15,1% η Χρυσή Αυγή σε δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Πατρών

dimoskopisi-axaia

 

Έχει πολλάκις ειπώθει από εκπροσώπους του Κινήματος ότι οι πραγματικές δημοσκοπήσεις, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, δείχνουν ότι η Χρυσή Αυγή έχει αλματώδη άνοδο και πλέον βρίσκεται πολύ κοντά στην Νέα Δημοκρατία και στο να γίνει δεύτερη πολιτική δύναμη του τόπου. Αυτή την πραγματικότητα προσπαθούν να αποκρύψουν τα μίσθαρνα όργανα του καθεστώτος, φτάνοντας μέχρι της αναισχυντίας να δείχνουν ψεύτικα στοιχεία ότι η Χρυσή Αυγή πέφτει! Αυτό, φυσικά, το κάνουν με προφανείς προπαγανδιστικούς σκοπούς. Τα παραπάνω τα έχουν ομολογήσει εν τη ρύμη του λόγου τους κατά καιρούς διάφοροι δημοσκόποι, οι οποίοι εν συνεχεία στις δημοσιεύσεις τους, έχουν πράξει τα δέοντα, όχι για την αλήθεια, αλλά για το καθεστώς.

Τώρα έχουμε ενώπιον μας μία δημοσκοπική έρευνα, η οποία δεν θα τύχει προβολής από τα τουρκοκάναλα, διότι τολμάει να παρουσιάζει δεδομένα που είναι κοντά στην αλήθεια. Δεν συμφέρει η αλήθεια και αυτό θα το μάθουν, δυστυχώς, άδολοι φοιτητές του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών. Τι λένε, λοιπόν, αυτοί οι φοιτητές, οι οποίοι δεν δεσμεύονται – ακόμα τουλάχιστον – από διαπλεκόμενα συμφέροντα.

ΣΥΡΙΖΑ: 31,1%
Νέα Δημοκρατία: 18,6%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 15,1%
ΑΝ.ΕΛ: 7,5%
ΠΑΣΟΚ: 5,9%
ΚΚΕ: 5,8%
ΚΚΕ: 4%
ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ: 11,4%

Σε αυτό, βέβαια, οφείλουμε να συμπεριλάβουμε ότι οι περισσότεροι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής δεν δηλώνουν σε δημοσκοπήσεις την προτίμηση τους, φοβούμενοι την στοχοποίηση. Οπότε είναι προφανές ότι τα πραγματικά ποσοστά της Χρυσής Αυγής είναι σίγουρο ότι κρύβονται εν πολλοίς στο «άλλο κόμμα», γεγονός που κάνει προφανές ότι η Χρυσή Αυγή είναι αυτήν την στιγμή δεύτερο κόμμα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/151-h-chrush-augh-se-dhmoskophsh#.UVyT4ZOePRM#ixzz2PR2SlNqm

Comments Off on 15,1% η Χρυσή Αυγή σε δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Πατρών

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.