5.000 ευρώ πληρώνουμε για τα applications του Στουρνάρα στο i-phone του και στο i-pad

ipadstournarasσ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Και τολμά αυτός ο αλήτης, ο διορισμένος Υπουργός Οικονομικών να μην ενημερώνει τον Αρχηγό κόμματος 500.000 ψηφοφόρων για τα τεκταινόμενα στην Κύπρο. Ως πότε όμως θα μένουμε ραγιάδες…Όχι για πολύ είναι βέβαιο.

Κολλημένος με το internet (και τα… application) είναι ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, καθώς από το γραφείο του στην Καραγεώργη Σερβίας και μέσω διαδικτύου συνομιλεί με τους συνεργάτες του ακόμα και με φωνητική κλήση, διατηρεί ημερολόγιο δραστηριοτήτων και κρατά αρχείο των αποφάσεων και των δράσεών του.

Όλα αυτά τα εξασφαλίζει το Google Apps Premier Edition, ένα εργαλείο επικοινωνίας και συνεργασίας επόμενης γενιάς για ομάδες χρηστών, τη λειτουργία του οποίου ανανέωσε προ ημερών στο γραφείο του ο κ. Στουρνάρας με το αζημίωτο. Για ένα χρόνο το υπουργείο θα πληρώσει το… κόλλημά του με την τεχνολογία 4.797 ευρώ.
(parapolitika)

πηγή

Σ.Σ. ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ: Στην ενημέρωση που έκανε την περασμένη Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013, στην επιτροπή Ευρωπαϊκών υποθέσεων για την ΟΝΕ και την Κύπρο, όταν μίλαγαν οι βουλευτές αυτός “έπαιζε” με το κινητό του(i-phone), μέχρι που του έγινε και σχετική παρατήρηση, αλλά ο ΚΝΙΤΗΣ-Τραπεζίτης τους έγραψε κανονικότατα και συνέχισε ακάθεκτος!

Comments Off on 5.000 ευρώ πληρώνουμε για τα applications του Στουρνάρα στο i-phone του και στο i-pad

Filed under ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.