Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

xamail__article__article (1)

“Σε μια πραγματική Άμεση Δημοκρατία, κράτος του Δήμου -δηλαδή του Λαού- προϋπόθεση ήταν ότι αποτελείται από  ανθρώπους κοινής καταγωγής.” – Oρισμός του Πολίτη στην Κλασσική Αθήνα

Λίγοι θυμούνται την περίοδο του 80′ όταν η λέξη-έννοια ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ εισάγεται για πρώτη φορά στην Ελληνική κοινωνία από τα αποικιοκρατικά “ανεπτυγμένα” κράτη των λεγόμενων ισχυρών του πλανήτη. Παράγωγο της λέξης Racist – Ρατσιστής , ο υποστηρικτής δηλαδή της φυλής του – όπου καλλιεργήθηκε στις μάζες με την παρερμηνεία ενός περίεργου συνειρμικού επακόλουθου . Υποστηρικτής δηλαδή της φυλής του με την παρερμηνεία-προϋπόθεση ότι αυτό θα γίνεται σε βάρος των άλλων. Παρέλειψαν όμως να μας διευκρινίσουν οι δήθεν “ανθρωπιστές” ποιοι (;) είναι οι “άλλοι”…όσοι λαοί τελικά επιβιώσουν της φυλετικής συνοχής τους ;

Η ρετσινιά του ΡΑΤΣΙΣΤΗ ως κατάπτυστος επιθετικός προσδιορισμός εξαπλώθηκε (ως μόδα) και μετεξελίχθηκε από καθαρά φυλετικά κριτήρια (razza, race) στα παρακλάδια του κοινωνικού ρατσισμού, θρησκευτικού, εργασιακού κτλπ… με στόχο να βρει τους περισσότερους δυνατόν υποστηρικτές στα μεγάλα αστικά κέντρα των καπιταλιστικών οικονομιών που είχαν ανάγκη από φτηνό εργατικό δυναμικό κι εκμετάλλευση.

Μέσα σε λίγα χρόνια καλλιεργήθηκε στο απαίδευτο μυαλό του μικροαστού νεο-έλληνα η μαζική παράνοια του να θεωρείται ρατσιστικό, κοινωνικά απαράδεκτο και κατά συνέπεια καταδικαστέο το να αποκαλέσεις για παράδειγμα μαύρο, έναν μαύρο και Αλβανό κάποιον που είναι Αλβανός… Μέσα μαζικής ε(ξ)ημέρωσης και τηλεδιαμορφωτές υπέδειξαν τους άγραφους νόμους των αφεντικών τους με την απειλή της κοινωνικής περιθωριοποίησης. Μας επέβαλαν να αποκαλούμε τους μαύρους έγχρωμους, όσαν να πρόκειται περί τρικολόρε ανθρώπους-ουράνια τόξα , κι εκεί όπου ο μέσος νεο-έλληνας όχι μόνο δεν είχε ρατσισμό αλλά διακατέχετο και από ξενολατρία ξαφνικά γεμίσαμε διάφορα είδη ρατσισμού….

“Νόσος” επίκτητος. Ελάχιστοι γνωρίζουν οτι εκτός απο ξενόφερτη η έννοια του ρατσισμού είναι επι της ουσίας και τεχνίτη κοινωνική “ασθένεια”.  Χρησιμοποιώντας ως βάση της την αποσύνδεση του ατόμου απο τη ράτσα, δηλαδή την καταγωγή (τις ρίζες του) στιγματίζει τη φυλή ως επικίνδυνο χαρακτηριστικό στοιχείο οπου πρέπει να απομονωθεί προκειμένου να στεγανοποιηθεί η κοινωνική “επικινδυνότητα” στις μεγάλες αστικές μάζες. Τεχνηέντως γεννάται η ανάγκη της δημιουργίας ενός νέου “στρατοπέδου”, των πολέμιων του επίκτητου πλέον ρατσισμού , των προασπιστών δηλαδή του κοινωνικά αποδεκτού, οι ΑΝΤΙ-ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ. Έτσι δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για να δημιουργηθεί ακόμη ένα νεόπλασμα ενός νέου είδους κοινωνικού ρατσισμού , αυτή τη φορά κατά των γηγενών Ελλήνων.

Σπέρνοντας αντι-ρατσισμό θερίζεις φρέσκο ρατσισμό.

Ένα αόριστο και ουτοπικό περι δικαίου αίσθημα που πολεμά το διαχωρισμό και τις ανισότητες, εξισώνοντας όλους τους λαούς αναμεταξύ τους… Πόσο απέχει όμως αλήθεια η εξίσωση λαών απο την ισοπέδωση τους ; Tελικά είναι τόσο αφελείς όσοι εισήγαγαν αυτές τις ιδεολογίες στη χώρα μας ή… όσοι τις αποδέχονται και τις υιοθετούν αναπαράγοντας τες.

