Δραστηριότητες Τοπικών: Πάτρας, Θεσσαλονίκης

img_1575_

 

Πιστή στο κοινωνικό έργο του Κινήματος , σε πανελλαδικό αλλά και σε τοπικό επίπεδο, η Τοπική Οργάνωση Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε, την Κυριακή 31 Μαρτίου, ανοιχτή διανομή ρούχων, παπουτσιών και παιδικών παιχνιδιών, στον χώρο έμπροσθεν των γραφείων.
IMG_1599

Η συμμετοχή του κόσμου που θέλησε να βοηθηθεί, αλλά και να βοηθήσει ήταν μαζικότατη. Από νωρίς δεκάδες συναγωνιστές έσπευσαν να στήσουν τον χώρο και οι εργασίες τέλειωσαν πολύ πριν την προκαθορισμένη ώρα, λόγω της άρτιας οργάνωσης. Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη και από όλους ακουγόταν η διαπίστωση ότι «η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι η τελευταία ελπίδα του Έθνους». Όλες οι Ελληνικές οικογένειες, που έχουν οδηγηθεί σε αυτήν την κατάσταση, προσβλέπουν στο Εθνικιστικό Κίνημα, ως την ύστατη σανίδα Εθνικής σωτηρίας. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα είναι παρούσα και θα συμπαραστέκεται στους ανήμπορους Έλληνες, όμως είναι και χρέος του καθενός ξεχωριστά να στηρίξει αυτήν την προσπάθεια με τις δικές του δυνάμεις, πυκνώνοντας τις τάξεις μας. Το Κίνημα παραμένει πιστό στις προεκλογικές του δεσμεύσεις: Τα λεφτά του λαού επιστρέφουν σε αυτόν! ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Τ.Ο. Θεσσαλονίκης
Καζαντζάκη 4
Τετάρτη και Παρασκευή 18:00-22:00
Τηλ. 2310 521842 και 6970 138893

 

 

Ενημερωτική δράση από την Τ.Ο. Πάτρας
foto555

Ενημερωτική δράση πραγματοποίησε η Τ.Ο. Πάτρας, το Σάββατο 30 Μαρτίου. Η δράση έλαβε χώρα σε κεντρικό δρόμο της Πάτρας, από την οδό Ακρωτηρίου και την πλατεία Παπανδρέου έως και το ΑΤΕΙ Πατρών. Ιδιαίτερα θερμή και ενθαρρυντική ήταν η υποδοχή των «παιδιών με τα μαύρα μπλουζάκια» από τους συμπολίτες μας. Μοιράστηκαν εκατοντάδες ενημερωτικά φυλλάδια ενώ πολλοί εκ των κατοίκων της περιοχής προμηθεύτηκαν επιπλέον ποσότητα προκειμένου να τα δώσουν σε συγγενείς και φίλους.

 

Οι Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες άκουσαν τα παράπονα των κατοίκων και των καταστηματαρχών της περιοχής καθώς. όπως ανέφεραν. η εγκληματικότητα έχει χτυπήσει κόκκινο. Σημείωσαν πως νιώθουν απροστάτευτοι και εγκαταλελειμμένοι από το κράτος και πλέον “παλεύουν” για να επιβιώσουν.

 

Για ακόμα μία φορά εμείς οι Χρυσαυγίτες, τα παιδιά με τα μαύρα μπλουζάκια βγήκαμε στους δρόμους και αφουγκραστήκαμε τα παραπόνα και την απογοήτευση που έχουν κυριεύσει τον Έλληνα πολίτη. Θα συνεχίσουμε τις δράσεις μας καθώς για εμάς αποτελεί καθήκον η στήριξη του Λαού μας ενώ θα είμαστε πρωτοπόροι στη μάχη για την ανάκαμψη του Έθνους μας. Καλούμε όλους τους Έλληνες πολίτες της Πάτρας να συστρατευτούν με το Κίνημά μας και να αγωνισθούν μαζί μας. Για μία Ελλάδα, η οποία θα ανήκει ΜΟΝΟ στους Έλληνες!

 

Τ.Ο. Πάτρας
Γερμανού 128
Δευτέρα: 19:00-21:00

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-patras-kuparissias-thessalonikhs#.UWCoOJOePRM#ixzz2Pj8BU19s

 

 

Comments Off on Δραστηριότητες Τοπικών: Πάτρας, Θεσσαλονίκης

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.