Το ελληνικό κράτος ζητάει ακόμα αλλοδαπούς εργάτες

Την ώρα που υπάρχουν 1.500.000 άνεργοι Έλληνες και εκατομμύρια λαθρομετανάστες έχουν εισβάλει στην πατρίδα μας το κράτος ζητάει ακόμα αλλοδαπούς εργάτες
ΞΕΝΟΙΕΡΓΑΤΕΣ

Πολύς λόγος έγινε για μία υπουργική απόφαση, συγκεκριμένα για την υπ΄ αριθμ. 4426/117 Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργών Εσωτερικών, Εξωτερικών και Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας. Η απόφαση αυτή καθορίζει τον ανώτατο αριθμό αδειών διαμονής για εργασία υπηκόων τρίτων χωρών για το έτος 2013. Αναφέρονται συγκεκριμένες ειδικότητες και μνημονεύονται οι ειδικότητες που μπορούν να καλυφθούν από υπηκόους τρίτων χωρών.

PROK22

Η διάλυση του εθνικού και κοινωνικού μας ιστού από τους λαθρομετανάστες είναι γεγονός. Γεγονός είναι ότι κάθε ξένος εργάτης είναι και ένας έλληνας άνεργος. Η συγκεκριμένη υπουργική απόφαση στην ουσία κάνει για την πατρίδα μας αυτό που γίνεται σε όλη την Ευρώπη: φέρνει εποχικούς εργάτες για ορισμένο χρονικό διάστημα, από τρίτες χώρες. Μία βασική λεπτομέρεια όμως δεν πρέπει να μας διαφεύγει: Αυτό είναι κάτι που ισχύει στην πατρίδα μας από την δεκαετία του 1970. Σε ειδικότητες δηλαδή που υπήρχε έλλειψη από εργαζομένους Έλληνες, υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, και για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ερχόντουσαν οι ξένοι εργάτες των τρίτων χωρών. Πως όμως; Συγκεκριμένα ονόματα, συγκεκριμένες θέσεις εργασίας, συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Αυτά ίσχυαν τότε. Την δεκαετία του 1970. Τότε που αν μη τι άλλο, είχαμε ελληνική πατρίδα, είχαμε ελεύθερες και ελληνικές γειτονιές. Τώρα, που η πατρίδα μας ουσιαστικά έχει δεχθεί εισβολή, τώρα που υπάρχει οξύτατο πρόβλημα αυτές οι υπουργικές αποφάσεις, όπως πολλά άλλα πράγματα, δεν έχουν πλέον κανένα νόημα. Το ζητούμενο είναι να διώξουμε όλους τους ξένους εισβολείς από την πατρίδα μας.  

PROK11

Όμως, η συγκεκριμένη υπουργική απόφαση, που έχει και μία χρησιμότητα, όσο και να φαίνεται παράξενο: Αν την μελετήσει κάποιος με προσοχή και αθροίσει τον αριθμό των υπηκόων τρίτων χωρών που μπορεί να δεχθεί η πατρίδα μας, τότε βγάζει και τον συνολικό αριθμό υπηκόων τρίτων χωρών, που μπορούν να μείνουν στην πατρίδα μας.ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ.
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/to-ellhniko-kratos-zhtaei-akoma-allodapous-ergates#.UV31KZOePRM#ixzz2PX9iEAVo

Comments Off on Το ελληνικό κράτος ζητάει ακόμα αλλοδαπούς εργάτες

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.