Παγκόσμιο εβραϊκό κογκρέσο προς Σαμαρά: “Να απαγορευθεί άμεσα η Χρυσή Αυγή!

jewwish_kogres

 

Ολόκληρο το σχετικό κείμενο στα αγγλικά από την επίσημη σελίδα του “παγκόσμιου εβραϊκού κογκρέσου”

Το παγκόσμιο εβραϊκό κογκρέσο δημοσίευσε και στην επίσημη σελίδα του το σχετικό αίτημα προς τον Σαμαρά για άμεση απαγόρευση της Χρυσής Αυγής. Υπενθυμίζουμε ότι η εν λόγω σιωνιστική οργάνωση είχε διακηρύξει στις 17 Μαρτίου στην Θεσσαλονίκη την  στήριξή της στην κοινότητα εβραίων εν Ελλάδι που… κινδυνεύει – όπως λέει – από την άνοδο του Εθνικιστικού Κινήματος!

Ζητούν έτσι από την κυβέρνηση να απαγορεύσει την Χρυσή Αυγή που αποτελεί απειλή για την δημοκρατία. Αλήθεια κύριοι εβραίοι εμείς δεν κινδυνεύουμε από τους εβραίους Τραπεζίτες; Οι τράπεζες βλέπετε των εβραίων (Black Rock, Goldman Sachs) δεν απειλούν καθόλου την Δημοκρατία! Είναι οι νόμιμοι τοκογλύφοι! Μάλιστα ο Σαμαράς έγινε ο πρώτος “Έλληνας”πρωθυπουργός που επισκέφθηκε συναγωγή τα τελευταία 100 χρόνια.

Προς Νεοδημοκράτες (όσους έχουν απομείνει): Θαυμάστε τον αρχηγό σας! Η πράξη του συνάδει άριστα με την προάσπιση των Ελληνορθόδοξων παραδόσεων και θέσεων. Λειτουργεί προς όφελος της πατρίδας και μόνο. Πλήρης υποταγή στους ιουδαίους και δίωξη των Εθνικιστών!

Πηγή: Αντιπληροφόρηση

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/pagkosmio-ebraiko-kogkreso-pros-samara-na-apagoreuthei-amesa-h-chrush-augh#.UVmVDRyePRM#ixzz2PDkdPsun

Comments Off on Παγκόσμιο εβραϊκό κογκρέσο προς Σαμαρά: “Να απαγορευθεί άμεσα η Χρυσή Αυγή!

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.