Άνεργη μητέρα τριών παιδιών κατέρρευσε στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης από την ασιτία

Σοκ έπαθε ο Γ.Γ του δήμου Θεσσαλονίκης, Θωμάς Ψαράς, όταν είδε μια άνεργη μητέρα να καταρρέει μπροστά στα μάτια του την ώρα που εκείνη τον παρακαλούσε να της βρει μια δουλειά.

ανεργημητεραΌλα συνέβησαν πριν από λίγες μέρες στο γραφείο του κ. Ψαρά στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης. Μια μητέρα τριών παιδιών, που είναι άνεργη, όπως και ο σύζυγός της, πήγε εκεί για να του ζητήσει εργασία.

Απελπισμένη του ανέφερε πως ζουν χωρίς ρεύμα για πάνω από ένα μήνα αφού δεν μπορούν να πληρώσουν  τους λογαριασμούς της ΔΕΗ. Μάλιστα, του τόνισε πως η οικονομική κατάσταση της οικογένειας είχε δυσκολέψει τόσο πολύ που δεν μπορούσαν ούτε γάλα για τα παιδιά τους να αγοράσουν.

Ξαφνικά, λόγω ψυχολογικής φόρτισης και πείνας, η άνεργη μητέρα σωριάστηκε στο πάτωμα. Άναυδος ο κ. Ψαράς, ειδοποίησε γιατρό για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στην άτυχη γυναίκα.

«Η γνωμάτευση του γιατρού ήταν συγκλονιστική: Η γυναίκα είχε να φάει τουλάχιστον τρεις ημέρες!» είπε.

Οπως έχει γίνει γνωστό, η δημοτική αρχή προσπαθεί να βρει τρόπο να βοηθήσει την άνεργη μάνα, ώστε να ξεφύγει από το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει. Συγκλονιστικό!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

Comments Off on Άνεργη μητέρα τριών παιδιών κατέρρευσε στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης από την ασιτία

Filed under ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.