Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

xamail__article__article (1)

Μήνυμα για την 25η Μαρτίου από μια Ελληνίδα μαθήτρια της Δευτέρας Λυκείου

Ένδοξο ’21.Τρανοί αγώνες για την ελευθερία τις πατρίδος από αλησμόνητους ήρωες. Ήρωες οι οποίοι αγωνίστηκαν με ζήλο και έριξαν στην στάχτη με την ανδρεία, την γενναιότητα και το πατριωτικό τους φρόνημα τετρακόσια χρόνια σκλαβιάς και κατοχής υπό τον αυταρχισμό και το μισελληνικό πάθος του τουρκικού ζυγού.

Ποιός μπορεί να λησμονήσει τους πεσόντες Έλληνες προγόνους που με το αίμα και την φιλοπατρία τους αγωνίστηκαν για μια ελεύθερη Ελλάς, ελληνική και λεύτερη .Μα τι ειρωνεία .Κάποιοι απόγονοι αυτών των άξιων μαχητών την σήμερον ημέραν εμφανίζονται ως αλληλέγγυοι υπερασπιστές εκείνων των οποίων υποδούλωσαν την πατρίδα και τελικά ηττήθηκαν !Η ελεύθερη Ελλάς που κάποτε υπήρξε κίνητρο των ηρώων του ’21 200 χρόνια αργότερα, μετατρέπεται σε ένα πολυπολιτισμικό χάος ανθρώπων οι οποίοι κατέχουν ιδέες, σκέψεις και πιστεύω άκρως αντίθετα και αντίρροπα με εκείνα των υπολοίπων Ελλήνων οι οποίοι κάτω από τα όρια της φτώχειας, της ανέχειας και της βαριάς φορολογίας βρίσκονται στη δεινή θέση να αποτελούν (μέσα σε λίγα χρόνια) μειονότητα στην ίδια τους την πατρίδα.

Η ελευθερία για την οποία αγωνίστηκαν οι ημών πρόγονοι αρχίζει να εξαλείφεται αφού κάθε τι πατριωτικό τιμωρείται διαρκώς και εμπράκτως από το προδοτικό σύστημα και φυσικά από τους ανθέλληνες οι οποίοι διοικούν αυτή τη χώρα. Οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα εξυπηρετούνται από ”Έλληνες” υπερασπιστές πάντων εθνών, αδιαφορώντας πλήρως για το συμφέρον του ελληνικού Έθνους .Η ανεργία και οι κακουχίες των Ελλήνων βρίσκονται στην ακμή τους και η πλουτοκρατία των ανθελλήνων δυστυχώς δεν πτοείται. Οι νυν κυβερνώντες ευελπιστούν ότι θα επιτύχουν να καταστήσουν την πατρίδα μας υποχείριο των μεγάλων ξένων δυνάμεων έτσι ώστε να πραγματοποιηθούν και τα δικά τους κερδοφόρα θελήματα. Κι όμως μέσα σ’αυτήν την αντεθνική παράνοια υπάρχει μια ελπίδα για ανάσταση του Έθνους.

Είμαστε εμείς που έχουμε παραμείνει εθνικόφρονες. Που μέσα στην ψυχή μας έχουμε απεριόριστη αγάπη για την πατρίδα και δεν λησμονούμε αυτούς τους ήρωες που αγωνίστηκαν για εμάς. Η αγανάκτηση μας θα γίνει ο φόβος όσων απαρνήθηκαν και συνεχίζουν να απαρνιούνται τα ιερά τούτα χώματα. Έχουμε χρέος ως επόμενη γενιά να κάνουμε περήφανους τους ήρωες μας. Έχουμε χρέος να συνεχίσουμε τον φιλοπατριωτισμό τους. Με αντίσταση και συνεχή αντεπίθεση σε κάθε τι ανθελληνικό. Για την πατρίδα, για τους ήρωες, για εμάς, για το τρανό μας παρελθόν και την ιστορία μας.

Μ.Γ.

