Απάντηση στους γελοίους και χυδαίους του κόμματος των πολιτικών κομμάτων

simaies-apo_imia__article

Ιερή οργή κατέλαβε τους εκπροσώπους τόσο των κομμάτων της μνημονιακής συγκυβέρνησης, όσο και του δήθεν αντισυστημικού ΣΥΡΙΖΑ, για την συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ κατά του αγαπημένου τους MEGAΔεν είχαμε καμμία αμφιβολία ότι τα κόμματα αυτά, τα οποία ευθύνονται απόλυτα για το σημερινό κατάντημα της χώρας μας, για την ανεργία και την συνεχώς κλιμακούμενη οικονομική κρίση, είναι απόλυτα υποτεταγμένα στους αφέντες των ΜΜΕ. Όσο για τα περί γελοιότητας και χυδαιότητας, τα οποία αναφέρουν, μιλώντας για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, τους τα επιστρέφουμε εις το ακέραιον, αλλά αποτελεί τουλάχιστον θράσος να μιλούν για χυδαιότητα οι υπέρμαχοι των τσοντοκάναλων, οι εκμαυλιστές ενός ολόκληρου λαού, αυτοί που ξεπουλάνε την Ελλάδα κομμάτι-κομμάτι.

Εάν θέλουμε να μιλήσουμε για χυδαιότητα ας μιλήσουμε για τις ατέλειωτες ουρές που στήνονται στα όποια συσσίτια οργανώνονται στην χώρα. Όσο για την γελοιότητα αρκεί να δούμε τις δηλώσεις που έκαναν κατά του μνημονίου όλοι αυτοί, οι οποίοι σήμερα είναι οι πλέον ένθερμοι υποστηρικτές του. Ό,τι και να πουν όμως, από τα αγαπημένα τους τηλεπαράθυρα των αφεντικών τους, ο λαός έχει μάτια και βλέπει.

Περισσότερο γελοίοι από τους γυρολόγους των κομμάτων, από αυτούς οι οποίοι έλεγαν ότι θα μας… σώσουν με το μνημόνιο και έχουν οδηγήσει εκατομμύρια Έλληνες στην ανεργία, περισσότερο χυδαίοι από αυτούς, που έχουν δημιουργήσει αυτήν την κοινωνική ζούγκλα, από αυτούς που έχουν φτάσει την χώρα στο σημείο να γίνονται οργανωμένες… «στρατιωτικού τύπου» επιθέσεις και αποδράσεις από τις φυλακές δεν υπάρχουν! Η γελοιότητά τους και η χυδαιότητά τους παρελαύνει κάθε μέρα από τα κανάλια των αφεντικών τους, των αφεντικών τους, που έσπευσαν να υπερασπιστούν με τόσο πάθος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/apanthsh-stous-geloious-kai-chudaious-tou-kommatos-twn-politikwn-kommatwn#.UVL0IByePRM#ixzz2OkLr7FaE

Comments Off on Απάντηση στους γελοίους και χυδαίους του κόμματος των πολιτικών κομμάτων

Filed under ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.