Το πάνε για γάμο Βαγγέλης – Φανούρης για να πιάσουν το 3%

beni-kouvelis__article

Όλο και πληθαίνουν οι πληροφορίες, οι οποίες αναφέρουν ότι στις προσεχείς εκλογές (όποτε και αν πραγματοποιηθούν αυτές) το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ θα κατέβουν από κοινού σε ενιαίο ψηφοδέλτιο. Η «επίσημη» φήμη αναφέρει ότι «προβεβλημένα στελέχη, πρώτης γραμμής και των δύο κομμάτων έχουν αναλάβει σειρά συζητήσεων για να βρουν κοινούς κώδικες επικοινωνίας, προκειμένου να συμπράξουν στις επόμενες εκλογές. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι κινήσεις αυτές, όχι μόνο δεν γίνονται στο παρασκήνιο, αλλά είναι ενήμεροι για κάθε εξέλιξη και οι δύο πολιτικοί αρχηγοί των κομμάτων».

 

Πίσω, όμως, από τις γλυκανάλατες και καθωσπρεπίστικες  παρουσιάσεις διαφόρων πληροφοριών, υπάρχει η πραγματική είδηση, η οποία έχει να κάνει με την τραγική πολιτική κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα δύο προαναφερθέντα απο… κόμματα. Γνωρίζουν πολύ καλά ότι με το ζόρι αγγίζουν το όριο του 3%, το καθένα απ’ αυτά, αν γινόντουσαν τώρα εκλογές και γι’ αυτό, προκειμένου να έχουν ελπίδες να εισέλθουν στην επόμενη Βουλή, συνασπίζονται για να το καταφέρουν. Ακόμη και με τις δημοσκοπήσεις, οι οποίες τους δίνουν πολύ περισσότερο ποσοστό απ’ αυτό που τους αντιστοιχεί στην πραγματικότητα, αν αθροιστούν τα ποσοστά που τους δίνονται και πάλι είναι κατώτερα της εκλογικής απήχησης της Χρυσής Αυγής. Δεν ξέρουμε αν θα πραγματοποιηθεί τελικά αυτός ο γάμος (ο οποίος αν γυριζόταν σε ταινία θα λεγόταν «Η νύφη του Φρανκεστάιν». Μην ψάχνετε ποια θα είναι η νύφη και ποιος ο Φρανκεστάιν…), προβλέπουμε, όμως, μετεκλογικό καυγά για το ποιος θα εκφράσει καλύτερα την… εξωκοινοβουλευτική κεντροαριστερά.

Διαβάστε περισσότερα: http://192.184.9.83/~xa/index.php/enimerosi/view/to-pane-gia-gamo-baggelhs#.UV8TKZOePRM#ixzz2Pc6xlnia

 

 

Comments Off on Το πάνε για γάμο Βαγγέλης – Φανούρης για να πιάσουν το 3%

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.