Σεισμός στα εγκαίνια της Τ.Ο. Μεσολογγίου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,ΒΙΝΤΕΟ

Σεισμός όπου πηγαίνει η Χρυσή Αυγή σε κάθε πόλη και χωριό της Ελλάδας! Ούτε σε ταξί δεν κάνουν συγκεντρώσεις τα δήθεν “πρώτα κόμματα” (ΝΔ και Σύριζα). Σε κάθε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής, μέγα πλήθος χιλιάδων Ελλήνων δίνει δυναμικό και αγωνιστικό παρόν. ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ… 3ο ΚΟΜΜΑ! ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!

Ακολουθεί το ρεπορτάζ των τοπικών μέσων για τα εγκαίνια των γραφείων της Χρυσής Αυγής στο Μεσολόγγι:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=KmETXT0PJeU&feature=player_embedded]

Εκατοντάδες Έλληνες επιφύλαξαν θερμή υποδοχή με επευφημίες και συνθήματα στον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής Νικόλαο Μιχαλολιάκο.

mesologgi-xa-123

mesologgi-xa-14

mesologgi-xa-15

mesologgi-xa-16

mesologgi-xa-18Στο χώρο της πλατείας Δικαστηρίων μπροστά από το Ξενοκράτειο πραγματοποιήθηκαν οι ομιλίες από τον Αρχηγό και τους βουλευτές, με κύριο άξονα αναφοράς τον συμβολισμό της Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου και την Έξοδο των Ελεύθερων Πολιορκημένων.

mesologgi-xa-23

Ειδικά ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής Νικόλαος Μιχαλολιάκος είπε στην αρχή της ομιλίας του πως είναι τιμή για τον ίδιο που βρίσκεται στην ιερή πόλη της Ελλάδας απαγγέλοντας μάλιστα και στίχους του Διονύσιου Σολωμού.

mesologgi-xa-24

Ωστόσο ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί η αναφορά στην Κύπρο και τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, όπου ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής είπε ότι οι εικόνες με την Ελλάδα είναι εντελώς διαφορετικές. Από την μια πλευρά ουρές στα ΑΤΜ των τραπεζών της Κύπρου και από την άλλη αντίστοιχες ουρές στα συσσίτια και τις λίστες ανεργίας του ΟΑΕΔ στην Ελλάδα.

mesologgi-xa-25
Ο Συναγωνιστής Χρήστος Ρήγας, υπεύθυνος νομού Αιτωλοακαρνανίας έκανε εκτενή αναφορά στην προσφορά του Μεσολογγίου στην δημιουργία του σύγχρονου ελληνικού Κράτους.

DSCN3465

Ομιλίες – Τελετή Λήξης

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=3A6clt6CDhA&feature=player_embedded]

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Ld2seVN_J1g&feature=player_embedded]

mesologgi-xa-132
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/seismos-sta-egkainia-ths-t.o.-mesologgiou-fwtografiesbinteo#.UU-WnxyePRM#ixzz2OVS6g2Wp

Comments Off on Σεισμός στα εγκαίνια της Τ.Ο. Μεσολογγίου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.