Τα πλήθη χωνεύουν εύκολα την αναμασημένη “τροφή”-πληροφορία και λίγοι  άνθρωποι θα μπούν στην διαδικασία να προβληματιστούν για τα πραγματικά ΑΙΤΙΑ. Στοιχεία δηλαδή που σκοπίμως καλλιεργούνται, έτσι ώστε εντέχνως κάποιοι να διατυμπανίζουν την “αντιβίωση” του αντι-ρατσισμού, φάρμακο στην εκφυλισμένη οχλόμαζα. Καλλιεργώντας τον τρόμο στους χαχόλους μην τυχόν και υποπέσουν έστω και άθελα τους σε σκέψεις οπου χαρακτηριστούν-στοχοποιηθούν ως ρατσιστικές απο τους αντιρατσιστές λαβαροφόρους.

Μήπως τελικά όλο αυτό παραπέμπει σε πνευματική συσκότιση που θυμίζει περισσότερο μεσαίωνα αντί εκσυγχρονισμό;; Ποιά είναι τα πραγματικά αίτια που δημιουργούν τις βάσεις-προυποθέσεις ετσι ώστε να θεμελιωθεί το φαινόμενο ; Μήπως οι ίδιες η αρχές της παγκοσμιοποίησης οπου δήθεν πολεμούν το τεχνητό αυτό κοινωνικό φαινόμενο; Mήπως ή ίδια η ισοπέδωση της φυλετικής  διαφορετικότητας οπου οι δήθεν ανθρωπιστές θολοκουλτουριάρηδες επικαλούνται; Ποιά φαινόμενα γεννούν εκ του μηδενός διατάραξη της αρμονίας και των λεπτών ισορροπιών μιας κοινωνίας ;;

Είναι απο αφελές εώς βλακώδες να πιστεύει κανείς πως μεταξύ ανθρώπων με εντελώς διαφορετική φυλετική καταγωγή, κουλτούρα, αντίληψη δεν είναι θέμα χρόνου να προκύψουν αλληλοαντικρουόμενα θέματα επιβολής διαιώνισης του ισχυρότερου, ακόμα και για λόγους βιολογικής επιβίωσης. Είναι επίσης φυσικό επόμενο μεταξύ διαφορετικών φυλών εντός μιας εκφυλισμένης κοινωνίας να αισθάνονται όλοι καταβάθος μετανάστες ή ακόμα και άπατρις εντος της Πατρίδος τους. Κατά συνέπεια επιδίωξη κάποιον φυλών είναι να διατηρήσουν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της φυλής τους, την κουλτούρα τους, θρησκεία και τις παραδόσεις τους, να μην δεχτούν δηλαδή να ενσωματωθούν-απορροφηθούν απο το γηγενές σύνολο. Σε αυτή την περίπτωση τι γίνεται ;; Αυτοί ονομάζονται ξαφνικά ρατσιστές σε  βάρος των αχταρμοποιημένων;;

Χαρακτηριστικό είναι το οξύμωρο φαινόμενο οπου εδώ και χρόνια διαδραματίζεται σε σχολεία των Ηνωμένων Πολιτειών όταν νεαρά Ινδιανάκια (American Natives) πέφτουν θύματα ρατσισμού από συμμαθητές τους. Στην πραγματικότητα τα Ινδιανάκια αυτά είναι οι μοναδικοί γηγενείς γνήσιοι Αμερικανοί οπου κατάντησαν υπο διωγμό “μετανάστες” στην ίδια τους την Πατρίδα.

Oι δήθεν “ανθρωπιστές” που πρεσβεύουν αυτού του είδους τον “εκσυγχρονισμό” αυτοαναιρούνται ή μήπως οι ίδιοι τελικά συμβάλλουν στην μόλυνση του   κοινωνικού ιστού ετσι ώστε να προκύψει το δαχτυλοδειχτούμενο φαινόμενο του ρατσισμού. Σε διαφορετική περίπτωση αυτοαναιρείται η ίδια η αρχή της ισότητας και οι αγαθοί σκοποί οπου υποτίθεται πως “υπηρετούν” προάγοντας τον ισοπεδωτισμό.

Έναν ισοπεδωτισμό oπου στην πραγματικότητα όχι μόνον δεν προάγει το σεβασμό στην φυσική διαφορετικότητα του άλλου, αλλά πρεσβεύει τις θεμελιώδης αρχές της Νέας Τάξης Πραγμάτων σε μια Παγκοσμιοποιημένη εκμετάλλευση εκφυλισμένων εύκολα διαχειριζόμενων μαζών.

Την ίδια στιγμή κάποιοι στοχεύουν το συναίσθημα του αφελής όχλου  προβάλλοντας μια σειρά απο παιδάκια μεταναστών δήθεν για να πολεμήσουν έτσι τον φυλετικό ρατσισμό των περιθωριοποιημένων “κακών” εθνικιστών …έτσι τουλάχιστον οι περισσότεροι τηλεζομπίστας εκλαμβάνουν αυτού του είδους τα τηλεοπτικά μηνύματα.

