Ο Φούχτελ παρουσίασε χάρτη στην Κεφαλογιάννη με τα Σκόπια ως «Μακεδονία»

Για ακόμη μια φορά οι ανιστόρητοι πολιτικάντηδες ατίμασαν την Ιστορία τους Έθνους μας και την Ελληνικότητα της Μακεδονίας. Πανηγυρίζουν οι σκοπιανοί με τα ρεζιλίκια της υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη. 

xartis_foyxlet1
Τις επευφημίες των μέσων ενημέρωσης των Σκοπίων προξένησε η κίνηση του Γερμανού εντεταλμένου Γιοακίμ Φούχτελ να παρουσιάσει στην  Όλγα Κεφαλογιάννη κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα χάρτη των Βαλκανίων, ο οποίος παρουσιάζει τα Σκόπια με το ακρωνύμιο ΜΚ δηλαδή «Makedonija».

xartis_fouxlet2

Η ελληνική πλευρά δεν αντέδρασε στην κίνηση του Φούχτελ, με αποτέλεσμα η εφημερίδα των Σκοπίων «Νόβα Μακεντόνια» σε δημοσίευμά της να αναφερθεί στο περιστατικό τονίζοντας: «Γερμανός υπουργός παρουσίασε χάρτη μέσα στην Αθήνα με το συνταγματικό όνομα της Μακεδονίας», ενώ ανταποκρίτρια του netpress.com.mk κάνει λόγο για «κίνηση έκπληξη» του Φούχτελ ενώπιον της υπουργού Τουρισμού παρουσία και του Όττο Ρεχάγκελ, χωρίς ωστόσο η κυρία Κεφαλογιάννη να αντιδράσει.

xartis-foyxtle3

Προφανώς η Κεφαλογιάννη είναι απορροφημένη με τα κακόγουστα βίντεο κλίπ που γυρνάει στο Λονδίνο και τις χρυσοπληρωμένες ιστοσελίδες που ελπίζουμε να μην εμπεριέχουν τους χάρτες του Φούχτελ.

Διαβάστε περισσότερα: http://192.184.9.83/~xa/index.php/enimerosi/view/o-fouchtel-edeichne-charth-sthn-kefalogiannh-pou-parousiazei-ta-skopia-me-t#.UV60L5OePRM#ixzz2PaSyBpoR

Comments Off on Ο Φούχτελ παρουσίασε χάρτη στην Κεφαλογιάννη με τα Σκόπια ως «Μακεδονία»

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.