25η Μαρτίου: Συγκέντρωση ενάντια στην τουρκολαγνεία – ΒΙΝΤΕΟ

Αγαπητοί Συναγωνιστές,

Με αφορμή το σχόλιό της ιστοσελίδας του Συνδέσμου μας για την Aυστραλή Πρωθυπουργό κα Τζούλυ Γκίλαρντ, θα ήθελα να αναφέρω πως η εν λόγω κυρία και η συνοδεία της είχε απειληθεί με λιντσάρισμα λόγω «ρατσισμού» μέσα στη χώρα της!

Πραγματικά πριν από 14 μήνες και με αφορμή την εθνική εορτή της «Ημέρας της Αυστραλίας» η Πρωθυπουργός Γκίλαρντ και ο αρχηγός της εκεί αξιωματικής αντιπολίτευσης πήγαν να λιντσαριστούν όταν ο δεύτερος απαίτησε να απομακρυνθεί από την είσοδο του παλαιού κοινοβουλίουμια σκηνή Αβοριγίνων (των αυτοχθόνων δηλαδή) που οι ιθαγενείς τοποθέτησαν εκεί συμβολικά πριν από 40 χρόνια. Τα υποτιμητικά σχόλια που εκ παραδρομής ακούστηκαν στο αέρα τους εξέθεσαν ανεπανόρθωτα και έτσι οι τάχα «αντιρατσιστές» αγγλοσάξονες (αν και το επίθετο της εν λόγω με μπερδεύει κάπως) πολιτικοί, γλύτωσαν την τελευταία στιγμή τα χειρότερα χάρη στη σωματοφυλακή.

Για την ιστορία, να αναφέρουμε πως οι Αβοριγίνες, οι.. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ιθαγενείς της Αυστραλίας έτυχαν βάναυσης ρατσιστικής συμπεριφοράς από τους «Αυστραλούς» με πρακτικές ξεκάθαρου παιδομαζώματος, υποχρεωτικών μεικτών γάμων προκειμένου να αφανιστούν ως είδος από την χώρα. Προσοχή αγαπητοί Συναγωνιστές: Δεν μιλάμε για το 1700 ή τις αρχές του 1800 αλλά για αληθινά ρατσιστικά αίσχη που άρχισαν με ειδική νομοθεσία το 1931 (ναι, τότε…) και σταμάτησαν μόλις στα μέσα της δεκαετίας του ’70 ενώ προέβλεπε απόλυτο έλεγχο στις ζωές των ιθαγενών Αβοριγίνων.

Η «συγνώμη» για την «Ντροπή της Αυστραλίας» για τις «χαμένες γενεές» των Αβοριγίνων λόγω απαγόρευσης γάμων ακούστηκε μόλις το 2008. Το 2002 η ταινία Rabbit Proof Fence  βασισμένη σε μαρτυρία δυο γυναικών έσπασε τα ταμεία εκθέτοντας πτυχές της… «αντιρατσιστικής» Αυστραλίας.

Αφιερώνω όλα τα παραπάνω στην κα Γκίλαρντ την οποία, οι ίδιοι οι κάτοικοι της χώρας της κατηγόρησαν ως ρατσίστρια λόγω των σχολίων της και θα τη συμβούλευα να αφήσει το παραμύθι για τη Χρυσή Αυγή
γιατί δεν θα πιάσει!

