Εντός λίστας Λαγκάρντ… οι επίδοξοι δολοφόνοι του Κώστα Καραμανλή!

Καραμανλής-Διώτης-Λαγκάρντ-Πούτιν

Γράφει ο Πάρις Κουρτζίδης

Περίεργη τροπή λαμβάνει η σοκαριστική υπόθεση του σχεδίου δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, καθώς η σύνδεση της αφενός με το ανεξιχνίαστο (μέχρι σήμερα) σκάνδαλο των υποκλοπών και αφετέρου η σχέση που, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να έχει με την περιβόητη λίστα Λαγκάρντ, πρόκειται να ανάψει πολλές και μεγάλες εστίες «φωτιών» τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας!

Από τη μία πλευρά, λοιπόν, έχουμε τον ανακριτή της υπόθεσης του σχεδίου δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή (κατά την περίοδο που ήταν πρωθυπουργός και είχε ενημερωθεί από τον Πρόεδρο Πούτιν και τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες πληροφοριών) να ζητά τη συνένωση του φακέλου με αυτόν του μεγάλου σκανδάλου των υποκλοπών που είχε “κλείσει”, αλλά φαίνεται πως άνοιξε ξανά, καθώς διαβλέπει ευθέως ότι εν τέλει συνδέονται!

Και από την άλλη, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το paraskhnio.gr από απολύτως αξιόπιστες πηγές, οι υποκλοπές που οι δικαστές διαπιστώνουν ότι δεν σταμάτησαν τo 2005 με την ανακάλυψη του «αμαρτωλού λογισμικού» της Ericsson, αλλά συνεχίστηκαν τουλάχιστον μέχρι το 2007 -που είναι και το χρονικό σημείο στο οποίο είχε χαραχθεί και βρισκόταν υπό εξέλιξη το σχέδιο δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού-, τελικά συνεχίστηκαν από δύο εταιρίες (όχι τηλεφωνικές), που έπαιξαν έναν περίεργο και παράνομο ρόλο και οι οποίες φέρονται να έχουν χρηματοδοτηθεί κατά την περίοδο 2006 – 2010, αλλά και να βρίσκονται στη λίστα Λαγκάρντ (μέσω παρένθετων προσώπων)!

Όπως γίνεται αντιληπτό, την ώρα που και το περιβόητο σκάνδαλο της λίστας Λαγκάρντ παίρνει ούτως ή άλλως περίεργη τροπή, καθώς αποδεικνύεται ότι η λίστα ήρθε στην Ελλάδα από την ΕΥΠ και δη τον κ. Κώστα Μπίκα, ο οποίος την παρέδωσε και την είχαν στα χέρια τους χωρίς να έχουν πράξει τα δέοντα… τόσο ο κ. Διώτης (ως επικεφαλής του ΣΔΟΕ) όσο και οι κ. Γιώργος Παπανδρέου, Ευάγγελος Βενιζέλος και Γιώργος Παπακωνσταντίνου, το σκηνικό παίρνει στην κυριολεξία «φωτιά» και οι εστίες των «πυρκαγιών» που πρόκειται να ξεσπάσουν δεν θα περιορίζονται μόνο εντός των συνόρων της χώρας… Έτσι, δεν αποκλείεται στην πορεία της εξέλιξης των πραγμάτων να συνδεθούν και οι τρεις υποθέσεις: Σχέδιο δολοφονίας Καραμανλή, υποκλοπές και… λίστα Λαγκάρντ!

Σε κάθε περίπτωση πάντως οι δύο πρώτες όπως αναμένεται θα ενοποιηθούν σε ένα «καυτό φάκελο» από την ελληνική Δικαιοσύνη, καθώς οι πληροφορίες λένε ότι το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών είναι ήδη αποφασισμένο να κάνει αποδεκτό το σχετικό αίτημα τού αρμόδιου ανακριτή. Αξίζει να υπενθυμίσουμε -και να υπογραμμιστεί- το γεγονός ότι οι αρχικοί πρωταγωνιστές – εισαγγελείς σήμερα βρίσκονται όχι μόνο σε άσχετα πόστα, αλλά ο ένας εξ αυτών ελέγχεται και απολογείται για ποινικές ευθύνες κακουργηματικών πράξεων, δηλαδή εσχάτης προδοσίας και βλάβης κατά του εθνικού συμφέροντος!

Ειδικότερα, ο εισαγγελέας Ορνεράκης που ασχολήθηκε επισταμένα με το σχέδιο και την απόπειρα δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή μετακινήθηκε αιφνιδίως (;) στην εισαγγελία Περιβάλλοντος (!), προκειμένου να διενεργεί έρευνες για την παράνομη υλοτομία του όρους Αιγάλεω!.. Ο δε εισαγγελέας κ. Ιωάννης Διώτης στον οποίο είχε ανατεθεί αρχικά το μέγα σκάνδαλο των υποκλοπών σε βάρος του (τότε) πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή και της κυβέρνησής του είχε «κλείσει» τον φάκελο, βγάζοντας μάλιστα πόρισμα ότι ο Τσαλίκης αυτοκτόνησε και δεν δολοφονήθηκε (!), σήμερα ελέγχεται ως απολογούμενος και πιθανώς κατηγορούμενος (;) για την περιβόητη «λίστα Λαγκάρντ».

Αξιοσημείωτο είναι επίσης ότι ο κ. Διώτης έχει διατελέσει επικεφαλής εισαγγελέας της ΕΥΠ, απέσπασε ως πρωταγωνιστής τις περίφημες καταθέσεις των μελών της τρομοκρατικής οργάνωσης «17Ν» και προσφάτως ήταν ο ειδικός γραμματέας του ΣΔΟΕ που διαχειρίστηκε τη «λίστα Λαγκάρντ» χωρίς να επιφέρει κανένα κέρδος στο ελληνικό δημόσιο. (ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ: Να μη ξεχνάμε ότι ο Διώτης είναι βαμμένος κομμουνιστής, διετέλεσε δε ενεργό μέλος του ΚΚΕ και αυτός είναι ο λόγος ότι δεν του δίνει βίζα η Αμερική!)

Τέλος, ουδείς μπορεί να αποκλείσει ότι στο άμεσο μέλλον θα επέλθει επιβεβαίωση της πληροφορίας που μετέφερε έγκυρη πηγή στο paraskhnio.gr, που λέει ότι οσονούπω θα ανοίξουν και οι “καυτοί φάκελοι” των ανεξέλεγκτων πυρκαγιών του θέρους του 2007, αλλά και του “ολοκαυτώματος” -τόσο στο Κέντρο της Αθήνας όσο και στις μεγάλες πόλεις σ’ ολόκληρη την Ελλάδα- τον περίφημο Δεκέμβριο του 2008…

Δύο σημαντικές υποθέσεις οι οποίες, επίσης, όπως όλα δείχνουν, έχουν άμεση διασύνδεση με το σχέδιο δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή και γενικευμένης αποσταθεροποίησης της χώρας…

Πηγή: www.paraskhnio.gr

Comments Off on Εντός λίστας Λαγκάρντ… οι επίδοξοι δολοφόνοι του Κώστα Καραμανλή!

Filed under ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.