Guardian: “Παγκόσμια επέκταση της Χρυσής Αυγής!”

guard__article

“Δυναμικός πυρήνας Ελλήνων Εθνικιστών στην Αστόρια των ΗΠΑ – Φόβοι για ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής και σε Αυστραλία, Γερμανία, Καναδά” προειδοποιεί η Νο1 ανθελληνική φυλλάδα της Αγγλίας

 

Η γνωστή ανθελληνική φυλλάδα Guardian παίρνει την σκυτάλη για να επιτεθεί εναντίον της Χρυσής Αυγής. Ο τίτλος της εν λόγω φυλλάδας είναι χαρακτηριστικός: «Η νεοναζιστική Χρυσή Αυγή της Ελλάδας σχεδιάζει να επεκταθεί παγκοσμίως». Παρομοιάζοντας την δράση μας με αυτήν των βρετανών Εθνικιστών, η εφημερίδα γράφει ότι «Η Χρυσή Αυγή θέλει να δημιουργήσει κύτταρα σε κάθε γωνιά του κόσμου. Άρχισε να ανοίγει γραφεία στην Γερμανία, την Αυστραλία, τον Καναδά αλλά και τις ΗΠΑ». Όπως σημειώνει η Guardian το νέο αυτό «σχέδιο» της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ προκύπτει από το αποτέλεσμα των δημοσκοπήσεων, από τις οποίες προκύπτει ότι η άνοδος των ποσοστών της είναι συνεχής. «Οι Έλληνες της διασποράς υπολογίζονται σε επτά εκατομμύρια, και η Χρυσή Αυγή δεν θα χάσει την ευκαιρία να επεκταθεί παγκοσμίως», συνεχίζει το δημοσίευμα, ενώ πιθανολογεί ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σχεδιάζει να επεκταθεί, κατά κύριο λόγο, στις ΗΠΑ, όπου οι Έλληνες φθάνουν τα τρία εκατομμύρια. Καταλήγοντας, το δημοσίευμα αναφέρει ότι «αφίσες και προκηρύξεις της Χρυσής Αυγής εμφανίζονται ήδη στην Αστόρια, όπου το ακροδεξιό κόμμα ίδρυσε και λειτουργεί τοπική οργάνωση».

 

Τα γραφόμενα της Guardian δεν εκφράζουν την ανησυχία μόνο της συγκεκριμένης έκδοσης, αλλά και των πατρώνων της. Πράγματι, όπου επί της υφηλίου υπάρχουν Έλληνες, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει κάθε νόμιμο, πολιτικό, μα πάνω απ’ όλα Εθνικό και ηθικό δικαίωμα να απευθυνθεί σ’ αυτούς και να τους γαλουχήσει με τα Ελληνικά Ιδεώδη. Αν δεν το κάνουμε Εμείς, που πρεσβεύουμε ότι η Ελληνικότητα αποτελεί το κεντρικό άξονα που κινεί την ζωή μας και τις δραστηριότητές μας, ποιοι θα το κάνουν; Οι ανθέλληνες στυλοβάτες του μνημονίου ή οι εθνομηδενιστές της αριστεράς και οι διάφορες συνιστώσες της; Οι Έλληνες του εξωτερικού έχουν μεγάλη και πολύ ισχυρή αγάπη για την Ελλάδα. Και σίγουρα θλίβονται και εξοργίζονται όταν κάποιοι θρασύδειλοι, εδώ στην Ελλάδα, εντελώς ανίερα και άδικα, τους ταυτίζουν με τον συρφετό των λαθρομεταναστών που λυμαίνονται την Χώρα μας. Γι’ αυτό και ενδιαφέρονται, ενημερώνονται, υποστηρίζουν και ταυτίζονται με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, το μόνο Πολιτικό Κίνημα, το οποίο πραγματικά νοιάζεται για την Ελλάδα και τον απανταχού Ελληνισμό.

 

Όσο για τις “φήμες” όπως λένε οι βρετανοί λασπολόγοι που θέλουν εφοπλιστές να βρίσκονται πίσω από την Χρυσή Αυγή, τους διαψεύδουμε κατηγορηματικά και επιφυλασσόμαστε για οποιαδήποτε νόμιμη ενέργεια από μέρους μας για την διασπορά αυτών των συκοφαντιών και ψευδών ειδήσεων. Αν μπορούν, ας ονομάσουν έστω και ΕΝΑΝ εφοπλιστή ή επιχειρηματία που στηρίζει την Χρυσή Αυγή. Αν όντως υπήρχαν τέτοια συμφέροντα πίσω από την Χρυσή Αυγή, τότε γιατί τα αργυρώνητα ΜΜΕ από το πρωί μέχρι το βράδυ θάβουν τις δράσεις και τις θέσεις του Κινήματος και μας λασπολογούν διαρκώς; Ξέρουν πολύ καλά πως η Χρυσή Αυγή ανέκαθεν στηριζόταν στο υστέρημα, την προσφορά και την θυσία των Συναγωνιστών και έτσι θα συνεχίζει να πορεύεται μέχρι την τελική νίκη. Την λάσπη τους την επιστρέφουμε, αν και κατανοούμε την απορία τους για την εξάπλωση της Χρυσής Αυγής παντού στην Ελληνική επικράτεια. Αδυνατούν να κατανήσουν πως υπάρχει ένα γνήσιο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα που πάει κόντρα στα συμφέροντα των διεθνών και εγχώριων τοκογλύφων, γιατί πολύ απλά μας στηρίζει ο Λαός. Λογικό είναι, αφού κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/guardian-pagkosmia-epektash-ths-chrushs-aughs#.UVrvspOePRM#ixzz2PJl00iI8

 

 

Comments Off on Guardian: “Παγκόσμια επέκταση της Χρυσής Αυγής!”

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.