ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΑΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΟΥ ΑΠΘ – ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Η Χ.Α… ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΑ!

ΣΥΡΙΖΑΙΟΙΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙΑΠΘΤραμπούκικη επίθεση εναντίον του από σεσημασμένα συριζοειδή των πανεπιστημίων, καταγγέλλει ο καθηγητής ανόργανης χημείας του ΑΠΘ, Δημήτρης Κεσίσογλου, σε επιστολή διαμαρτυρίας που έστειλε στον… leader of SYRIZA. Πιο συγκεκριμένα, ο καθηγητής καταγγέλλει ότι το επεισόδιο έγινε μέσα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, από φοιτητές της παράταξης, Ανεξάρτητη Αριστερή Παρέμβαση, η οποία πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ. Στην επιστολή του ο καθηγητής τονίζει ότι ένας από τους φοιτητές συνδέεται άμεσα με τον ΣΥΡΙΖΑ καθώς τον έχει δει να συνοδεύει σε εκδηλώσεις τον βουλευτή Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσο Κουράκη.

«Ζητώ την πολιτική σας παρέμβαση προς τα μέλη της νεολαίας σας και σας παρακαλώ να βοηθήσετε να ασκήσω ελεύθερα τα ακαδημαϊκά μου καθήκοντα μιας και οι Προϊστάμενες αρχές Πρυτανεία και τμήμα Χημείας θεώρησαν ότι δεν πρέπει να ασχοληθούν με το θέμα», γράφει ο καθηγητής. Τώρα… σώθηκε!

(ΥΓ): Αντωνάκη Σαμαρά (που θα μας… έσωνες από την αριστερά), να χαίρεσαι τους τραμπούκους συνοδοιπόρους σου στο… συνταγματικό τόξο!

ΠΗΓΗ

Comments Off on ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΑΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΟΥ ΑΠΘ – ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Η Χ.Α… ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΑ!

Filed under ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.