Κατηγορία για ανθρωποκτονία για 2 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ (ο ένας σήμερα της ΔΗΜΑΡ)…Για αυτή την περίπτωση δεν ζητήθηκε ΠΟΤΕ Η ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ…

Όλοι οι “καλοί”  χωράνε στο… δημοκρατικό τόξο! Αν όμως ήσαν Χρυσαυγίτες…. ε; !!!

grigorakos-dimokratia1

Τι να λέμε τώρα; Μήπως η Ελληνίδα μάνα ήταν καμμία “οικονομική” μετανάστρια ούτως ώστε να “ευαισθητοποιηθεί” κανείς τους; Όχι, βέβαια!

Σύμφωνα με αποκάλυψη που είχε κάνει το τηλεοπτικό ΜΑΚΕΛΕΙΟ το 2011 αλλά και η εφημερίδα “Δημοκρατία” στις 3-6-2011, μετά από καταγγελίες συζύγου γυναίκας που πέθανε στην κλινική του αντιπροέδρου της Βουλής Λ.Γρηγοράκου στο Παγκράτι αλλά και του συνεταίρου του γιατρού και βουλευτή, Οδυσσέα Βουδούρη, ουδείς γνωρίζει μέχρι σήμερα την εξέλιξη της τραγικής ιστορίας. 

Σύμφωνα με όσα είχε καταγγέλλει ο σύζυγος της θανούσης Αλέξανδρος Φλούδας, στις 2 Ιουνίου του 2009 η σύζυγός του Μαρία Πουλιάνου, εισήχθη στο νοσοκομείο «Νέο Αθήναιον»(Γρηγοράκος-Βουδούρης) και υπεβλήθη σε λαπαροσκοπική εγχείριση με την μέθοδο sleeve στο…..
στομάχι, προκειμένου να επιτευχθεί η σμίκρυνση του οργάνου ,ώστε να χάσει βάρος και να αδυνατίσει.
Την εγχείρηση ανέλαβε ο ιατρός Οδυσσέας Βουδούρης (βουλευτής του ΠΑΣΟΚ τότε) , με βοηθό του τον Νικόλαο Κουτσογούλα.

Ο Λεωνίδας Γρηγοράκος(βουλευτής Λακωνίας του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της Βουλής) ήταν διευθυντής της μονάδας εντατικής θεραπείας της συγκεκριμένης κλινικής…..grigorakos-dimokratia3Όπως προκύπτει από την δικογραφία οι χειρουργοί, δεν έραψαν στεγανά την τομή που είχαν δημιουργήσει για τις ανάγκες της εγχείρησης στο στομάχι της, ενώ παράλληλα δεν…….

συνέχεια στο MAKELEIO.GR

 

πηγή

 

Comments Off on Κατηγορία για ανθρωποκτονία για 2 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ (ο ένας σήμερα της ΔΗΜΑΡ)…Για αυτή την περίπτωση δεν ζητήθηκε ΠΟΤΕ Η ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ…

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.