Ρ.Ν.

Για τα πανηγύρια η προανακριτική… ψέμματα και κοροϊδίες από Μπίκα για να συγκαλύψει Γιωργάκη

Δεν μπόρεσα και δεν μπορώ να καταλάβω για ποιόν λόγο ένας εκλεγμένος εκπρόσωπος από τον λαό και μέλος του Ελληνικού κοινοβουλίου δεν μπορεί να κάνει κατάθεση Στεφάνου και πρέπει να ζητήσει την αδεία του εκάστοτε δημάρχου, όπως και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στο Ελληνικό κοινοβούλιο έχει δικαίωμα να είναι η άκρα αριστερά ΣΎΡΙΖΑ ΚΚΕ και άλλα, και δεν έχει το δικαίωμα η Χρυσή Αυγή, και γιατί οι αγώνες των αριστερών είναι αγώνες ενάντια στο κατεστημένο και πάντα δίκαιοι, ενώ της Χρυσής Αυγής πάντα εκπροσωπούν το κακό. Συναγωνιστές εμείς οι απόδημοι Έλληνες είμαστε στο πλευρό σας, θα κρατάμε υψηλά το Ελληνικό φρόνημα και με την δική σας εκπροσώπηση στο κοινοβούλιο θα επαναφέρουμε την αγαπημένη μας πατρίδα στη θέσει που της αρμόζει.

Β.Σ.

Δεν θα περάσει η σκοπιανή προπαγάνδα: Μακεδονία Γη Ελληνική!

Συναγωνιστές συγχαρητήρια για τον ωραίο αγώνα σας. Έχουμε πόλεμο και είστε η εθνική αντίσταση. Σας στέλνω μήνυμα από το ιερό νησί της Τήνου, όπου το μεσημέρι ο  Σεβασμιότατος Ιεράρχης μας Δωρόθεος εκφώνησε λόγο Εθνικό, λόγο πύρινο, για την κατάσταση της πατρίδας μας, αλλά και για τον εξίσου δοκιμαζόμενο Κυπριακό Ελληνισμό . Και για τη μεγάλη συμβολή της Παναγίας της Τήνου στους Εθνικούς μας αγώνες.

Και στο τέλος φώναξε “Ζήτω το Έθνος” και μας κάλεσε να ψάλλουμε τον Εθνικό ύμνο!

Σίγουρα κι αυτόν κάποιοι θα τον πουν ναζί, όπως αμαυρώσαν την μνήμη τόσων κληρικών που έδωσαν τη ζωή τους υπέρ πίστεως και πατρίδος, τόσο κατά την επανάσταση του 1821,όσο και κατά την μαύρη εποχή του 1946-49. Δεν πειράζει όμως.

Φτάνει που επιτέλους ο ελληνισμός σε Ελλάδα και Κύπρο μοιάζει να ξυπνά από τον βαθύ ύπνο που τον είχαν ναρκώσει. Φτάνει που βλέπουμε όλα τα αρπακτικά που χρόνια τώρα εξευτελίζουν τον ελληνικό λαό, κόμματα, κανάλια και πάσης φύσεως λαμόγια, να  συσπειρώνονται για να πολεμήσουν τον κοινό εχθρό, την Χρυσή Αυγή.

Καλό αγώνα μέχρι την Νίκη!

Φιλικά, Γιάννης.

Αύριο στις 16:00 από την ΕΤ1 η ομιλία του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα

Συναγωνιστές απ’ ότι έχετε καταλάβει, μέχρι τις επόμενες εκλογές θα ξεφυτρώσουν πολλά κόμματα που θα μιλάνε για Εθνική κυριαρχία, επιστροφή στη δραχμή για να σωθούμε, για Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες, για ΑΟΖ και άλλα πολλά, αντιγράφοντας τη γραμμή της Χρυσής Αυγής μπας και τραβήξουν ψηφοφόρους. Μάλιστα ο ΣΚΑΙ ανάστησε και τον Καρατζαφέρη (και ακόμα δεν ήρθε το Πάσχα). Δεν πειράζει, να είναι καλά όλοι τους, μας διασκεδάζουν. Να γελάσει και λίγο το χειλάκι μας με όλα αυτά που βιώνουμε. Τέτοιου είδος αναχώματα θα τα χαρακτηρίσω επιεικώς ΧΑΡΤΙΝΑ!!! Το ποτάμι κύριοι δεν γυρίζει πίσω, περαστικά σας!!!! ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!!!!!

Γ.Ε.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-29-martiou-2013#.UVTWKByePRM#ixzz2Oshn3mPb

Comments Off on Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Filed under ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Comments are closed.