Νόμιμο το κόμμα των παιδεραστών στην Ολλανδία!

kremala__article

Αλλά οι εβραίοι καίγονται να βγει εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή

Μία απόφαση όνειδος για αυτό που ονομάζεται ευρωπαϊκός πολιτισμός βγήκε από τα δικαστήρια της Ολλανδίας. Σύμφωνα με αυτή το περιβόητο «κόμμα των παιδεραστών», μία οργάνωση δηλαδή που ως πρόγραμμα της έχει την «νομιμοποίηση των σεξουαλικών σχέσεων μεταξύ ενηλίκων και παιδιών», κέρδισε το «δικαίωμα του στην ελεύθερη έκφραση», όπως αναφέρουν τα σχετικά δημοσιεύματα του ελλαδικού ηλεκτρονικού τύπου.

Αξίζει σε αυτό το σημείο να σημειωθεί ότι δεν πραγματοποιήθηκε ουδεμία ανακοίνωση από τους «δημοκράτες» του «συνταγματικού τόξου», ούτε καν από το Παγκόσμιο Εβραϊκό Συμβούλιο, του κ. Λόντερ, πραγματοποιήθηκε έστω μια… εκδηλωσούλα με καλεσμένο τον Σαμαρά, προκειμένου να διατρανωθεί η αντίθεση της δημοκρατίας στους παιδεραστές. Φαίνεται ότι ξόδεψαν όλη την «δημοκρατικότητα» τους στην Χρυσή Αυγή και στις κραυγές για να τεθεί εκτός νόμου.

Ούτε οι «ανθρωπιστές» της αριστεράς βγήκαν να καταδικάσουν την εν λόγω απόφαση και να κάνουν συγκεντρώσεις και αντισυγκεντρώσεις για να κηρυχθεί παράνομη η εν λόγω οργάνωση. Φαίνεται ότι αφού δεν ενεπλέκονται συμφέροντα εργολάβων που θέλουν φθηνό εργατικό προσωπικό, δεν συγκινείται η αριστερά της «προόδου» και οι υπόλοιπες παραφυάδες του μαρξισμού.

Γιατί άραγε; Μήπως επειδή το κόμμα των παιδεραστών δεν συγκρούεται με τα συμφέροντα καναλαρχών, εργολάβων, πολιτικάντηδων και διεθνών επικυρίαρχων; Ή μήπως επειδή η «δημοκρατικότητα» τους επιβάλλει την «ελευθερία της έκφρασης» για όλους πλην της Χρυσής Αυγής;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/nomimo-to-komma-twn-paiderastwn-sthn-ollandia#.UV3yK5OePRM#ixzz2PX6rSdDz

Comments Off on Νόμιμο το κόμμα των παιδεραστών στην Ολλανδία!

Filed under Διεθνή

Comments are closed.