ΧΑΝΙΑ-ΤΩΡΑ: Επίθεση κκεδων και αριστεριστών σε Συναγωνιστές – Η αστυνομία συνέλαβε τους Χρυσαυγίτες!

roz_kke___article

Οργανωμένη επίθεση κκεδων και αριστεριστών κατά μελών της Χρυσής Αυγής σε κεντρικό σημείο των Χανίων σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα. Πάνω από 50 κοπρόσκυλα των προδοτικών και αφελληνισμών συμμοριών (κκε – ανταρσύα) εισέβαλαν σε καφετέρια που καθόταν μικρή ομάδα Συναγωνιστών. Παρά την αριθμητική τους υπεροχή, παρά την αναίτια και ξαφνική επίθεση, οι μπολσεβίκοι έγιναν σύντομα καπνός και ακόμα τρέχουν. Όταν είδαν ότι απέτυχαν με τη βία και την τρομοκρατία, κάλεσαν την αστυνομία! Λίγο αργότερα έφτασαν στο σημείο πολυάριθμες αστυνομικές δυνάμεις και προχώρησαν σε προσαγωγές Συναγωνιστών, ενώ απλά παρακολουθούσαν τους ΚΚΕδες να συνεχίζουν να προπηλακίζουν και να υβρίζουν πολίτες στο κέντρο της πόλεως.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ηθικός αυτουργός της επίθεσης είναι γνωστή δημοσιογράφος των Χανίων, με μόνιμη εμπλοκή στις παράνομες αντισυγκεντρώσεις κατά της τοπικής μας οργάνωσης. Αυτή τη στιγμή κατόπιν μηνύσεων από ψευδομάρτυρες έχουν συλληφθεί 3 μέλη της Χρυσής Αυγής. Οι Συναγωνιστές απάντησαν και αυτοί με μηνύσεις έναντι των προσώπων που τους επιτέθηκαν. Για την εξέλιξη της υπόθεσης θα σας ενημερώνουμε.

Οι ίδιοι οι κκεδες αυτο-καρφώνονται με ανακοίνωσή τους, που αποδεικνύει ξεκάθαρα ότι επιτέθηκαν απρόκλητα στα μέλη της Χρυσής Αυγής. Διαβάστε και φρίξτε με τα καταφανέστατα ψεύδη τους: μιλάνε για μεθυσμένους (!), για ναζιστικούς χαιρετισμούς (sic) για “μετανάστες που δέχθηκαν απρόκλητη επίθεση” (όπως πάντα) ακόμα και για… εναγκαλισμούς Χρυσαυγιτών με νατοϊκούς στρατιώτες!!! Ξεφτιλισμένοι μπολσεβίκοι, που ακόμα και στο ψέμα και την προπαγάνδα έχουν μείνει στη δεκαετία του ’50. Φυσικά όταν είδαν ότι η βία και η τρομοκρατία τους δεν πιάνει τόπο, το γύρισαν στις μηνύσεις. Μια ζωή ρουφιάνοι, καταδότες και δειλοί. Ιδού η άθλια ανακοίνωση του κκε Χανίων:

“Καταγγέλουμε στο Χανιώτικο Λαό τη ναζιστική Χρυσή Αυγή που ακόμη μια φορά έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο. Συγκεκριμένα το απόγευμα της Τρίτης 2/4/13, γνωστά μέλη και στελέχη της ΧΑ περιφέρονταν σε κατάσταση μέθης στους δρόμους των Χανίων. Όταν έφτασαν στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς, με περίσσια θρασυδειλία επιτέθηκαν σε μετανάστες και άρχισαν να τους γρονθοκοπούν. Την ίδια ώρα βέβαια δεν έλειψαν οι ναζιστικοί χαιρετισμοί και οι εναγκαλισμοί με αμερικανονατοϊκούς στρατιώτες.

Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στο παλιό Λιμάνι όπου και ενεπλάκησαν με συγκεντρωμένους πολίτες που αντέδρασαν στην επίθεση ενάντια στους μετανάστες. (σημ. ΧΑ: αφού η δήθεν επίθεση έγινε στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς, πώς οι πολίτες ήξεραν ότι οι Χρυσαυγίτες θα πάνε στο λιμάνι και τους περίμεναν εκεί συγκεντρωμένοι για να αντιδράσουν; ξεφτίλες και ψεύτες κκεδες).Σαν να μη τους έφτανε αυτό, η επίθεση τους συνεχίστηκε ενάντια σε εργαζόμενο σε καφετέρια. Ταυτόχρονα η αστυνομία, αφού αρχικά κοιτούσε άπραγη μπροστά στις επαίσχυντες προκλήσεις των φασιστών, αποφάσισε προσχηματικά να τους προσαγάγει για να τους γλιτώσει από τη λαϊκή κατακραυγή.

Η ΝΕ άμεσα πραγματοποίησε συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία στους δρόμους της πόλης, για να αναδείξει το ρόλο της ΧΑ στο Χανιώτικο λαό. Ο λαός πρέπει να βγάλει τα συμπεράσματά του και να τους απομονώσει. Οι χρυσαυγίτες είναι το μαστίγιο των μεγαλοεπιχειρηματιών, το μακρύ χέρι της καταστολής που το προορίζουν να χτυπήσει τους σκληρά εκμεταλλευόμενους, τους απεργούς εργάτες και μετανάστες, το ταξικό-λαϊκό κίνημα. Καλούμε τα σωματεία, τους μαζικούς φορείς να καταδικάσουν την επίθεση της ΧΑ και το λαό να τους βάλει εκεί που πρέπει, στο πιο σκοτεινό χρονοντούλαπο της ιστορίας”. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/chania-twra-epithesh-kkedwn-kai-aristeristwn-se-sunagwnistes-h-astunomia-su#.UVs2w5OePRM#ixzz2PKzdkuSb

Comments Off on ΧΑΝΙΑ-ΤΩΡΑ: Επίθεση κκεδων και αριστεριστών σε Συναγωνιστές – Η αστυνομία συνέλαβε τους Χρυσαυγίτες!

Filed under ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.