Σ.Ζ

Ο απλός λαός στο πλευρό της Χρυσής Αυγής – Όσα δε δείχνουν τα τσοντοκάναλα

Το πρωί της 21ης Μαρτίου, ώρα 8.30, η γιαγιά μου δέχτηκε επίθεση έξω από το ασανσέρ της πολυκατοικίας της από μαύρο μετανάστη με στόχο τη ληστεία. Χωρίς να προλάβει να αντιδράσει η ίδια ή να προβάλει αντίσταση, ο δράστης την έπνιξε και αφού έχασε τις αισθήσεις της, της χτύπησε το κεφάλι πολλές φορές στο μάρμαρο του δαπέδου με σκοπό τη δολοφονία της. Η γιαγιά υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και στη συνέχεια εγκεφαλικό,με αποτέλεσμα να προκληθεί αιμάτωμα που δημιούργησε μη αναστρέψιμες βλάβες στον εγκέφαλο. Αυτή τη στιγμή η ίδια νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΚΑΤ και οι γιατροί δεν δίνουν ούτε 1% πιθανότητα να ζήσει. Σημειωτέον, το συμβάν σημειώθηκε στην περιοχή της Κυψέλης και δεν ήταν το πρώτο…Κάντε κάτι ώστε να ναι το τελευταίο. Η γυναίκα ήταν 76 ετών, υγιέστατη και σε κανέναν δεν αξίζει τόσο βίαιος και αποτρόπαιος θάνατος. Η κατάσταση στην περιοχή είναι ανεξέλεγκτη πλέον και πρέπει να επέλθει τιμωρία.

Ε.Ν. Αθήνα

Θερμή υποδοχή του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στην Ιερά πόλη Μεσολογγίου – ΒΙΝΤΕΟ

Είναι πραγματικά εντυπωσιακό, πόσο ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ το λαό οι  Σαμαροβενιζέλοι που έχουν κυριολεκτικά μαζέψει όλες τις αστυνομικές δυνάμεις να τους τυλίγουν για να δείξουν ότι πήγαν στην παρέλαση και να φύγουν από την πίσω πόρτα σαν τους κλέφτες. Μα έβαλαν τη μπάντα μπροστά σαν ‘ασπίδα’ γιατί φοβούνται μη τους ρίξουν ζαρζαβατικά οι πολίτες. Φοβούνται να ξεμυτίσουν και με όλα αυτά τα μέτρα απλά γίνονται γελοίοι.

Ελπίζω να είναι η τελευταία τους παρέλαση. Με την βοήθεια του Θεού και τους δικούς μας αγώνες θα είναι στη φυλακή!

Β.Σ.

Τα αποτελέσματα Χριστόφια: Τούρκικη λίρα προτείνουν στην Κύπρο!

Για τους λαθραίους εισβολείς από την Αλβανία, Αφγανιστάν, Πακιστάν, Μπαγκλαντές τα κανάλια της διαπλοκής δεν λένε ούτε λέξη. Οι “τίμιοι” μετανάστες έχουν ρημάξει σε κλοπές, απάτες και δολοφονίες τους Έλληνες και όλα αυτά επειδή η Αμερική θέλει να τους κάνει δυτικούς με το ζόρι. Οι Αφγανοί βιάζουν, δολοφονούν και πουλάνε ναρκωτικά που φέρνουν από την χώρα τους. οι πακιστανοί και μπαγκλαντεσιανοί. Εκτός ότι βιάζουν ανήλικες Ελληνίδες, ενώ συνουσιάζονται και παντρεύονται μεταξύ τους, κλέβουν και λεηλατούν με κλεμμένα καρότσια σούπερ-μάρκετ, σαρώνουν ότι βρεθεί μπροστά τους.

Προχθές πέρναγε ένας από αυτούς έξω από το μουσείο της Ακρόπολης έχοντας πάνω στο καρότσι του ένα καφάο του ΟΤΕ και οι τουρίστες τράβαγαν φωτογραφίες.

Η κλοπή καροτσιού, η κλοπή χαρτιού από τους κάδους ανακύκλωσης του Δήμου δεν είναι ποινικά κολάσιμες πράξεις;

Βαρεθήκαμε εμείς οι Έλληνες να πληρώνουμε χαράτσια και κεφαλικούς φόρους για να ταΐζουμε όλους αυτούς που έχουν φέρει στην Ελλάδα. Ο αριστερός κατά τ άλλα Τσίπρας όλα αυτά τα ανθρώπινα σκουπίδια τα θέλει να ζουν και να κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Γιατί δεν τους βάζει στο σπίτι του στην Εκάλη αφού τους αγαπά τόσο πολύ;

Α.Ε.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-25-martiou-2013#.UU-eqxyePRM#ixzz2OVZCVPmj

Comments Off on Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Filed under ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Comments are closed.