Θερμή υποδοχή του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στην Ιερά πόλη Μεσολογγίου – ΒΙΝΤΕΟ

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=7yFbVI62o60&feature=player_embedded]

Εκατοντάδες Έλληνες βρίσκονται αυτή την στιγμή στα εγκαίνια των νέων γραφείων της Χρυσής Αυγής στην Ιερά πόλη Μεσολογγίου όπου επιφύλαξαν θερμή υποδοχή με επευφημίες και συνθήματα στον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής Νικόλαο Μιχαλολιάκο.

messologi1

Παρά το κλίμα τρομοκρατίας των προηγούμενων ημερών πλήθος κόσμου παραβρίσκεται στην τελετή των εγκαινίων στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο κέντρο του Μεσολογγίου. Λίγες μέρες πριν τα εγκαίνια άγνωστοι τοποθέτησαν στην είσοδο των γραφείων της Τ.Ο. Μεσολογγίου εκρηκτικό – εμπρηστικό μηχανισμό, αποτελούμενο από πολλά γκαζάκια.

messologgi_kosmos

Ήδη στα γραφεία βρίσκεται σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, Χρήστος Παππάς, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, Ηλίας Κασιδιάρης, Ιωάννης Λαγός, Μιχαήλ Αρβανίτης, Ελένη ζαρούλια, Ηλίας Παναγιώταρος και κλιμάκιο στελεχών.

messologgi2

Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νικόλαος Μιχαλολιάκος και οι άλλοι βουλευτές μίλησαν ενώπιον εκατοντάδων φίλων της Χρυσής Αυγής. «Είναι τιμή δική μου που βρίσκομαι στο Μεσολόγγι, στην Ιερά Πόλη της Ελλάδος», ξεκίνησε την ομιλία του ο Ν. Μιχαλολιάκος που στη συνέχεια εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ εναντίον της τρικομματικής κυβέρνησης, αλλά και όσων πρόσκεινται στον αριστερό χώρο.

omilies11

mesologgi_kosmos1

 

Η εκδήλωση έληξε με όλους τους παριστάμενους να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο σε στάση προσοχής.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=KmETXT0PJeU&feature=player_embedded]

Δηλώσεις του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νικόλαου Γ. Μιχαλολιάκου
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=tllYUmpaTB4&feature=player_embedded]

Προηγουμένως μίλησαν όλοι οι βουλευτές ενώ ιδιαίτερα τοπικό χρώμα έδωσαν ο Ηλίας Κασιδιάρης που καυτηρίασε την εξέλιξη με το ΤΕΙ, όσο και ο συναγωνιστής Χρήστος Ρήγας ο οποίος έκανε εκτενή αναφορά στην προσφορά του Μεσολογγίου στην δημιουργία του σύγχρονου ελληνικού Κράτους. Νωρίτερα οι συναγωνιστές μετέβησαν στονΚήπο των Ηρώων και κατέθεσαν στεφάνι στο μνημείο του Σουλιώτη Μάρκου Μπότσαρη.

mpotsaris_stefani

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sumbainei-twra-thermh-upodochh-tou-archhgou-ths-chrushs-aughs-sthn-iera-pol#.UU-MrxyePRM#ixzz2OVG9ZNIg

Comments Off on Θερμή υποδοχή του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στην Ιερά πόλη Μεσολογγίου – ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.