωνα με την καταγγελία, λίγες ημέρες μετά και συγκεκριμένα «στις 15-2-2013, κατατέθηκε από τον βουλευτή Σερρών της Χρυσής Αυγής, Αρτέμη Ματθαιόπουλο ερώτηση με αρ. 7295 και θέμα: “Περίεργο πολιτιστικό πρόγραμμα σε δημοτικό σχολείο”. Οι ερωτήσεις είναι:  1) Ποια η σκοπιμότητα του προγράμματος αυτού με τον συγκεκριμένο τίτλο; Που αποσκοπεί και για ποιον λόγο επιλέγεται αυτό να γίνει εν ώρα μαθήματος; 2) Ποιος είχε την πρωτοβουλία για την υλοποίηση του συγκεκριμένου προγράμματος; 3) Η αρμόδια Διεύθυνση Εκπαίδευσης γνώριζε το συγκεκριμένο πρόγραμμα; 4) Τι προτίθεται να πράξει ο υπουργός προκειμένου να αποδοθούν τυχόν πειθαρχικές ευθύνες;».

Το ΔΣ του Επιμελητηρίου αποφάσισε να καταγγείλει τη Χρυσή Αυγή δημόσια, ξεκαθαρίζοντας ότι «μετά τις εγκληματικές επιθέσεις της κατά των μεταναστών, μετά την επέμβασή της στα νοσοκομεία και την “κατήχηση” παιδιών στη φασιστική ιδεολογία, προσπαθεί να εκφοβίσει γονείς και εκπαιδευτικούς, ζητώντας μάλιστα από τη Βουλή να αποδοθούν πειθαρχικές ευθύνες. Στόχος της να τρομοκρατήσει καθηγητές, γονείς και μαθητές, για να χτυπήσει την ευαισθητοποίηση των παιδιών σε θέματα μετανάστευσης, ρατσισμού και ξενοφοβίας».

Comments Off on Καταγγέλλουν παρέμβαση της Χρυσής Αυγής σε σχολείο της Αττικής!

Filed under ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Comments are closed.