63% των φυλακισμένων είναι αλλοδαποί. Μήπως ευθύνεται η Χρυσή Αυγή;

latro2__article

Στοιχεία τα οποία εκθέτουν την ανικανότητα και πολιτική αστοχία τόσο του ιδίου όσο και του ανεκδιήγητου υπουργού Προστασίας του Πολίτη, έδωσε στη δημοσιότητα ο υπουργός Δικαιοσύνης, Αντώνης Ρουπακιώτης. Σύμφωνα με αυτά, επικρατεί το αδιαχώρητο στις ελληνικές φυλακές, όπου μάλιστα η πλειοψηφία των εγκλείστων είναι αλλοδαποί.

 

Ο υπουργός Δικαιοσύνης ανέφερε πως για πρώτη φορά οι κρατούμενοι των φυλακών έφτασαν τον αριθμό των 12.912 ατόμων, ενώ η προβλεπόμενη χωρητικότητά τους είναι για 9.400 κρατουμένους. Φανταστείτε να μην ήταν τόσο ελαστική η Δικαιοσύνη, η οποία αποφεύγει να προφυλακίσει πολλούς παραβάτες του νόμου ή απελευθερώνει άλλους, προκειμένου να αποφευχθεί ο περαιτέρω συνωστισμός στα σωφρονιστικά ιδρύματα. Ο αριστεριστής υπουργός Δικαιοσύνης αναγκάστηκε να παραδεχθεί την θέση την οποία εκφράζει εδώ και δύο δεκαετίες η Χρυσή Αυγή, περί της άμεσης σύνδεσης της λαθρομετανάστευσης με την ραγδαία άνοδο της εγκληματικότητος. Το 63% των κρατουμένων είναι αλλοδαποί, αριθμώντας την 1η Ιανουαρίου του 2013, 7.875 άτομα μη ελληνικής καταγωγής.

 

Η δημοσιοποίηση των στοιχείων αποτελεί ένα σοβαρό πλήγμα στα συστηματικά ψεύδη της Αριστεράς (και εσχάτως της ελαφροδεξιάς), η οποία βάλλει κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος κατηγορώντας το για φαινόμενα ρατσισμού. Φαίνεται πως το ίδιο το Καθεστώς γκρεμίζει τα παραμύθια του μεταπολιτευτικού συνεταίρου των φιλελεύθερων, των μεγίστων καθηγητών του ψεύδους, των θλιβερών μαρξιστών. Αυτά τα στοιχεία, έρχονται σε γνώση της ελληνικής κοινής γνώμης σε μια περίοδο, κατά την οποία ολόκληρο το Καθεστώς της σαπίλας και της διαφθοράς αποδεικνύεται ανίκανο να πράξει τα αυτονόητα, όπως απεδείχθη με τα γεγονότα της απόδρασης των 11 Αλβανών από τις φυλακές των Τρικάλων και της μετέπειτα δολοφονίας της 25χρονης συμπατριώτισσάς μας στην Κόρινθο, από τις ορδές των αλβανών εγκληματιών.

 

Εν τέλει, τα μέτρα τα οποία εξήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης αποτελούν ασπιρίνες για βαριά άρρωστο. Η ουσία του ζητήματος έχει να κάνει με την κρατική αντιμετώπιση των λαθραίων εισβολέων και τις ανέσεις και τα προνόμια τα οποία εκείνοι απολαμβάνουν  εντός της ελληνικής επικράτειας. Αφού τα στελέχη της κυβέρνησης αδυνατούν να κατανοήσουν το αδιέξοδο της μέχρι σήμερα εφαρμοζόμενης πολιτικής, ο Ελληνικός Λαός έχει χρέος να τους υποχρεώσει να κατανοήσουν πως η ανοχή έχει φτάσει στο τέλος της. Για το λόγο τούτο: Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Διαβάστε περισσότερα: http://192.184.9.83/~xa/index.php/enimerosi/view/63-twn-fulakismenwn-einai-allodapoi.-mhpws-euthunetai-h-chrush-augh#.UV65lpOePRM#ixzz2PaZCBAWW

 

 

Comments Off on 63% των φυλακισμένων είναι αλλοδαποί. Μήπως ευθύνεται η Χρυσή Αυγή;

Filed under ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Comments are closed.