Ολλανδοί (πράκτορες της ΜΙΤ;) συνελήφθησαν μέσα στην Ζώνη Προκαλύψεως στο Σουφλί

EVROSXL

Δύο Ολλανδοί μαροκινής καταγωγής συνελήφθησαν μέσα σε απαγορευμένης πρόσβασης στρατιωτική περιοχή του Έβρου κοντά στο Σουφλί εξοπλισμένοι με ιδιαίτερα εξελιγμένα συστήματα καταγραφής θέσεων, επικοινωνιών κλπ.

Οι δύο άνδρες ηλικίας 30 και 25 χρόνων είχαν φτάσει στην περιοχή με το αυτοκίνητό τους από την Ηγουμενίτσα και όπως δήλωσαν ξαφανικά … ένιωσαν την ανάγκη να κάνουν οικολογική εξερεύνηση στην παρέβρια περιοχή και χωρίς να δουν τις πινακίδες (που είναι σε διάφορες γλώσσες) βρέθηκαν μέσα στη Ζώνη Ασφάλειας Προκαλύψεως του Ελληνικού Στρατού!

Οι άνδρες του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου που τους συνέλαβαν, τους παρέδωσαν στην Ασφάλεια Αλεξανδρούπολης η οποία ανέλαβε την προανάκριση για να διαπιστώσει αν σκόπευαν να παραλάβουν λαθρομετανάστες. Στον εξοπλισμό τους βρέθηκαν καταγεγραμμένες θέσεις πολυβολείων, ναρκοπεδίων, ζώνες πυρός κλπ, τις οποίες προφανώς είχαν καταγράψει από “οικολογικό ενδιαφέρον”.

Οι δύο Ολλανδοί θα οδηγηθούν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης κατηγορούμενοι για είσοδο σε απαγορευμένη περιοχή χωρίς ειδική άδεια, ενώ ο εξοπλισμός και το αυτοκίνητό τους κατασχέθηκαν.

Να σημειώσουμε ότι από την δεκαετία του ’80 οι Ολλανδοί “τουρίστες” έχουν παράδοση στην “οικολογική” καταγραφή “παρατήρηση”, αμυντικών θέσεων ελληνικών στρατιωτικών δυνάμεων με τουλάχιστον δύο συλλήψεις να έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα.

H τουρκική ΜΙΤ, συχνά χρησιμοποιεί “τουρίστες” από δυτικές χώρες, “υπεράνω υποψίας”, προκειμένου να καταγράψει ελληνικές αμυντικές θέσεις που δεν είναι ευδιάκριτες από τους δορυφόρους..

Το γεγονός ότι οι συγκεκριμένοι είναι και μουσουλμάνοι μαροκινής καταγωγής, αλλά κυρίως ο εξοπλισμός τους και τα όσα κατέγραψν δείχνει ότι δεν ενδιαφερόντουσαν μόνο για την “οικολογία”…

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Comments Off on Ολλανδοί (πράκτορες της ΜΙΤ;) συνελήφθησαν μέσα στην Ζώνη Προκαλύψεως στο Σουφλί

Filed under ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.