Προκαλεί ο Μπουτάρης: Ηγέτης ο Κεμάλ – Οι Έλληνες έχουν πρόβλημα – ΒΙΝΤΕΟ

mpoutaris_kemal__article

Ύμνοι από τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης για τον Κεμάλ Ατατούρκ! Μαζέψτε τον!

Καλεσμένος του Μανώλη Κοττάκη και της εκπομπής «Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ» ήταν ο κ. Μπουτάρης όπου εμφανίστηκε τόσο προκλητικός όσο ποτέ. Σε άνετο στυλ, συνδυασμένο με μια… open mind υποκουλτούρα, ο  Μπουτάρης αποκάλεσε τον Μουσταφά Κεμάλ σαν «μεγάλο ηγέτη», ξεχνώντας προφανώς πως πρόκειται για τον μεγάλο σφαγέα του Ελληνισμού στη Μικρά ΑσίαΜάλιστα o ανεκδιήγητος δήμαρχος Θεσσαλονίκης έπιασε στο στόμα του και την Βόρειο Ήπειρο υποστηρίζοντας πως «δεν υφίσταται ο όρος Βόρειος Ήπειρος»!

Ερωτηθείς για τον Κεμάλ Ατατούρκ και τα ωραία λόγια που εκφράζει συνεχώς για αυτόν υποστήριξε πως «Ο Κεμάλ ήταν ένας πολύ μεγάλος ηγέτης της Θεσσαλονίκης.»… Όπως ήταν φυσικό, η δήλωση αυτή δεν θα μπορούσε να μην προκαλέσει αντιδράσεις. Ο Μπουτάρης λίγο αργότερα σχολίασε και τη σχέση του με τους Έλληνες πολίτες. «Δεν έχουν να χωρίσω τίποτα με τους Έλληνες. Οι Έλληνες έχουν να χωρίσουν μαζί μου» δήλωσε με ύφος ο κ. Μπουτάρης…

Αλήθεια κύριε Μπουτάρη, όταν κάνετε τέτοιου είδους προκλητικές δηλώσεις πως περιμένετε να αντιδράσει ο κάθε Έλληνας πολίτης που σέβεται και τιμά το αίμα των προγόνων του; Μήπως θέλετε να σας αγκαλιάσει; Πάντως οι τούρκοι σίγουρα θα είναι υπερήφανοι για τον Μπουτάρη!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=AxRqeC8OThg&feature=player_embedded]

Επιπλέον ο τουρκολάγνος Μπουτάρης δήλωσε με ύφος «Δεν υφίσταται ο όρος Βόρειος Ήπειρος. Είναι απλά μια έννοια η οποία ικανοποιεί το δικό μας αίσθημα. Δεν είναι επίσημος όρος. Το να αναφέρεται σαν Βόρειος Ήπειρος για θέματα που αφορούν επισήμως την Αλβανία δεν είναι σωστό. Δεν θα το αναφέρουμε επισήμως ότι είναι η Βόρειος Ήπειρος. Σκεφτείτε τι θα γινόταν αν εγώ αποκαλούσα τα Σκόπια με τον όρο Μακεδονία. Θα με κρεμούσαν ανάποδα έτσι δεν είναι; Άλλο τι συζητά κανείς με την παρέα του. Εγώ, ας πούμε, την Κωνσταντινούπολη τη λέω Ιστανμπούλ, μόνο σε προσωπικές συζητήσεις την αναφέρω ως Πόλη»

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=L4ooHuACqqM&feature=player_embedded]

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/prokalei-o-mpoutarhs-hgeths-o-kemal-oi-ellhnes-echoun-problhma-binteo#.UVgoPByePRM#ixzz2P7Ql5nfn

Comments Off on Προκαλεί ο Μπουτάρης: Ηγέτης ο Κεμάλ – Οι Έλληνες έχουν πρόβλημα – ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.